18 / 04 / 2024

tulip turkuaz teslim tarihi

tulip turkuaz teslim tarihi

TOKİ iştiraki Emlak Konut ile birlikte, yabancı ortaklı yatırım şirketi Tulıp Gayrimenkul'ün hayata geçireceği Tulıp Turkuaz projesi, Bahçeşehir'e komşu Ispartakule mevkiinde, yaklaşık 120 bin metrekarelik arazi üzerinde gerçekleştirilecek.

Tulip Rose Twin ne zaman teslim?

Tulip Rose Twin'de daireler 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Çeşitli sosyal donatı alanlarının yer aldığı proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Tulip Rose Twin ne zaman teslim edilecek?

Turkuaz Evleri Bursa teslim tarihi!

Çevre Yolu'ndan Bursa girişine 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 187 adet daire bulunuyor. Turkuaz Evleri Bursa teslim tarihi olarak bu yıl Kasım ayında yapılmaıs planlanıyor.

Liva Turkuaz Sultanbeyli ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 824 adet daire yer alıyor. Proje Sabiha Gökçen Havalanı'na 10 kilometre bulunuyor. Peki Liva Turkuaz Sultanbeyli ne zaman teslim?

Bursa Turkuaz Evleri teslim tarihi Ekim 2015!

Bursa Turkuaz Evleri daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dubleks 5+1 ve 5+1 bahçe dubleksi olarak dizayn edildi. 30 dönüm arazi üzerinde yükselen projede toplam 187 adet daire bulunuyor. Bursa Turkuaz Evleri teslim tarihi Ekim 2015 olarak planlanıyor.

Sinpaş Liva Turkuaz 40. yıl kampanyası! hemen teslim!

İstanbul Anadolu yakasında Sultanbeyli 'de yer alan Sinpaş Liva Turkuaz projesi daire büyüklükleri 53 metrekare ile 214 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

Liva Turkuaz ne zaman teslim?

Liva Turkuaz ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2015 yılı belirlendi. Sultanbeyli'de yer alan Liva Turkuaz projesinde ikinci etap daireleri 2015 yılının Mart ayında teslim edilecek.

Sinpaş Liva Turkuaz teslim tarihi!

Sinpaş Liva Turkuaz teslim tarihi olarak 2014 yılı belirlendi. Ancak projenin ikinci etabı 2015 yılında tamamlanacak. Bu etabın tam tamamlanma tarihi 2015 yılının Mart ayı...

Fuaye Turkuaz Maltepe teslim tarihi!

Yılmaz İnşaat projesi olarak İstanbul Maltepe bölgesinde konumlanan Fuaye Turkuaz Maltepe teslim tarihi hemen teslim olarak belirlendi. Proje, 14 ve 24 katlı 2 bloktan oluşuyor...

Maltepe Fuaye Turkuaz ne zaman teslim?

Maltepe Fuaye Turkuaz ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Fuaye Turkuaz satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve loft olarak tasarlandı.

Maltepe Fuaye Turkuaz teslim tarihi!

İstanbul Anadolu yakasında inşa edilen 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinden oluşan Maltepe Fuaye Turkuaz teslim tarihi bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

Sultanbeyli Liva Turkuaz teslim tarihi!

Sultanbeyli Liva Turkuaz teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. 2 etaptan meydana gelen Sinpaş Liva Turkuaz projejesinde dairelerin fiyatları 173 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Liva Turkuaz projesi!

Liva Turkuaz projesi 173 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Sinpaş Yapı Sultanbeyli projesi Liva Turkuaz'da ikinci etabın teslimleri Mart 2015'te yapılıyor. İlk etap hemen teslim ediliyor...

Sinpaş Liva Turkuaz Evleri!

Sinpaş Liva Turkuaz Evleri projesinde konut fiyatları 173 bin liradan başlıyor. İlk etabında teslimlerin hemen yapıldığı Sinpaş Liva Turkuaz Evleri'nde ikinci etap Mart 2015'te teslim ediliyor...

tulip turkuaz teslim tarihi Haberi

tulip turkuaz teslim tarihi

Hollandalı Van Herk Group ortaklığı ile 2006 yılında kurulan Tulıp Gayrimenkul, prestij, konfor ve ayrıcalıklı bir yaşam sunan Tulıp Turkuaz projesini TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ile birlikte gerçekleştirecek ve satışlara Nisan 2008'de başlanacak.

Bahçeşehir'e komşu Ispartakule bölgesinde inşa edilecek olan Tulıp Turkuaz, yaklaşık 1000 konuttan oluşacak. Küçükçekmece gölü manzarasına hakim proje, yeşil ve doğanın iç içe olduğu Ispartakule'nin en modern, güvenli ve prestijli projesi olma iddiasını taşıyor.