25 / 04 / 2024

turgay büyükkarcı kim

turgay büyükkarcı kim

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Bitcoin'in en büyük gizemi çözülüyor!

Kripto para piyasasının en büyük birimi olan Bitcoin'in kim tarafından geliştirildiği merak konusu olmuştu. ABD'de görülen oldukça sıradan bir dava en büyük gizemi çözmek üzere. 

Arazisinin büyük bölümünü ailesine değil iki file miras bıraktı!

Hindistan’da arazisinin büyük bölümünü, hayatını kurtaran iki filine miras bırakan bir kişi, "Fillerimin benim için bir göstermelik bir eşya olmadığını anlamıyorlar. Fillerimle ilişkim hayat boyu sürecek türden" dedi...

Karşıyaka tesislerini sağlıkçılara tahsis etti!

Spor camiası olarak ilk ateşi kendilerinin yaktığını söyleyen KSK Başkanı Turgay Büyükkarcı, "Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi bizle irtibata geçti. Hazır olduğumuzu söyledik. Halkımızın sağlığı için her fedakarlığa hazırız" diye konuştu.

Karşıyaka'da 100 dönümlük altyapı tesisi için onay!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Büyükkarcı, ziyaret sırasında 100 dönümlük altyapı tesisi için onay aldı.

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için hazırlıklara başladı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, altyapı tesisi yapmayı planladıkları arazinin kendilerine tahsisi için ilk adımı attıklarını bildirdi...

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi bu yıl yapılacak!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka Stadı'nın kulübün geleceği olduğunu söyleyip, ihalesinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Karşıyaka Basketbol Stadı ihaleyle satılacak!

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı dün gerçekleştirilen mali genel kurulda konuştu. Büyükkarcı, 'Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda ruhsat işlemleri yapılacak ve ardından stat ihaleye çıkılacak.' dedi.

Karşıyaka'dan Çiğli'ye stad!

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, yılan hikâyesine dönen stat için yeni bir adım attı. Büyükkarcı, “Yalı’nın takipçisiyiz, buradan vazgeçmiş değiliz ancak açılan davalar tıkanırsa alternatif projemiz hazır” diye açıklama yaptı. 

Karşıyaka'ya alternatif stat projesi!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka'da yapımı düşünülen stat projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkarcı, Çiğli'de 18 bin kişilik stat projesi çizdirdiklerini söyledi.

Karşıyaka’da stat zirvesi!

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Karşıyaka Stadı ile ilgili görüştü.

Erzurum Büyükşehir'den sokak hayvanları için bakım evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava şartlarının hâkim olduğu bölgede sokak hayvanlarına yönelik oluşturduğu Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kış mevsimiyle ilgili gerekli tüm tedbirleri aldı.

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri 2016 Aralık'ta teslim!

KAMEROĞLU İnşaat'ın Büyükçekmece'de inşa ettiği Pelican Hill Ihlamur Evleri, Marmara Denizi'nin Büyükçekmece Gölü ile birleştiği deniz ve göl manzarasına hâkim bir yamaç üzerinde yükseliyor.

turgay büyükkarcı kim Haberi

turgay büyükkarcı kim

Başkan Turgay Büyükkarcı’nın açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için geniş bir heyetle Ankara’ya giderek bir dizi görüşmeler yapacağı ifade edildi. Futbol, basketbol ve voleybolda takım kurma işlemlerini halleden Büyükkarcı tüm enerjilerine stadyum ve tesisleşme konularına vereceklerini ifade etti.


Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Turgay Büyükkarcı, “Eylül ayında AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve yönetim kurulumuzla Ankara’ya giderek stadımızla ilgili görüşmeler yapacağız. Stadımıza kavuşmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Yeni stadımızın yapılması için daha önceden projelerini hazırladığımız yeni tesisler ve yeni salonla ilgili görüşmeler yapacağız”...