19 / 04 / 2024

Tureks Stone tasarım koleksiyonları

Tureks Stone tasarım koleksiyonları

Doğal taş ürünleriyle dünyada trend yaratan marka olarak öne çıkan Tureks Stone, ev ve ofis yaşamına derinlik kazandıran ve dört çeşit doğal renk seçeneği olan Elevations koleksiyonu ile mekanlara farklı bir cazibe kazandırıyor.

Tureks Stone'dan kişiye özel mutfak tasarımı!

Tureks Stone, özel yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkardığı benzersiz ürünlerle mutfakları yeni baştan yaratıyor.

Tureks Stone, her stile uygun çözümler sunuyor!

Dekorasyonda doğal ürünleri tercih edenler, Tureks Stone kayrak taşları ile doğanın şaheserlerini yaşam alanlarına taşıyor. Doğadan çıktığı gibi hiçbir işlemden geçirilmeden uygulanan kayrak taşlar, mekanlarınıza renkli ve zengin bir görünüm kazandırıyor.

Tureks Stone, Skyline koleksiyonu ile mutfaklara vintage esintisi!

Tureks Stone, beyaz ve gri tonları içeren Skyline koleksiyonu ile ferah ve aydınlık mutfaklar yaratıyor. Beş farklı yüzey işleme tekniği ile üretilen Skyline koleksiyonu, sade ve şık görünümü ile algıyı güçlendiriyor.

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünyada büyük beğeni kazanan koleksiyonlarının yanı sıra yeni ve özgün serilerini de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Tureks Stone şömine keyfine doğal taşların sıcaklığını katıyor!

Tureks Stone'un şömine dekorasyonu için geliştirdiği özgün tasarım, soğuk kış aylarında yaşanan şömine keyfine doğal taşların sıcaklığını katıyor. Tureks Stone'un şömineden yansıyan ateşin kızıllığı ile uyumlu özgün tasarımı, kare formlardan oluşuyor.

Tureks Stone'dan doğal dekorasyonda banyo keyfi!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, doğanın tüm renklerini banyolara yansıtıyor. Doğal taşların çarpıcı çizgilerini özgün tasarım anlayışıyla banyo dekorasyonuna kazandıran Tureks Stone, doğallığı tercih edenlere ideal çözümler sunuyor.

Tureks Stone, Glamour koleksiyonuyla fark yaratacak!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, kişiye özel haute couture tasarımı dekorasyona taşıyarak Glamour koleksiyonu ile kişisel tercihlere özel yaşam alanları yaratıyor.

Tureks Stone trend tasarımlarıyla dünya vitrinine çıktı!

Geçtiğimiz gün İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen dev fuarda yeni koleksiyonlarını tanıtan Tureks Stone, tasarımlarıyla sektör profesyonellerini etkisi altına aldı.

Tureks Stone'dan yeni gri doğal taş serisi!

Tureks Stone, ev ve ofis yaşamının tüm alanlarına uygun tasarım çeşitliliği ile doğal taşların farklı gri renklerini mekanlara taşıyor, dekorasyon tarzlarıyla çarpıcı bir uyum sağlayan özgün kompozisyonlar yaratıyor.

Tureks Stone, ofislerde değişiklik yapmak isteyenlere çözüm sunuyor!

Günün büyük bir kısmını geçirdiğimiz ofisleri yenileme zamanı geldi. Tureks Stone, ofislerde değişiklik yapmak isteyenler için birbirinden şık, modern çözümler sunuyor.

Tureks Stone, evinize doğal taş dekorasyonu sunuyor!

Tureks Stone, günümüzde hala popülaritesini koruyan mozaik ve doğal taş panel koleksiyonları ile evinizde mistik bir hava yaratmanıza imkan veriyor.

Tureks Stone, Dimensions ile mutfak ve banyolara doğallık katıyor!

Mermer sektörünün öncü markası Tureks Stone, Dimensions Koleksiyonu ile banyo ve mutfaklara sıra dışı bir doğallık katıyor. Sıra dışı tasarım anlayışıyla banyo ve mutfaklara benzersiz bir yorum getiren Tureks

Tureks Stone tasarım koleksiyonları Haberi

Tureks Stone tasarım koleksiyonları

Türkiye'nin dünyaca ünlü taşlarını en ileri üretim teknolojilerini kullanarak spesifikasyonlarına uygun olarak işleyen ve yenilikçi tasarım anlayışıyla trend yaratan koleksiyonlara imza atan Tureks Stone, Elevations koleksiyonu ile ev ve ofis duvarlarına görkemli bir derinlik katıyor.


Dünya genelinde yoğun ilgi gören Elevations koleksiyonu, farklı kalınlıklarda bloklardan oluşan katmanlı yapısıyla örüldüğü duvarlara doğal bir görünümün yanı sıra çarpıcı bir derinlik efektini yansıtıyor. Dört çeşit renk alternatifi ile farklı dekorasyon ürünleriyle uyum sağlayan Elevations serisi, özellikle oval ve kavisli duvarların geometrik uyumsuzluğuna dekoratif  ve şık bir görünüm kazandırıyor.


Mermer, kireç taşı ve travertenden yapılan ve honlama tekniğiyle işlenen Elevations koleksiyonu, dekorasyonda doğal malzemeyi tercih edenler açısından tasarım anlayışıyla öne çıkan ürünlerin başında geliyor. Tureks Stone'un Champagne, Diana Royal, Glacier ve Seashell olmak üzere dört...