17 / 04 / 2024

Tülay Arslan

Tülay Arslan

Zirve Yapılar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Tülay Arslan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 1998 Sokak'ta kuruldu.

İz Toprak Yapı İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İz Toprak Yapı İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi, Tülay Arslan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Tülay Şalva hangi bankalarda çalıştı? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor?

Tülay Şalva kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Nerede okudu? Bankacılık Kariyerine ne zaman başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor? İşte Tülay Şalva ile ilgili araştırılan tüm bilgiler...

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Engin Deniz ve Tülay Şenel ortaklığında kuruldu.

Tk Tülay Kara Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk Tülay Kara Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Kara tarafından kuruldu.

İdg Teknik Metal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İdg Teknik Metal Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Yılmaz tarafından kuruldu.

Tekden Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekden Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Şimşek tarafından kuruldu.

Tülay Hatimoğulları'ndan Beyoğlu Kültür Yolu Projesi için soru önergesi!

HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi kapsamında başlatılan inşaatlarda işçilerde Kovid-19 testinin pozitif olmasına rağmen şantiyelerin durdurulmamasını TBMM gündemine taşıdı. Hatimoğulları, "Koronavirüs tanısına rağmen hangi gerekçeyle şantiye durmadı" dedi.

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı!

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı. Açılış törende, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek,sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar yer aldı...

Birce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tülay Koç tarafından kuruldu.

Vearc Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vearc Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Miraç Balık ve Tülay Balık tarafından kuruldu.

Tt Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Günday tarafından kuruldu. 

Kuzguncuk'ta kentsel dönüşüm tedirginliği!

İstanbul’un kimliğini koruyan son bölgelerinden Kuzguncuk kentsel dönüşüm alanı ilan edildi. Kuzguncuklular Derneği Başkanı mimar Tülay Atabey ve Türkiye’nin önde gelen mimarlarından Nevzat Sayın açıklamalarda bulundu.

Bilsem İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Bilsem İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Turan tarafından kuruldu. 

İntaya İnşaat'ın acı günü! Tülay Satıcı vefat etti!

İntaya İnşaat Tahhüt A.Ş Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdürü Gökçeçicek Satıcı Kurt'un annesi Tülay Satıcı vefat etti. Tülay Satıcı'nın vefatı üzerine taziye ilanı yayınlandı. 

Tülay Arslan Haberi

Tülay Arslan

Zirve Yapılar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Tülay Arslan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 1998 Sokak'ta kuruldu.


Zirve Yapılar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT Yurt içinde ve yurt dışında, her türlü inşaat malzemesi almak, satmak ve arsa arazi almak, satmak, kiralamak kiray vermek,ithalat ve ihracat yapmak yurtiçinde ve yurtdışında her türlü konut ,fabrika ,iş merkezi, hanlar turistik oteller,hava alanları,yollar,alt yapılar,,üst yapılar,parklar yapmak yaptırmak, almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek,ithal ve ihracatını yapmak,tüm resmi ve özel sektöre ait ihalelere girmek,kapalı ,açık teklif vermek,açık arttırma eksiltme pazarlık usulü ile bunlara ilişkin her türlü alt yapı üst yapı ,yol,fabrika ,baraj gölet,park bahçe düzenlemeleri,konut projeleri,köprüler viyadükler,hanlar turistik tesisler ,tatil köyleri mühendislik hizmetleri plan proje her türlü hizmet...