26 / 04 / 2024

Turan Eren kimdir

Turan Eren kimdir

Pal City Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Kooperatif Başkanı Emekli Vali Yardımcısı Turan Eren yüksek faizlerin konut almaya engel olmadığını, projelerde uygun ödeme seçenekleriyle alıcılara kolaylık sağlandığını söyledi.

Turan Eren Antalya'da dev konut projesini hayata geçirecek!

Emekli Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren, geliştirdiği "garantili kooperatifçilik" modeli ile dev bir konut projesini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Turan Kaya kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Turan Kaya hangi bölümden mezun oldu? Görev aldığı şirketlerde hangi alanlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? ? Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Turan Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy ne iş yapıyor?

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy hangi mesleği yapıyor? Eren Günhan Ulusoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Prof. Dr. Turan Erol doktorasını hangi ülkede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan Erol kimdir? Hangi alanda lisans eğitimini tamamladı? Doktorasını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu? İşte Turan Erol ile ilgili merak edilen her şey...

İdris Turan İlter ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı? Nereli?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda, Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olan İdris Turan İlter kimdir? Nerede doğdu? Hangi okuldan mezun oldu? İşte İdris Turan İlter ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mehmet Erdal Eren kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı Mehmet Erdal Eren kimdir? Mehmet Erdal Eren daha önce hangi görevler bulunmuştur? İşte Mehmet Erdal Eren'in biyografisi...

Yüksek faiz konut almaya engel değil!

Pal City Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Kooperatif Başkanı Emekli Vali Yardımcısı Turan Eren yüksek faizlerin konut almaya engel olmadığını, projelerde uygun ödeme seçenekleriyle alıcılara kolaylık sağlandığını söyledi.

Ömer Bulut kimdir?

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın belediye başkan aday adayı olarak kurumdan ayrıldı. Akabinden TOKİ Başkanlığı görevibe vekaleten Başkan Yardımcısı Ömer Bulut atandı. Peki, Ömer Bulut kimdir?

Antalya Pal City 2 Vali Konakları'nda doğa ile yaşam keyfi!

Antalya eski Vali Yardımcı Turan Eren'in Kooperatif Başkanı olduğu Pal City 2 Vali Konakları, üyelerine doğayla iç içe bir yaşam alanı sunuyor.

Ankara Turan Güneş Bulvarı’nda 2. etap çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Yıldız Kavşağı'ndan başlayarak Oran semtinden geçip Kepekli Kavşağı'nda sona eren 7 kilometrelik Turan Güneş Bulvarı’nda yol genişletme ve asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ankara Turan Güneş Bulvarı'nda çalışmalar başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Yıldız Kavşağı'ndan başlayarak Oran semtinden geçip Kepekli Kavşağı'nda sona eren 7 kilometrelik Turan Güneş Bulvarı’nda yol genişletme çalışmalarına başladı.

Emlak sektörünün kalbi Antalya'da atıyor!

Pal City Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Turan Eren, '' 2014 Yılında açıkladığımız 200 konutluk projenin lansman aşamasında bitmesi bizim hızla yatırım yapıp büyük projelerimizi açıklamamıza vesile olmuştur." dedi.

Antalya Pal City 2 Vali Konakları'nın temeli atıldı!

Antalya eski Vali yardımcısı Turan Eren’in kooperatif başkanı olduğu Pal City 2 Vali Konakları’nın yapımına başlandı. 200 konutluk proje lansman aşamasında satıldı.

Pal City 2 Vali Konakları'nın temeli ne zaman atılacak?

Görev aldığı bölgelerde "atom vali" olarak anılan Turan Eren, oluşturduğu 'Garantili Kooperatifçilik' modeli ile yapmış olduğu 3. proje Pal City 2 Vali Konaklarının 17 Mayıs günü temelini atacak.

Turan Eren kimdir Haberi

Turan Eren kimdir

Pal City Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Kooperatif Başkanı Emekli Vali Yardımcısı Turan Eren, Antalyalılar'ın konut sahibi olabilmek için heyecanla beklediği Vali Konakları 2 projesi hakkında bilgiler verdi. 

Posta Gazetesi'nde yer alan haberde, son dönemde daralan ekonominin konut sektörünü de olumsuz etkilediğini belirten Eren, Vali Konakları'nın kalitesi sayesinde çok fazla etkilenmediğini söyledi. Faiz oranlarının yüksek olmasının vatandaşlara engel olmadığını vurgulayan Eren, "Yüksek faiz oranları nedeniyle çeşitli ödeme kolaylıkları sağlıyoruz. Senet gibi alternatif ödeme seçenekleri de sunuyoruz. Çok sayıda ziyaretçi ağırlıyoruz ve konut satışı gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.Kooperatif olarak hayata geçirilen Vali Konakları 2 Projesi’nde inşaatın büyük bir kısmı tamamlandı. Bir taraftan ince sıva işlemlerinin gerçekleştiği çalışmada bir yandan da sosyal tesis alanlarında beton dökme işlemleri sürüyor. Hala yükselen konakların şantiye alanı ise...