19 / 04 / 2024

Tunceli Üniversitesinde inşaat çalışmaları

Tunceli Üniversitesinde inşaat çalışmaları

Üniversiteler ilk vizelere hazırlanırken Tunceli Üniversitesi dersbaşı yapamadı. Kente 1.5 ay önce gelen ve inşaatı bitmemiş binalarla karşılaşan öğrenci ve akademisyenler, ulaşım-su-elektrik sorunlarıyla boğuşuyor...

Belediyeden kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Tunceli İli Hozat Belediye Başkanlığı, Tunceli Hozat Diyap Ağa Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

Munzur Üniversitesi'nin ikinci etap inşaatı gelecek yıl tamamlanacak!

Tunceli'de 2008 yılında kurulduktan sonra öğrenci almaya başlayan ve 200 milyon liralık bütçe ayrılan Munzur Üniversitesinde, ikinci etap inşaat projelerinin gelecek yıl tamamlanması amaçlanıyor.

Tunceli'deki kız yurdunun kaba inşaatı tamam!

TOBB tarafından Tunceli’de yaptırılan 200 kişilik kız yurdunun kaba inşaatı tamamlandı. Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Cengiz, inşaata ilişkin açıklamalarda bulundu..

İşte inşaat işçilerinin zorlu yaşamları!

Tunceli'nin Ovacık İlçesi'nde, inşaat işçileri, aile geçimini sağlamak için kavurucu sıcaklara rağmen ara vermeden çalışıyor. Amasyalı inşaat işçisi Eren Özdoğan, ''İnşaatta çalışmak, hem zor hem de çok riskli" dedi.

Tunceli'de inşaat sektörü durgun!

Türkiye'de 7 Haziran tarihinden bugüne oluşan hükümet boşluğu ekonomiyi de sarstı. Piyasalara, dövizde yaşanan tırmanış damgasını vururken, en çok etkilenen sektörlerin başında inşaat geliyor.

Osman Kaymak, Dersim Kent Müzesi’nin inşaatını inceledi!

Tunceli Valisi Osman Kaymak, inşaat çalışmaları devam eden Dersim Kent Müzesi’nde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.Vali Kaymak çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

TOKİ Tunceli Merkez'de 69 adet inşaat yapım işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tunceli ili Merkez ilçesi Atatürk Mahallesi'nde 69 adet AİT inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleşecek.

TOKİ Tunceli Merkez'de 69 adet inşaat işi ihalesi 16 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tunceli ili Merkez ilçesi Atatürk Mahallesi'nde 69 Adet AİT inşaatı işi yapım işi ihalesi 16 Nisan 2015 tarihinde saat 15:00'da yapılacak.

2. Bursa İnşaat Zirvesi gerçekleşti!

'İnşaat Burada' dergisi tarafından düzenlenen "2. Bursa inşaat Zirvesi", Bursa Beton Ana sponsorluğunda Uludağ Üniversitesinde gerçekleştirildi..

Tunceli'de inşaattan insan kemikleri çıktı!

Tunceli'de Atatürk Mahallesi Cem Emir Caddesi'nde bir inşaatın yanında çevre düzenlemesi çalışması yapan işçiler, insan kemiklerine rastladı. Vatandaşlar, inşaatın yakınlarında yıllar önce mezarlık bulunduğunu söyledi.

Tunceli'deki otel ve kayak merkezi inşaatında patlama meydana geldi!

Tunceli'deki otel ve kayak merkezi inşaatında patlama meydana geldi. Tunceli'nin Ovacık ilçesinde otel ve de kayak merkezi inşaatındaki patlamanın ardından jandarma ekipleri binada inceleme yapıyor.

Tunceli İl Özel İdaresi inşaat yapım işi ihale edecek!

Tunceli İl Özel İdaresi Encümeni Tunceli merkezde inşaat yapım işi ihale edecek. İhale 16 Nisan 2014 tarihinde saat 10:00'da Tunceli il Özel İdaresi Encümen toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

İnşaat bölümlerinde kalite düşüyor mu?

1997’de tek bir vakıf üniversitesinde inşaat mühendisliği bölümü varken, bu yıl sayı 31’e yükseldi. Artış, “Kalite düşüyor mu?” sorusunu birlikte getiriyor. Okullara öğrencilerini iyi yetiştirmek için büyük görev düşüyor.

Tunceli Üniversitesinde inşaat çalışmaları Haberi

Tunceli Üniversitesinde inşaat çalışmaları


Üniversiteler ilk vizelere hazırlanırken Tunceli Üniversitesi dersbaşı yapamadı. Kente 1.5 ay önce gelen ve inşaatı bitmemiş binalarla karşılaşan öğrenci ve akademisyenler, ulaşım-su-elektrik sorunlarıyla boğuşuyor.


Türkiye genelinde üniversiteler 2013-2014 akademik yıl açılışlarını, eylül sonu ya da ekim başında yaparak eğitime başladı. Tunceli Üniversitesi hariç. 4 fakültesi, 1 yüksekokulu, 1 de meslek yüksek okulunu bünyesinde barındıran ve yaklaşık 6 bin öğrencinin eğitim gördüğü Tunceli Üniversitesi’nde aradan geçen zamana karşın hâlâ eğitime başlanamadı.


Geçen akademik yılın sonuna kadar çoğunluğu Atatürk Mahallesi’nde bulunan fakülte binalarından yürütülen eğitim, bu yıldan itibaren Tunceli merkeze 15 km uzakta, mahalleye dönüştürülen Aktuluk Köyü’nde yapılacaktı. Geçen yıl başlanan yeni kampüs 2013-2014 akademik yılının açılışına yetişmedi. 


Önce 30 Eylül, sonra 30 Ekim ve 4 Kasım’a ertelenen ‘akademik yıl’ çalışmalar yine tamamlanamayınca 11...