19 / 04 / 2024

Turgay Tanes açıklamaları

Turgay Tanes açıklamaları

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes açıklamasında " "Perla projesinde inşaat hızla devam ediyor. Ege Perla projemizde yer alan konut, ofis ve ev-ofislere olan ilgiden memnunuz" diye konuştu.

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Bülent Gökdemir ve İmdat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Turgay İstanbul İnşaat Elektrik Metal Temizlik Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgay İstanbul İnşaat Elektrik Metal Temizlik Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Kar tarafından kuruldu.

Turgay Aras Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Turgay Aras Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin Turgay Aras tarafından kuruldu.

Turgay Erdem’in 7 milyon TL'lik villası yıkıldı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in, nişanlısının kardeşi de olan şoförünün üzerine yaptırdığı gölet manzaralı 7 milyon TL'lik lüks villası Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Turgay Erdem'in kaçak villasında yıkım!

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in kaçak villası için yıkım kararı alındı.

Turgay Erdem'in villası kaçak mı? 

Niliüfer Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Turgay Erdem'in imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddia edildi...

Turgay Erdem'in villasının kaçak olduğu iddia edildi!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı CHP'li Turgay Erdem'in, İmar Barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa inşa ettirdiği iddia edildi. Erdem'den konuyla ilgili açıklama yaptı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Turgay Erdem'den 7 milyon TL'lik villa açıklaması!

CHP’li Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, onlarca ağaç kesilerek baraj kıyısına yapılan kaçak villanın kendisine değil, belediyede şoför olan Mümin Terzioğlu’na ait olduğunu iddia etti...

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes emekliliğe ayrılıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Turgay Tanes 11 Haziran 2018 tarihi itibarıyla emekliye ayrılıyor...

Turgay Yeşil kimdir?

Liv Yapı'nın Liv Marmara projesinde satış müdürü olarak görev yapan Turgay Yeşil kimdir? Turgay Yeşil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Emlak kralı Turgay Nişancı'nın vasiyeti şok etti!

İzmir Seferihisar'da emlak zengini olan, Turgay Nişancı'nın 83 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından açılan vasiyetnamesi Nişancı ailesini şoke etti.

Turgay Tanes açıklamaları Haberi

Turgay Tanes açıklamaları

170 milyon dolar yatırım değeri olan İş j GYO'nun Ege .""Perla projesinde inşaat hızla devam ediyor. Yüzde 68'lik satışın gerçekleştiği bir projede AVM marka karması çalışmaları da başladı. Büyük bir gelişim elde edecek. Projenin Aralık 2015'te  bitirilmesi  hedefleniyor. 


 PERLA'da yer  alacak AVM'nin ' marka karması ' için de çalışmalar  başladı. İş GYO, İzmir ve İzmirlilerin ihtiyaç ve beklentileri üzerine eğilerek bir kiracı potansiyeline sahip, kentsel dönüşüm kapsamında pek çok yatırımla yepyeni bir dönemin başladığı İzmir'de, İş GYO nun Ege"PERLA projesinde katlar hızla yükseliyor. Yaklaşık 25.000 metrekare kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi ve körfez manzaralı konut ve home-ofisten oluşan karma projenin temel ve gerekli zemin çalışmaları tamamlandıktan sonra üst yapı inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 


Planlandığı şekilde ilerleyen inşaat sürecine göre...