20 / 04 / 2024

tümexpo windowist

tümexpo windowist

Hazır ofis sektörünün önde gelen isimlerinden olan Windowist Tümsiadd Genel Ticaret Fuarı'nda yer alacak. Sektördeki profesyonelliğini kanıtlayan Windowist, 12-15 Eylül tarihleri arasında Tümexpo'da ziyaretçilerini ağırlayacak..

Ceylan İnşaat Zer Göztepe projesine başlayacak!

Tümexpo Fuarı’nda sektörü değerlendiren Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, " Bostancı’daki konut projemiz olmak üzere Zer Göztepe gibi yeni projelerimizi de birer birer hayata geçireceğiz.” dedi.

TÜMEXPO Fuarı sona erdi!

22-25 Ekim tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde (ICC) gerçekleştirilen TÜMEXPO, ALLINTECH ve Helal Expo Fuarları sona erdi. Dört gün süren etkinlik kapsamında çeşitli konferans, B2B görüşmeleri, sunum ve tanıtımlar yapıldı.

2003'ten bu yana 679 bin toplu konut inşa ettik!

İstanbul'daki 3. TÜMSİAD TÜMEXPO ve Uluslararası Kobi Şurası / All In Tech Zirvesi'ne katıldı. Zirve Kuran'ı Kerim hilafetiyle başladı. İşte Erdoğan'ın açıklamaları:

Ceylan İnşaat'a Cumhurbaşkanı'ndan ödül!

TÜMSİAD öncülüğünde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bu yıl üçüncü kez düzenlenen Tümexpo Genel Ticaret Fuarı Organizasyonu, Türkiye ekonomisinin nabzını tutmak üzere kapılarını açtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla TÜMEXPO Fuarı açıldı!

22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen TÜMEXPO ve ALLINTECH Tüm İnovasyon Teknolojileri Fuarları, 23 Ekim Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla resmen açıldı.

Tümexpo Genel Ticaret Fuarı açıldı!

Türkiye ihracatına katkı sağlamak amacıyla bugün başlayan Tümexpo Genel Ticaret Fuarı'na 34 ülkeden bini aşkın alım heyeti geldi.

TÜMEXPO Fuarı kapılarını açtı!

DISCOVER EVENTS organizasyonuyla ICC (İstanbul Kongre Merkezi)’de gerçekleşen TÜMEXPO, ALLINTECH ve Helal Expo Fuarları , 22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında devletin zirvesi ve ekonomi çevresini bir araya topluyor.

TÜMEXPO 2015 Fuarı 22 Ekim'de gerçekleşecek!

TÜMSİAD Başkanı Yaşar Doğan ve Discover Events Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Ete, 22 Ekim'de gerçekleşecek TÜMEXPO 2015 Fuarı öncesi açıklamalarda bulundu.

Tümexpo Fuarı 22 Ekim'de İstanbul Kongre Merkezi'nde!

Bu yıl iki büyük organizasyon çatısı altında onlarca firmayı ve STK’yı bir araya getirecek olan Discover Events, Helal Expo Fuarı’yla eş zamanlı şekilde 22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek TÜMEXPO’ya hazırlanıyor.

Windowist Tower hazır ofis sistemiyle buluşturuyor!

KLASİK ofis anlayışını değiştiren hazır ofis sistemi tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yaygınlaşıyor. Maslak'taki 26 katlı Windowist Tower'da bulunan ofisler yeşil bina Özelliği ile dikkat çekiyor.

Cevdet Yılmaz: Şahinbey Belediyesi örnek projelere imza atıyor!

Gaziantep'te düzenlenen Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın (TÜMEXPO) açılışını yapan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Şahinbey Belediyesi'nin standını gezdi. Bakan Yılmaz, Şahinbey'in örnek projelere imza attığını söyledi

Güneşli Corner Life 'ta 177 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Güneşli Corner Life, Tümexpo Fuarı ’na katılıyor. 12 Eylül’de başlayan fuarda işadamlarıyla buluşacak olan proje, İstanbul’un yükselen yıldızlarından Güneşli’ de cazip bir yatırım enstrümanı sunuyor.

Windowist 12-15 Eylül arasında Tümexpo’da ziyaretçilerini ağırlayacak!

Hazır ofis sektörünün önde gelen isimlerinden olan Windowist Tümsiadd Genel Ticaret Fuarı'nda yer alacak. Sektördeki profesyonelliğini kanıtlayan Windowist, 12-15 Eylül tarihleri arasında Tümexpo'da ziyaretçilerini ağırlayacak..

tümexpo windowist Haberi

tümexpo windowist

Alternatif çözümleriyle, geleneksel ofis kavramına yepyeni bir bakış açısı kazandıran Windowist Tower, Tümexpo Fuarı’nın en aktif stantlarından biri olmaya hazırlanıyor. 4 gün boyunca ziyaretçilere ve katılımcılara, benzersiz hazır ofis hizmetleri kapsamında sunduğu tam donanımlı ve kusursuz hizmet anlayışı ile ilgili bilgiler verecek olan firma, şirket kurulumu ve teknik destek hizmetlerinden, hukuki danışmanlıktan reklam hizmetlerine kadar tüm olanakları konusunda da katılımcıları bilgilendiriyor olacak.


Windowist Genel Müdür Vekili Daniela Giannetti, bu yıl gerçekleşecek olan Tümsiad Genel Ticaret Fuarı’nın kendileri için büyük önem taşıdığının altını çiziyor. Ticaret sektörünün önemli aktörlerinin Tümexpo Fuarı’nda bir araya geleceğini, fuarın yerli yabancı birçok işadamını ve firmayı ağırlayacağını dile getiriyor. Sürekli değişen profesyonel dünyada, markaların her geçen gün daha yalın ve daha hızlı çözümlere ihtiyacı olduğunu, hazır ofis...