26 / 04 / 2024

Turan Alem kim

Turan Alem kim

Seçim öncesindeki büyük ihalelerden biri daha tamamlanıyor. Bugün saat 14:00'te Ankara'da yapılacak ihaleyle İstanbul'daki en önemli şehiriçi arsalardan biri daha satılacak. Kazak şirketi Turan Alem Bank, ihalenin 28 katılımcısından biri oldu.

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

İmar revizyonunu kim yapar?

İmar uygulaması için hazırlanmış olan imar planının ihtiyaca cevap vermediği ve uygulamasının problem olduğu durumlarda, hazırlanan yeni plana imar revizyonu deniyor. Peki, imar revizyonunu kim yapar?

Revizyon imar planını kim yapar?

Her tür ve ölçekteki planın ihtiyaca cevap vermediği veya uygulamasının mümkün olmadığı veya sorun yarattığı durumlarda yeni bir plan hazırlanmasına revizyon imar planı deniyor. Peki, revizyon imar planını kim yapar?

Mehmet Ergün Turan: Üreteceğimiz konutların yüzde 50’si kentsel dönüşüm kaynaklı olacak!

Umulduğu kadar hızlı ilerlemeyen kentsel dönüşüm sürecinde TOKİ hedef büyüttü. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Bundan böyle üreteceğimiz konutların yüzde 40-50’si kentsel dönüşüm kaynaklı olacak” dedi.

Kim Kardashian- Kanye West çifti 11 milyon dolarlık malikanelerinde oturmaktan vazgeçti!

Geçtiğimiz ay İtalya'da masalsı bir düğünle evlenen Kim Kardashian- Kanye West çiftinin ev krizi sürüyor. Ünlü çift, Los Angeles'ın Bel Air semtinde bulunan 11 milyon dolarlık evlerinin tadilatının bitmemesi nedeniyle halen ayrı evlerde yaşıyor...

Mehmet Ergün Turan: Konutların 50’si kentsel dönüşüm kaynaklı olacak!

Umulduğu kadar hızlı ilerlemeyen kentsel dönüşüm sürecinde TOKİ hedef büyüttü.TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Bundan böyle üreteceğimiz konutların yüzde 40-50’si kentsel dönüşüm kaynaklı olacak” dedi...

Arda Turan Madrid’ten 1 milyon Euro'ya ev aldı!

La Liga’nın Atletico Madrid takımında forma giyen yıldız futbolcu Arda Turan yine çok sürpriz bir gelişmeye imza attı. Yıldız futbolcu Madrid’in en işlek caddelerinden birinde muhteşem bir ev satın aldı.

Şerefiye bedelini kim öder?

Taşınmazın cephe farklılığı, manzarayı görme durumu gibi faktörler dairenin bedelini farklı olmasını etkiliyor. Taşınmazın bedelinin farklı olmasına şerefiye bedeli deniyor. Peki, şerefiye bedelini kim öder?

Mehmet Ergün Turan: 5.3 milyon konutun dönüşüme ihtiyacı var!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, "18 milyon konutun 5.3 milyonunun dönüşüme ihtiyacı var. Bunların 3 milyonu, 2023'e kadar 50 yaş ve üzerine çıkacak...

Apartman acil durum planını kim hazırlar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştırması durumlarında apartman yönetiminin çalışanların güvenliği için apartman acil durum planı hazırlaması gerekiyor. Apartman acil durum planını kim hazırlar?

Mehmet Ergün Turan: 5 milyon konutun dönüşüme ihtiyacı var!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yerel yönetimlerle başlatılan büyük kapsamlı kentsel yenileme programı kapsamında 283 bin 20 konutluk gecekondu ve dönüşüm çalışmasının projelendirildiğini belirtti...

Mehmet Ergün Turan: Binaların eskimesi kentsel dönüşümü hızlandıracak!

Turan, "Kentsel alanlardaki yaklaşık 18 milyon konutun 5.3 milyonunun dönüşüme ihtiyacı var. Bunların 3 milyonu, 2023'e kadar 50 yaş ve üzerine çıkacak. Bu da kentsel dönüşümü hızlandıracaktır, bundan kaçış yok" dedi.

Mehmet Ergün Turan: Kentsel dönüşüm hızlanacak!

TOKI Başkanı Mehmet Ergün Turan, 18 milyon konutun 5.3 milyonunun dönüşüme ihtiyacı var. Bunların 3 milyonu, 2023'e kadar 50 yaş ve üzerine çıkacak. Bu da kentsel dönüşümü hızlandıracak, bundan kaçış yok" dedi.

Turan Alem kim Haberi

Turan Alem kim

İhale için, şimdiye kadar aralarında yabancıların da bulunduğu 28 firma şartname aldı. Şartname alan firmaların 14'ünde yabancı ortak bulunuyor. İstanbul'da lüks konut inşaatlarıyla adını duyuran Emrullah Turanlı yönetimindeki Taşyapı İnşaat ve Zorlu Grubu daha önce bu ihaleyle ilgilendiklerini ve dosya aldıklarını ifade etmişlerdi. Adı açıklanmayan ama ihale için dosya alan yeni bir isim ise dün geç saatlerde ortaya çıktı. Kazak şirketi Turan Alem Bank, ihalenin 28 katılımcısından biri oldu. Daha önce Şekerbank'ı, geçtiğimiz günlerde de PETKİM'i alan Kazak şirket şimdi de Seyrantepe tesislerini inşa etme karşılığında 35 bin metrekarelik alana sahip Ali Sami Yen arazisini istiyor.

250 MİLYON $'A SATILIR MI

Uzmanlar, Ali Sami Yen arazisine 150 milyon dolar...