25 / 04 / 2024

Tülay Kocaman

Tülay Kocaman

Hakoni Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tülay Kocaman tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Ağustos 'ta Kadıköy, Sahrayıcedid Mahallesi 'nde kuruldu.

Tülay Şalva hangi bankalarda çalıştı? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor?

Tülay Şalva kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Nerede okudu? Bankacılık Kariyerine ne zaman başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor? İşte Tülay Şalva ile ilgili araştırılan tüm bilgiler...

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Engin Deniz ve Tülay Şenel ortaklığında kuruldu.

Tk Tülay Kara Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk Tülay Kara Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Kara tarafından kuruldu.

İdg Teknik Metal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İdg Teknik Metal Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Yılmaz tarafından kuruldu.

Tekden Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekden Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Şimşek tarafından kuruldu.

Tülay Hatimoğulları'ndan Beyoğlu Kültür Yolu Projesi için soru önergesi!

HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi kapsamında başlatılan inşaatlarda işçilerde Kovid-19 testinin pozitif olmasına rağmen şantiyelerin durdurulmamasını TBMM gündemine taşıdı. Hatimoğulları, "Koronavirüs tanısına rağmen hangi gerekçeyle şantiye durmadı" dedi.

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı!

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı. Açılış törende, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek,sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar yer aldı...

Birce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tülay Koç tarafından kuruldu.

Vearc Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vearc Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Miraç Balık ve Tülay Balık tarafından kuruldu.

Türk Kızılayı'ndan Erzurum'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü; Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Muratpaşa Mahallesinde bina inşaatı yapım ihalesi düzenliyor. İhale kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle yapılacak.

Türk Kızılayı Ankara Yenimahalle'de bina inşaatı ihale edecek!

Türki Kızılayı Genel Müdürlüğü Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Gazi Mahallesi'nde bina inşaatı yapım ihalesi düzenliyor. 

Türk Kızılayı Sakarya'da bina inşaatı ihale edecek!

Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanlığı; Akyazı İlçesi Ömercikler Mahallesinde bina inşaatı yapım ihalesi düzenliyor. İhale kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle yapılacak.

Tt Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Günday tarafından kuruldu. 

Tülay Kocaman Haberi

Tülay Kocaman

Hakoni Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tülay Kocaman tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Kadıköy, Sahrayıcedid Mahallesi'nde kuruldu.


Hakoni Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İNŞAAT a) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...