26 / 04 / 2024

Tünelin Karaköy girişi

Tünelin Karaköy girişi

1971 yılında Karaköy'de Tünel'in giriş kapısına 14 katlı bina yaptırılacakmış. İETT tarafından yaptırılacak olan bina, 6 milyon liraya mal olacakmış ve Karaköy'de, Galata Kulesi'nden sonra en yüksek bina olacakmış.

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu'ndan 2024 yılı için ons altın ve dolar beklentisi!

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu herkesin merakla araştırdığı, 2024 yılı için ons altın ve dolar tahminini açıkladı.

2021 yılı işsizlik rakamları açıklandı

TÜİK, 2021 yılı işsizlik rakamlarını açıkladı. 2021 yılında 2020 yılına göre 1,1 puan azalık görülürken, işsizlik rakamı yüzde 12 olarak paylaşıldı.

İstanbul Karaköy Katlı Otoparkı yıkılıyor!

İstanbul ilk çok katlı otopark olma özelliğine sahip 45 yıllık Karaköy Otoparkı için yıkım kararı alındı. 

Deniz GYO Karaköy binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binası için ilişkin Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Karaköy binası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Karaköy binası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Finansal Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Finansal Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Honaz Tüneli'nin yüzde 86'sı tamamlandı!

Türkiye'nin 4 bölgesini birbirine bağlaması planlanan Honaz Tüneli'nin yüzde 86'sı tamamlandı. Son hali havadan görüntülenen tünelin 2021 yılında açılması planlanıyor.

Ulaştırmada deprem yönetmeliği hazır!

Türkiye’nin Ulusal Deprem Strateji ve Eylem Planı'na göre hazırlanan “Ulaşım ve Dağıtım Tesisleri İçin Deprem Yönetmeliği”nde hazırlıklar tamamlanıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın onaylamasının ardından yönetmeliğin bu yıl içerisinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmesi planlanıyor.

Alarko GYO Karaköy binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Karaköy binası için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Seba İnşaat Karaköy ve Dolapdere’deki otelleri için ARTIC ile el sıkıştı!

Seba İnşaat, Karaköy ve Dolapdere’de yer alan iki otelinin satışı konusunda Katarlı Al Rayyan Tourism Investment Company (ARTIC) ile anlaştı...

Türker Proje Gayrimenkul 2019 yılı için MGI Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme 2019 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere MGI Bağımsız Denetim A.Ş. ile anlaştı...

Arazi Toplulaştırması Yönetmeliği ile İlgili düzeltme!

Bugünkü 30695 sayılı Resmi Gazete'de Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Uygulama Yönetmeliği ile İlgili düzeltme yayımlandı. 

Tünelin Karaköy girişi Haberi

Tünelin Karaköy girişi



TÜNEL'İN ÜSTÜNE BİR GÖKDELEN YAPILACAK


DEV İŞ HANININ İLK KATI TÜNELİN GİRİŞİ OLACAK


  KARAKÖY'de Tünel'in giriş kapısına 14 katlı gökdelen bir iş hanı yaptırılacaktır. Tahminen altı milyon liraya çıkacak olan iş hanı, katlar halinde kiraya verilecek ve Karaköy civarında, Galata Kulesi'nden sonra en yüksek bina olarak yükselecektir.


  İETT Genel Müdürü Saffet Gürtav kendi yapı şubelerinde planları hazırlanan gökdelen iş hanı için açık artırma ile şimdiden kiracı bulacaklarını ve peşin toplanan kira bedelleriyle binanın, İETT bütçesini sarsmadan meydana çıkacağını söylemiştir.

  On dört katlı gökdelenin birinci katı, Tünel'in girişi olacaktır. Bu giriş kısmı İETT tarafından inşa edilecek ve bina kısmın üstüne...