26 / 04 / 2024

Turan Erdoğan kimdir

Turan Erdoğan kimdir

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, bugün Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladıklarını belirtti.

Vestel 1 milyar dolarlık ihracat hedefliyor!

Vestel, Köln’de düzenlenen, 200 firmanın katıldığı Living Kitchen Fuarı’nda 58 farklı beyaz eşya ve ankastre ürünüyle yer aldı. Firma 1 milyar dolarlık ihracat hedefliyor..

Erdoğan Turgut kimdir? Ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu?

Erdoğan Turgut hangi üniversitede okudu? Hangi otelde Genel Müdür olarak çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de ne iş yapıyor? İşte Erdoğan Turgut’un biyografisi...

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan ne iş yapıyor?

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan hangi mesleği yapıyor? Fatih Erdoğan nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Erdoğan Kimdir? Mehmet Erdoğan ne iş yapıyor?

Mehmet Erdoğan kimdir Mehmet Erdoğan’ın mesleği nedir? Mehmet Erdoğan eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Erdoğan Kimdir? Mahmut Erdoğan kaç yaşındadır?

Mahmut Erdoğan kimdir? Mahmut Erdoğan’ın mesleği nedir? Mahmut Erdoğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

1915 Çanakkale Köprüsünün kuleleri Erdoğan’ın bağlanacağı tören ile tamamlanacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın video konferans ile bağlanacağı tören ile köprünün kuleleri tamamlanacak." dedi.

Ferdi Erdoğan kimdir?

Ferdi Erdoğan, Türkiye İMSAD'ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Ferdi Erdoğan kimdir? Ferdi Erdoğan bugüne kadar hangi işlerde bulundu?

Zeynel Abidin Erdoğan kimdir?

Zeynel Abidin Erdoğan, Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini yürütürken hayatını kaybetmiş ve 8 Temmuz 2014 Salı günü toprağa verilmiştir.

Erdoğan Bektaş kimdir?

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş kimdir? Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erdoğan Bektaş, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Erdoğan Bektaş..

Mehmet Erdoğan kimdir?

MHP Muğla Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan kimdir? Mehmet Erdoğan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Muğla Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan'ın biyografisi...

Erdoğan Elmas kimdir?

Mimar Erdoğan Elmas kimdir? Mimar Erdoğan Elmas, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Erdoğan Elmas, hangi ödüllerin sahibi oldu? İşte Mimar Erdoğan Elmas ve projeleri...

Erdoğan Altındiş kimdir?

Mimar Erdoğan Altındiş, 17 yıl önce Beyoğlu’ndan aldığı bir evi restore edip turistlere kiralayarak, Manzara İstanbul şirketini kurdu. Altındiş, Ev Turizmi Derneği’nin de kurucularından. Peki Erdoğan Altındiş kimdir? İşte cevabı...

Hamdi Erdoğan kimdir?

Sami Beach Otel, Yalıkavak Sağlık Ocağı, Ozar İş Merkezi, Jasmin Beach Otel gibi projeler ile çalışan mimar Hamdi Erdoğan kimdir? Mimar Hamdi Erdoğan'ın çalıştığı diğer hangileridir? İşte Hamdi Erdoğan...

Ali Erdoğan kimdir?

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan kimdir? Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan ne zamandan beri, belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Ali Erdoğan'ın hayata geçirdiği işler ve Ali Erdoğan'ın biyografisi...

Turan Erdoğan kimdir Haberi

Turan Erdoğan kimdir

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, bugün Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladıklarını belirterek, "Anlaşma ile ilk etapta 5 yıllığına tüm Avrupa'da Toshiba markalı TV'lerin üretimi, lisansı ve marka hakkı Vestel'de olacak." dedi. 


Erdoğan, Avrupa'nın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA kapsamında düzenlediği basın toplantısında, bugün Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladıklarını kaydetti. 


Anlaşma ile ilk etapta 5 yıllığına tüm Avrupa'da Toshiba markalı TV'lerin üretimi, lisansı ve marka hakkının Vestel'de olacağını belirten Erdoğan, bunun ilerde daha geniş bir coğrafyaya yayılması konusunda tarafların iradelerini beyan ettiğini dile getirdi. 


Erdoğan, Toshiba'nın bugün 50 milyar dolar cirosu ve 150 bin çalışanı ile büyük bir marka olduğunu, onların bu markaya Vestel'i de dahil etmelerinin kendileri için çok gurur verici olduğunu ifade etti. 


Toshiba ile işbirliği...