20 / 04 / 2024

tüketiciler faturalardan şikayetçi

tüketiciler faturalardan şikayetçi

ULUSLARARASI yönetim danışmanlığı şirketi Accenture’ın “Türkiye’nin Değişen Enerji Tüketicisi” raporuna göre, Türkiye’deki tüketicilerin yüzde 48’i enerji tedarikçisinden memnun değil, her iki tüketiciden biri fiyata bağlı olarak tedarikçisini değiştirmek

Marketteki un, süt, ekmek ve ayçiçek yağına gel zamdan bile bin beter bir haber. Resmen gıdada felaket haberi

Vatandaşlar son dönemde gıda ürünlerine gelen zamlardan dolayı şikayetçi ancak bundan daha kötüsü de olabilir. Uzman isim gıdaya ulaşım hakkında ürküten açıklamalarda bulundu.

Aman dikkat Tüketiciler Birliği uyardı! Bunu yapan görürseniz CİMER'e şikayet edin

Türkiye'yi sarsan depremin akabinde yaralar sarılmaya çalışılırken bu durumu farklı kullananlar da var. Bazı sigorta şirketleri sanki yasalmış gibi göstererek,  deprem riskini bahane ederek kasko yapmaktan kaçınıyorlar. Tüketiciler Birliği Başkanı Mahmut Şahin önemli bilgiler açıklayarak uyardı.

Tüketiciler Birliği'nden deprem riski bahanesiyle kasko yapmayan sigorta şirketlerine kritik uyarı!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, depremden etkilenen 11 şehir dışında da araç ve konut için kasko yaptırmak isteyenlerin bazı sigorta şirketleri tarafından "deprem riski" bahanesiyle geri çevrildiğini dile getirdi.

Türkiye Sigorta Birliği’nden ‘deprem bölgesi için’ önemli duyuru!

Depremin ardından kurum ve kuruluşlardan gelen ve bölgeyi çok yakından ilgilendiren açıklamalara bir yenisi daha eklendi. Türkiye Sigorta Birliği Yönetim Kurulu, Kahramanmaraş merkezli toplamda 10 ili etkileyen depremlere ilişkin aldığı tavsiye kararlarını tek tek duyurdu.

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

Tüketiciler tercih değiştiriyor! Katlanabilir cep telefonu satışı patladı!

Cep telefonu tüketicileri son yıllarda katlanabilir cep telefonlarına yöneldi. Yapılan analizlere göre, tüketiciler katlanabilir telefonlara her geçen gün daha çok ilgi gösteriyor. Satışların 18 milyon rakamına ulaşacağı öğrenildi.

Xiaomi'nin piyasayı kökünden sallayacak ilk elektrikli otomobili tanıtıldı! Araçlar için peş peşe tarih verildi

Çinli dev teknoloji fırması Xiaomi, uzun zamandır geliştirmeye çalıştığı ilk elektrikli otomobil için önemli çalışmalar yapıyor.

4 bin 800 TL olarak belirlenen elektrikte serbest tüketici limiti değişti! Peki 2023’te azami ne kadar ödenecek?

EPDK’nın daha önce megavatsaat başına azami fiyatı 4 bin 800 TL olarak belirlediği elektrikte serbest tüketici limiti değişti. Peki 2023’te azami ne kadar ödenecek? İşte ayrıntılar…

Türkiye Sigorta Birliği'nden, “kasko bedellerine zam” haberlerine yalanlama geldi!

Türkiye Sigorta Birliği, son günlerde oldukça fazla dillendirilen “kasko bedellerine zam” haberlerini verileri ortaya koyarak yalanladı.

Emekli maaş promosyonlarında son dakika şoku! Türkiye Emekliler Derneği'nden flaş açıklama geldi! Hemen bakın!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emekli promosyonları ile ilgili konuştu ve "Özel bankaların birbirleriyle rekabeti sayesinde emekliler 8-9 bin lira promosyon almaya başladı. Buna karşın kamu bankalarının rakamları hala çok düşük, onlar da bu yarışa katılmalı" dedi.

Yüzde 100 elektrikli Dacia Spring'in Türkiye'ye geleceği tarih açıklandı!

Aşırı tüketimden uzak modelleri, çevre dostu ve fiyat politikası felsefesiyle tüketiciler için akıllı bir seçenek olan Dacia, bu yaklaşımını Otomobilsiz Kent Günü'ne de taşıyarak ezber bozuyor. Dacia, düzenlediği etkinlikte yüzde 100 elektrikli Dacia Spring'in Türkiye'de satılacağı tarihi açıkladı.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı açıkladı! Emekliler 10-15 bin TL promosyon alabilir!

Emekli promosyonu konusu son bir ayın en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Tüketiciler Birliği Genel Başkanı promosyon hakkında herkesi ilgilendiren bir açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Tüketiciler Birliği ev sahiplerini uyardı: Perde takın!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin, ev sahiplerini dolandırıcılara karşı uyardı. İşte merak edilen detaylar!

tüketiciler faturalardan şikayetçi Haberi

tüketiciler faturalardan şikayetçi

ULUSLARARASI yönetim danışmanlığı şirketi Accenture’ın “Türkiye’nin Değişen Enerji Tüketicisi” raporuna göre, Türkiye’deki tüketicilerin yüzde 48’i enerji tedarikçisinden memnun değil, her iki tüketiciden biri fiyata bağlı olarak tedarikçisini değiştirmek istiyor. Accenture Türkiye Enerji Grubu Yönetim Danışmanlığı Direktörü Bakatjan Sandalkhan, tüketicilerin tedarikçilerden, yani elektrik şirketlerinden, beklentilerine yönelik “Tüketicilerin en öncelikli beklentisi zamanında ve doğru fatura gelmesi. Faturaların kalemleri açıklayıcı ve net olmalı. Tüketicilerin en büyük şikayeti tedarikçi firmalardan yeterli bilgi alamamaları” diyor.


TÜKETİCİ MEMNUN DEĞİL

Accenture tarafından dünya çapında yapılan araştırma kapsamında, Türkiye’den iki yılda toplam bin mesken enerji tüketicisi ile görüşüldü. 2013-2014 dönemini kapsayan “Değişen Enerji Tüketicisi” raporuna göre,  Türkiye’deki tüketicilerin büyük bir kısmı mevcut enerji tedarikçisinden aldığı hizmetten memnun değil, bu memnuniyetsizlik tüketicilerin en az yüzde 27’sinin tedarikçilerini değiştirme eğilimi göstermesine...