25 / 04 / 2024

tülin ataş

tülin ataş

Harvard’da master yaparken “Memleketinizde hangi konsepti uygularsınız” konulu ödevinden yola çıkarak bitirme tezini Türkiye’ye uyarlayan Tülin Ataş, yeni bir markayla büyük başarıya ulaştı

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 değeri 2.5 milyar TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 2.5 milyar TL'yi aştı.

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Birant tarafından kuruldu.

Ata Group Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Zeki Sarı, Fatma Sarı, Bilun Hosaflıoğlu, Evren Sarı, Nagehan Ayşe Kuzu ve Tülin Sarı ortaklığında kuruldu.

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Ayçiçek yağı fiyatlarında sular durulmayınca Türkiye atağa geçti! Rusya'dan ayçiçek yağı gelecek! İşte fiyat listesi...

Türkiye'de ayçiçek yağı fiyatları haftalardır gündemden düşmedi. Fiyatlardaki artış vatandaşın endişelenmesine sebep olurken yetkililer harekete geçti. Rusya'dan yeni ayçiçek yağ ithal edilecek. Peki bu durum yağ fiyatlarını nasıl etkileyecek? İşte güncel ayçiçek yağ fiyatları!

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi Kadıköy’de   450 bin TL sermaye bedeli  ile Tülin Günay tarafından kuruldu.

tülin ataş Haberi

tülin ataş

Harvard’da master yaparken “Memleketinizde hangi konsepti uygularsınız” konulu ödevinden yola çıkarak bitirme tezini Türkiye’ye uyarlayan Tülin Ataş, yeni bir markayla büyük başarıya ulaştı. Ataş, ABD’deki Abonpen markasını Türk usulü harmanlayıp Harvest’i meydana getirdi. Maslak’ta ilk şubeyi açarak dengeli beslenme ve fast food dışı ürünlerin tüketiminin gözlendiğini belirten Bageturk Gıda Sanayi Genel Müdürü Tülin Ataş, “Projemiz 2008 yılında başladı. Türkiye’de olmayan bir konsept olsun istedik. Fast food artık çok yaygınlaştı ve Amerika’da da ‘fast casual’a doğru bir kayma var. İşte bunun Türkiye’deki örneği de Harvest. Servis hızlı ama kaliteli. Üç ana tema üstünde ürün satıyoruz çorba, salata ve sandviç. Fast food yemekten bıkan ve sağlıklı beslenmek isteyen herkes için çok iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum” dedi.

ÇAY VE POĞAÇA İLE GEÇİŞTİRMEK...