24 / 04 / 2024

Tülin Şahinin evi nası

Tülin Şahinin evi nası

Manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile, Bağdat Caddesi'nde yaşadıkları evin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Tülin Şahin "Evimi çok seviyorum. Belki inanmayacaksınız, ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor. " dedi.

Birden fazla evi olanlara kötü haber!

Birden fazla konutu olanlara kötü haber geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Merkez Bankası, birden çok evi olanlara ilave vergi, kiradan geçinenlere de ‘şirket’ alternatifi istedi.

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Birant tarafından kuruldu.

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Zeki Sarı, Fatma Sarı, Bilun Hosaflıoğlu, Evren Sarı, Nagehan Ayşe Kuzu ve Tülin Sarı ortaklığında kuruldu.

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Adele: Londra’dan asla ev alamam, çok pahalı!

Adele, British Vogue ile yakın zamanda gerçekleştirdiği bir röportajda; Los Angeles gayrimenkulüne 30 milyon doları aşkın yatırım yaptığını, fakat Londra’da yaşamayı tam olarak karşılayamadığını belirtti. Adele, "LA’de sahip olduğum türden bir evi Londra’da asla karşılayamam” dedi.

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi Kadıköy’de   450 bin TL sermaye bedeli  ile Tülin Günay tarafından kuruldu.

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile İlkkan Gökdemir tarafından kuruldu.

Tülin Şahinin evi nası Haberi

Tülin Şahinin evi nası

Manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile, Bağdat Caddesi'nde yaşadıkları evin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı.


Bir rezidansın 22'nci katında bulunan salon, 3 oda, 3 banyodan oluşan daire muhteşem deniz manzarasına sahip


Yoğun bir temposu olan Tülin Şahin ' Evimi çok seviyorum. Belki inanmayacaksınız, ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor. İşim yoksa dışarı adım atmam. Bütün gün film izleyerek kitap okuyarak zamam geçiririm.