19 / 04 / 2024

tunceli biyolojik atık su arıtma tesisi

tunceli biyolojik atık su arıtma tesisi

Tunceli'de yapımı tamamlanan Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, törenle hizmete girdi. Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin projeye desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül' e teşekkür etti...

Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Eğil'de hayata geçirdiği Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı

Batı Atık Su İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (TESKİ) İller Bankası işbirliği ile yürüttüğü Batı Atık Su İleri Biyolojik Arıtma Tesisi projesinde fore kazık çalışması başladı.

Yeni Foça İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

İzmir’in turistik bölgelerinden Yeni Foça’nın en büyük çevre meselesi de çözülüyor. Bölgede evsel atıkların arıtılacağı, 50 bin kişi kapasiteli tesisin temeli törenle atıldı.

Yenişehir İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin alt yapısıyla birlikte 33 milyon TL harcayarak yaptığı "Yenişehir İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi" düzenlenen törenle hizmete açıldı. Arıtma tesisi, günlük 7 bin ton kapasiteli hizmet verebilecek.

Yeni Foça biyolojik atık su tesisine kavuşuyor!

Yeni Foça'nın en büyük çevre sorunu da çözülüyor. Bölgede evsel atıkların arıtılacağı 50 bin kişi kapasiteli arıtmanın temeli törenle atıldı.

Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’ne ek ünite inşa ediliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’nin kapasitesini yüzde 36 oranında artıracak belediye 88.4 milyon liralık ek ünitelerin inşaatını hızla tamamlıyor.

Mersin Anamur İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Mersin’in turizm merkezi Anamur ilçesinin atık sularını arıtarak Akdeniz ve çevrenin doğal hayatının kirlenmesinin önüne geçecek olan Anamur İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin tamamlandığı bildirildi.

Mersin Anamur İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Mersin’in turizm merkezi Anamur ilçesinin atık sularını arıtarak Akdeniz ve çevrenin doğal hayatının kirlenmesinin önüne geçecek olan Anamur İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin tamamlandığı bildirildi.

Kadir Topbaş Büyükçekmece Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi inceledi!

Büyükçekmece’de yapımı bitmek üzere olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisini basın mensuplarıyla gezen Başkan Kadir Topbaş, “İstanbul’daki atıksuların yüzde 97’sini arıtılır hale getirdik'' dedi.

Kadir Topbaş Büyükçekmece İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'ni inceledi!

Büyükçekmece’de yapımı bitmek üzere olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisini basın mensuplarıyla gezen Başkan Kadir Topbaş yaptığı açıklamada “İstanbul’daki atıksuların yüzde 97’sini arıtılır hale getirdik" DEDİ

Mordoğan'a ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kendi sınırlarına bağlanan Mordoğan’ın evsel atık su sorununu çözmek için ihaleye çıkıyor. Turistik beldeye hem 100 kilometrelik kanalizasyon şebekesi döşenecek hem de ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurulacak.

Yenikapı'da biyolojik atıksu-çamur bertaraf tesisi kurulacak!

İSTANBUL, Avrupa yakasında yaklaşık 3.5 milyon kişinin ihtiyacının karşılanması için biyolojik atıksu arıtma ve çamur bertaraf tesisi yapılmasına karar verildi.

Dilovası İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı devam ediyor!

İSU Genel Müdürlüğü, 45 milyon TL’ye mal olacak Dilovası İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatını sürdürüyor. İki yılda işletmeye alınması hedeflenen arıtma tesisinin fore kazık ile temel güçlendirme ve perde beton çalışmaları yapılıyor.

tunceli biyolojik atık su arıtma tesisi Haberi

tunceli biyolojik atık su arıtma tesisi


Tunceli Vali Yardımcısı Kenan Eskin, Atatürk Mahallesi'nde 22 dönüm alan üzerine inşa edilen tesisin açılışında yaptığı konuşmada, "Bugün burada Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, Tunceli Belediyesi ile İller Bankasının iş birliğinde yapılan tesisin açılışında bulunuyoruz. Tunceli, doğa, çevre ve ekolojik denge olarak bölgenin göz bebeği konumunda. Bu nedenle kamu kurum ve kuruluşları olarak elbette büyük bir sorumluluk duygusuyla hareket etmemiz gerekiyor" diye konuştu.


Tunceli'nin son birkaç yıldır değişen ve gelişen yüzüyle yeni bir çehreye kavuştuğunu dile getiren Eskin, kentin gelişme potansiyelinin yüksek olduğunu söyledi. 


Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin ise 68 yıllık belediyecilik tarihinde en büyük yatırımları tamamlayarak halkın hizmetine sunmaktan gurur duyduklarını belirtti.


Son birkaç yılda onlarca hizmet aracı satın aldıklarını, gençler ve kadınlar için eğitim ve destek merkezleri kurduklarını, her mahallede bir...