25 / 04 / 2024

Tülin Şahin Çırağan Palace Kempinski otel odası

Tülin Şahin Çırağan Palace Kempinski otel odası

12 yıllık evliliklerini bitireceği konuşulan ünlü top model Tülin Şahin, Çırağan’da 1 aylık oda tuttu.

Akaryakıt fiyatlarına her an indirim gelebilir! Petrol düştü, sıra benzin ve motorinde!

Brent petrol, 78 dolardan 76 dolara kadar düştü. Akaryakıt fiyatlarına her an indirim gelebileceği ifade ediliyor. İşte detaylar ve 10 Ocak 2023 fiyat listesi... 

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Çırak tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ekonomimiz tüm olumsuzluklara rağmen 2022'de yüzde 5,6 büyüdü!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 2022 yılını etkisi altına alan savaşın tüm olumsuzluklarına rağmen ekonominin yüzde 5,6 oranında büyümeyi başardığını belirtti.

Erdoğan Göğen nerede doğdu? Hangi görevi yürütüyor?

Erdoğan Göğen kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde görev aldı? Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş.’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Erdoğan Göğen ile ilgili merak edilen her şey...

Çırağan 57 Residences'ta yaşam başladı! 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!

Data Expert tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Beşiktaş'ta hayata geçirilen Çırağan 57 Residences'ta Haziran ayı itibariyle oturumlar başladı. Çırağan 57 Residences'ta 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Birant tarafından kuruldu.

Sanayici şikayetçi! Nakit sıkıntısı büyüyor! Faizler yüzde 35’e tırmanmasına rağmen bankalar kredileri kesti!

Reel sektör nakit darboğazı yaşıyor. Yüzde 35’lere tırmanan kredi faizlerine rağmen krediye erişimde zorlanan işletmeler, şartların böyle devam etmesi halinde pek çok şirketin oyun dışı kalacağına dikkat çekiyor.

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ayşe Güneş tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Lübnan'dan 'Sayda Türk Hastanesi bir an önce açılsın' talebi!

Lübnanlı Milletvekili Usame Saad, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) açılış çalışmalarını devam ettirdiği Türk hastanesinin bir an önce faaliyete geçirilmesini talep etti. 

Tülin Şahin'den kızı Siena’ya 50 bin liralık oda!

Ünlü model Tülin Şahin, kızı Siena Leyla’nın odası ve kıyafetleri için 40 bin TL harcadı.

Tülin Turgut Proje Pazarlama Danışmanlık Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tülin Turgut Proje Pazarlama Danışmanlık Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi  Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Turgut tarafından kuruldu.

Ressam Tülin Onat'tan Mimar Zeynep Didem Bardakçı 'ya kopya davası!

Ressam Tülin Onat, 3 eserini izinsiz bir şekilde kopyalayıp sattığı iddiasıyla, Zeynep Didem Bardakçı ve Bardakçı Mimarlık Tasarım şirketi aleyhine 115 bin liralık dava açtı.

Tülin Şahin Çırağan Palace Kempinski otel odası Haberi

Tülin Şahin Çırağan Palace Kempinski otel odası


Ünlü şef Mehmet Özer’le 12 yıllık evliliklerini bitireceği konuşulan ünlü top model Tülin Şahin, Çırağan’da 1 aylık oda tuttu.


2006 yılında nikah masasına oturduğu eşi Memet Özer'le boşanacağı konuşulan Tülin Şahin'den şaşırtan hamle! Geçtiğimiz haftalarda çıkan ayrılık dedikodularını yalanlamak yerine sürekli yurt dışında hem iş hem de tatil yapmayı tercih eden güzel model, yeni hareketiyle "Eve dönüş yok" der gibiydi.


OTELİ UCUZA GETİRDİ 


Dedikodulara göre; ayın büyük bölümünü yurt dışında geçiren Şahin, İstanbul'da olduğu akşamlarda kalmak için de Çırağan Palace Kempinski'den oda tuttu. Sosyal medya hesaplarında sık sık Türkiye ve Dubai'deki Kempinski otellerinin reklamını yapan Tülin Şahin'in, bunun karşılığında 1 aylık tuttuğu odayı da çok ucuza getirdiği iddialar arasında.


12 yıldır evli olan ve beraberlikleriyle magazin dünyasının örnek çifti olan Şahin ile Özer,...