27 / 04 / 2024

TÜMAŞ Türk Mühendislik Müşavirlik ve Müteahhitlik

TÜMAŞ Türk Mühendislik Müşavirlik ve Müteahhitlik

TÜMAŞ Türk Mühendislik Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş. firmasının metro ve raylı sistemler kontrollük hizmetlerinde çalıştırma üzere eleman arıyor. İşte adaylarda aranan özellikler...

TÜMAŞ'ın Proje Müdürü Erol Efe vefat etti!

Tümaş Türk Mühendislik, Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş.'nin (TÜMAŞ) Proje Müdürü Erol Efe vefat etti. 

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği Elektrik Mühendisleri Odası Serbest Müşavir Hizmetleri Yönetmeliği'nde değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Elektrik Mühendisleri Odası Serbest Müşavir Mühendislik Hizmetleri Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30663 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk müteahhitlerine Senegal’den yatırım daveti!

Senegal Büyükelçiliği Müsteşarı ve İktisadi Ofis Şefi Cheikh Diallo, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında konuşan Diallo, Türk müteahhitlik firmalarını Senegal'e yatırıma davet etti.

Yapıtürk Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtürk Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ertürk Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türk müteahhitleri 107 ülkede 8 bin 693 adet proje üstlendi!

Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan 5'inci İş Forumu gerçekleşti. Konuşma yapan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türk müteahhitlik sektörünün yurt dışı faaliyetlerinden ve yatırımlarından bahsetti.

Libya'dan Türk müteahhitlere yatırıma devam çağrısı!

Libya, ülkede yarım kalan işlerin tamamlanması için Türk müteahhitlere ‘yatırıma devam’ çağrısında bulundu. Türk tarafı güvenliğin sağlanmasını şart koştu ve öncelikli yatırım listesi yapılmasını talep etti. Libya listeyi yılbaşına kadar hazırlayacak.

Rusya, Türk müteahhitleri bekliyor!

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç Karlov, Türkiye Müteahhitler Birliği ev sahipliğinde Ankara Sheraton Otel'de düzenlenen "Gündem 2016" başlıklı sohbet toplantısında konuşma yaptı. Karlov, “Türk müteahhitlerini Rusya’da dört gözle bekliyoruz.” dedi.

Türk müteahhitler Atlanta'daki inşaat sektöründe etkin!

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, "Atlanta’daki Türk- Amerikan Ticaret Odası ile yapılan anlaşma sayesinde ise orada yükselen inşaat sektörü için adımlar atılacak. Türk müteahhitler Atlanta'daki inşaat sektöründe etkin." dedi.

Özkan Yenitürk Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Yenitürk Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özkan Yenitürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Türk Müteahhitler Birliği'nden Libya açıklaması!

TMB Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün, Libya'da Tobruk Hükümeti'nin yaptığı son açıklamalar konusunda şu ana kadar Türk müteahhitlik firmalarına ulaşmış herhangi bir tebligatın bulunmadığını bildirdi.

Türk müteahhitleri 104 ülkede faaliyet gösteriyor!

2014 yılsonu itibariyle Türk müteahhitlerin faaliyet gösterdikleri ülke sayısı 104'e, bu ülkelerde üstlendikleri proje sayısı 7 bin 684'e, projelerin toplam tutan ise 300.3 milyar dolara ulaştı.

Türk müteahhitler yurt dışında 7 bin 684 projeye imza atıyor!

TÜRKİYE Müteahhitler Birliği, Ocak ayı İnşaat Sektörü Analiz Raporunu yayınladı. Üç ayda bir hazırlanan rapora göre 2014 yıl sonu itibariyle Türk müteahhitlerin iş yaptığı ülke sayısı 104'e, bu ülkelerde üstlendikleri proje sayısı da 7 bin 684'e çıktı.

Türk müteahhitler kaç ülkede faaliyet gösteriyor?

Türkiye Müteahhitler Birliği, Ocak ayı İnşaat Sektörü Analiz Raporu'nu yayınladı. 2014 yılsonu itibariyle Türk müteahhitlerin faaliyet gösterdikleri ülke sayısı 104'e, bu ülkelerde üstlendikleri proje sayısı 7 bin 684'e çıktı..

TÜMAŞ Türk Mühendislik Müşavirlik ve Müteahhitlik Haberi

TÜMAŞ Türk Mühendislik Müşavirlik ve Müteahhitlik

TÜMAŞ Türk Mühendislik Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş. firmasının metro ve raylı sistemler kontrollük hizmetlerinde çalıştırma üzere eleman arıyor. İşte adaylarda aranan özellikler...


- Üniversitelerin ilgili Mühendislik-Mimarlık fakültelerinden mezun

- En az 10 yıllık mesleki tecrübeye sahip

- Metro ve raylı sistemlerin işlerinde asgari 5 yıl deneyime sahip

- Metro ve raylı sistemlerin saha kontrollüğü ve/veya yapımında deneyimli olan

- İstanbul Anadolu yakasında ikamer...