28 / 03 / 2024

Tuncay Karartı

Tuncay Karartı

TKA Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 7 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Mehmet Günal, Tuncay Karartı ve Yahya Günal ortaklığıyla kuruldu...

Hasan Tuncay Erol Kimdir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur?

Hasan Tuncay Erol ne iş yapıyor? Hasan Tuncay Erol’un mesleği nedir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur? İşte detaylar!

Tuncay Özilhan kimdir, kaç yaşındadır?

Coco-cola Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan kaç yaşında? Tuncay Özilhan kimdir?

Tuncay Özilhan kimdir? 

Anadolu Grubu Başkanı ve TÜSİAD eski başkanı Tuncay Özilhan kimdir? Tuncay Özilhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncay Özilhan`nın biyografisi...

50 saniye sonrasında Hatay depremi! Prof. Dr. Tuncay Taymaz tek tek inceledi! Perde arkasını açıkladı!

İstanbul Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Tuncay Taymaz başkanlığında toplanan ve aralarında Kocaeli Üniversitesi Doç. Dr. Serkan Irmak’ın da bulunduğu ekip Hatay'da kırılan fayın yıkıcı etkisini inceledi...

Piyasaların ünlü ismi Tuncay Turşucu altında yükselişe işaret etti

Tuncay Turşucu Araştırma ve Danışmanlık Kurucusu Tuncay Turşucu, ons altın fiyatında yaşanan değer kaybıyla ilgili değerlendirmesinde “Önümüzdeki günlerde, yaşanan bu sert hareketin bir geri çekilmesi, hem Dolar endeksinde hem altında görülebilir." dedi.

Tuncay Yıldırım'dan işletme sahiplerine kira desteği çağrısı!

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, iş yeri mülk sahiplerinden kiralarla ilgili işletmelere destek olmaları için çağrıda bulundu.

Tuncay Şanlı Serdivan'daki otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Fenerbahçe'nin eski milli oyuncusu Tuncay Şanlı, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yer alan otelini sağlık çalışanlarına ücretsiz tahsis ettiğini açıkladı.

Tuncay Gurup Madencilik Hayvancılık Nakliye İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Tuncay Gurup Madencilik Hayvancılık Nakliye İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Tuncay tarafından kuruldu.

Tuncay Yıldırım: Konut kredi faizleri düşmeli!

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, ekonominin lokomotifi olan inşaat sektöründe vergi indirimlerinin kalıcı hale getirilmesini, konut kredi faizlerinin düşmesi gerektiğini söyledi.

Aydan Gömügen Tuncay yurtdışında da anaokulu açacak!

Yaklaşık 25 yıllık eğitim hayatından sonra Atakare Eğitim Kurumları ve Kare Anaokulu'nu kuran Aydan Gömügen Tuncay Yurtdışında da anaokulu açacak.

Tuncay Sonel'in Balıkesir'de gerçekleştirdi projeler!

Bandırma Şehir Gazetesi köşe yazarı olan Cemal Vural Atabey, bugünkü yazısında Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel'in bölgede gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. İşte o haber...

Süzer Grubu'nun acı günü! Tuncay Uralcan vefat etti!

Süzer Grubu çalışanlarından İpek Uralcan'ın babası Tuncay Uralcan hayatını kaybetti. Süzer Grubu taziye ilanı yayınlattı.

Tuncay Akkoyun Elbistan'daki eğitim yatırımlarını anlattı!

Yapımı devam eden okul inşaatlarını inceleyen Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan'daki eğitim yatırımlarını anlattı. Kaymakam Akkoyun, yatırımlarla derslik başına düşen öğrenci sayısının 26’ya gerileyeceğini belirtti.

Tuncay Karartı Haberi

Tuncay Karartı

100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, 4. Levent Konaklar Mahallesi Çınar Sokak NO:1 Kat:3 Daire:4 adresinde faaliyete geçirildi. 7 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Mehmet Günal, Tuncay Karartı ve Yahya Günal ortaklığıyla...