16 / 04 / 2024

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği

2016'da kurulan ve gayrimenkul sektörünün en güçlü STK'ları arasında yer alan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. 

Emlakjet ve TÜGEM'den sektörel işbirliği!

Emlakjet ve TÜGEM arasında gayrimenkul sektörüne katkı sağlamak amacıyla ortak faaliyetler yürütme konusunda etkin işbirliği yapıldı...

TÜGEM ilk sempozyumunu gerçekleştirdi!

TÜGEM , “Emlakçının geleceği e-danışman” konulu birinci sempozyumunu gayrimenkul profesyonellerin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

TÜGEM, emlak sektörünün gelişmesine öncülük edecek!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, kısa adıyla TÜGEM, emlak sektörünün vizyonuna ve gelişmesine öncülük ederek, meslektaşların birlik ve beraberliğini sağlayan güçlü bir STK olma amacıyla 9 Eylül 2016 tarihinde kuruldu.

BİST 100'de tüm zamanların en iyi getiri sağlayan hisseleri belli oldu!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bu hafta tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirdi. Buna göre, şubat ayına iyi bir giriş yapan BIST 100 endeksi, son 10 yılın şubat aylarında ise karışık bir performans kaydetti.

Konut almak isteyenlere müjde! Fiyatlar düşüyor, alım fırsatı başlıyor!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Yönetim Kurulu Üyesi, Dr. Mustafa Koçak, konut fiyatlarının nominal olarak artsa da son bir kaç aydır aylık bazda reel olarak düştüğünü, söyleyerek konut almak isteyenlere müjdeyi verdi.

EYT’lilere vergi muafiyetinde tüm şartlar belli oldu! İşte tüm ayrıntılarıyla merak edilenler!

2023’te emekli olan EYT'liler yeni yıl itibarıyla emlak vergisinden muaf olacak. Vergi muafiyeti için brüt 200 metrekareyi geçmeyen evde kendisinin ikamet etme zorunluluğu bulunmuyor. Muafiyet için belediyeye yazılı olarak başvurulması gerekiyor. İşte tüm merak edilenler...

Türkiye'de ev sahipliği oranı düşüyor!

Türkiye'de inşa edilen konut sayısında yaşanan artışlara rağmen kendi evlerinde oturanların oranları düşüyor. İşte Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Konut fiyatlarındaki yangını söndürecek 18 yöntem tüm detaylarıyla!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin gayrimenkul sektöründe yaşanan sıkıntılarla ilgili olarak alınacak tedbirlerle ilgili açıklamalarını değerlendirdi.

Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla! Tam 2 bin 84 konutluk yeni proje!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Emlak Konut GYO Esenler projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Esenler projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Gayrimenkul satışında yeni dönem başladı! Randevu e-devletten, satış noterden!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Hakan Akdoğan, “Başvurular, e-Devlet sistemindeki Türkiye Noterler Birliğinin “e- randevu/başvuru” uygulamasından alınacak. 500-4000 TL arasında hizmet bedeli verilecek” dedi.

TÜGEM Başkanı uyardı: Dolardaki yükseliş konut fiyatlarını artırabilir!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, dolardaki artışa dikkat çekerek, “Burada yaşanacak nakit çıkışı gayrimenkul piyasalarına dönebilir görüşündeyiz. Bu da fiyatları yükseltecektir” dedi.

KOBİ'lere girişimci desteği 750 bin TL'yi aşıyor! KOBİ Desteği nasıl alınır?

Kendi işini kurmak isteyen kişilere müjdeli bir haber geldi! KOBİ’lere özel 750 bin TL üzerinde girişimci desteği sağlanarak pek çok kişinin kendi işini kurmasına yardımcı oluyor. Artık kendi işinin patronu olmak bu destek ile mümkün olacak gibi görünüyor…

THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut'un imzasını taşıyacak olan “Yenişehir Evleri Arnavutköy” Projesi'nin tüm detayları belli oldu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm sorular ve yanıtı...

Konut fiyatları önümüzdeki haftadan sonra nasıl seyredecek? İşte o açıklama!

TÜGEM (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği) Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak, önümüzdeki haftada emlak piyasasının geleceği durum hakkında uyarılarda bulundu. Koçak, geleceğe dair fiyat seyrine ilişkin de önemli bilgiler paylaştı.

Konut fiyatları için ‘ikinci tur sonrası’ uyarısı geldi!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak, eğer 2. tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra güven ortamı yaratılmazsa, emlak piyasasının daha da çıkmaza gireceği konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Haberi

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği

2016'da kurulan ve gayrimenkul sektörünün en güçlü STK'ları arasında yer alan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği ( TÜGEM ) emlak sektöründe güçbirliği ve çözüm odaklı çalışmalarıyla yoluna devam ediyor. 

Sabah'ta yer alan habere göre, Kuruluşunun 4. yılını geride bırakan TÜGEM, öncü sivil toplum kuruluşu olarak hem yurtiçinde hem de yurtdışında şubeleri ve temsilcilikleriyle sektörün nabzını da tutmaya devam ediyor. 

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) İzmir Şubesi Başkanı Gülçin Okay yaptığı açıklamada dijital ortamda en güncel bilgileri ve uygulama örneklerini üyeleriyle paylaştıklarını dile getirdi. 

İzmir TÜGEM Eğitim Komite Başkanı Onur Karademir, "Meslektaşlarımız ile biraraya gelerek onlarla sektörümüze ilişkin ipuçlarını paylaşıyoruz. Meslektaşlarımızın eğitim düzeylerini yükselterek hizmet kalitelerini artırmak önemli bir hedefimiz" dedi. İzmir TÜGEM Genel Sekreteri Bora Arslan da, "Kurucu Başkanımız Hakan...