24 / 04 / 2024

Tuncer Kaplan özgeçmiş

Tuncer Kaplan özgeçmiş

Ankara Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan kimdir? Tuncer Kaplan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncer Kaplan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Fatih Rüştü Kaplan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi görevde yer alıyor?

Fatih Rüştü Kaplan ne zaman doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde ne iş yapıyor? İşte Fatih Rüştü Kaplan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Av. Şefika Şebnem Ayata Kaplan ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu? Ne zaman fahri başkonsolos oldu?

Arsan Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı ve Avukat Şefika Şebnem Ayata Kaplan nerede doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? İngilizce biliyor mu ve evli mi? İşte Şefika Şebnem Ayata Kaplan ile ilgili merak edilen her şey...

Behzat Kaplan kimdir? Evli mi?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Kaplan kimdir? Behzat Kaplan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Behzat Kaplan'ın biyografisi...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Ankara Beypazarı Belediyesi 6 ay kira almayacak!

Ankara Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan 2021 Ocak-Haziran döneminde 6 ay kira alınmayacağını açıkladı.

Beypazarı Belediyesi arsalarını satarak kazanç elde edecek!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, sürdürülen çalışmalarla Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, belediyeye bin 100 dönüm arazi kazandırdıklarını açıkladı.

Beypazarı'nın her mahallesine köy konağı yapılacak!

“Ben bu şehrin hizmetkârıyım” diye konuşan Beypazarı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Tuncer Kaplan, hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Beypazarı Altıparmak İş Hanı yükseliyor!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yapımı devam eden ’Altıparmak İş Hanı inşaatında incelemelerde bulundu.

Ankara Beypazarı'na engelliler okulu inşa ediliyor!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Ayvaşık mahallesi Sacalık mevkiinde yer alan Beypazarı Engelliler Okulu inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaatın seyri hakkında bilgi aldı.

Tuncer Kaplan özgeçmiş Haberi

Tuncer Kaplan özgeçmiş

Tuncer Kaplan kimdir?

Tuncer Kaplan, 1968 yılında Beypazarı Tacettin Köyü’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğretimlerini Beypazarı’nda tamamlayan Kaplan Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden onur öğrencisi olarak mezun oldu. 


Özel bir Şirkette 10 yıl süre ile genel koordinatörlük yaptı. Kaplan 1993 yılında siyasete atıldı. Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 


1998 yılında Fazilet Partisi İlçe Teşkilatında kurucu olarak bulundu ve Teşkilatının Başkanlık görevini üstlendi. AK Parti Ankara İl Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Belediye Meclis Üyeliği görevlerini yürüttükten sonra 2006 yılında İlçe Başkanlığı’na getirilmiştir. 


30 Mart 2014 yerel seçimlerde AK Parti Beypazarı Belediye Başkanı seçilmiştir. Evli ve iki çocuk...