25 / 04 / 2024

Turgut Uyar yatırım

Turgut Uyar yatırım

Moment Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, inşaat sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

Arsa ve arazi almak isteyenler dikkat! O ilde yatırım yapmadan önce bilinmesi gerekenler tek tek açıklandı!

Arsa, arazi ve tarla almak isteyen yatırımcılar için Uşak uyarısı geldi. Uşak bölgesinde yatırım yapmayı düşünenler için bilinmesi gereken maddeler tek tek sıralandı. İşte o detaylar...

Borsaya yatırım yaparken sakın bu hatayı yapmayın! Sosyal medyadaki ‘sözde borsa uzmanlarına’ aman dikkat!

Borsa son zamanların en gözde yatırım aracı ancak yatırım yaparken çok dikkatli olunması gerektiği konusunda uzmanların çok önemli uyarıları var. Özellikle de konusuna hakim olmayan, sosyal medyadaki ‘sözde borsa uzmanlarına’ karşı dikkatli olunması öneriliyor.

İslam Memiş'ten yeni yatırım aracı tavsiyesi! Ne altın ne gümüş ne borsa ne de dolar

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dikkat çeken uyarılar yaptı. Uzun vadeli yatırım yapmak isteyen vatandaşlara bu madeni öneren İslam Memiş, 'Bu tarafa yatırım yapanlar servet kazacak' diyerek tarihi fırsatı açıkladı.

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

İslam Memiş en çok kazandıracak yatırımı açıkladı! Ne altın, ne dolar, ne de gümüş...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Orta Vadeli Program hakkındaki yazısında yer verdiği borsa ve dolar uyarısı ve 2024'ün önemli yatırım aracına dair açıklaması dikkat çekti. İşte detaylar...

Ev ve iş yerleri yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu? 

DASK teminatlarının piyasa şartlarına göre güncellenmemesi durumunda, deprem bölgelerinde, birçok kişi için, ev ve işyerlerinin yatırım aracı olmaktan çıkabileceği uyarısı geldi.

Yatırım yapmak için can atanlar beklesin! İslam Memiş altın fiyatları için kritik açıklama yaptı!

Gram altın 1650 TL seviyesini geçerek rekor kırarken yatırım yapmak için can atan vatandaşlara İslam Memiş'ten uyarı geldi. Bekleyin...

Axc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Axc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Ali Turgut ve Abdullah Turgut ortaklığında kuruldu.

Yatırım için son saatler! İslam Memiş yine damga vuracak

Altın fiyatlarında son dakika gelişme. Uzman isimler tarafından üst üste gelen açıklamalara isabetli tahminleriyle tanınan İslam Memiş'ten de flaş bir tahmin geldi. Yatırım için son saatler olduğunu belirterek uyarılarda bulundu. İşte tüm ayrıntılar...

Altın ve dolarda ‘18 gün’ uyarısı! Altın ve dolara yatırım yapanlar elini çabuk tutsun!

ABD Merkez Bankası Fed’in faiz artırımlarına ilişkin önümüzdeki günlerde izleyeceği strateji altının kaderini belirleyecek. Ekonomist Tunç Şatıroğlu, 21-22 Mart tarihlerinde Fed’in yapacağı toplantıya dikkat çekerek altın ve dolara yatırım yapanları uyardı.

Txt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Txt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Ahmet Turgut ve Mehmet Emin Turgut ortaklığında kuruldu.

Selçuk Geçer’den uyarı üstüne uyarı! Buna yatırım yapmayanlar çok üzülecek!

Dolar yatırımı yapmak isteyenler ne zaman dolar almaları gerektiğini araştırıyor. İşte tam da bu zamanda ünlü ekonomist Selçuk Geçer uyarıda bulundu. İşte detaylar!

Turgut Uyar yatırım Haberi

Turgut Uyar yatırım

Moment Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, inşaat girdi fiyatlarında yüzde 20 oranında bir artış olmasına rağmen, satış fiyatlarına bu durumu yansıtmadıklarını anlatarak “Yatırım açısından en uygun zaman” vurgusu yaptı.


İnşaat sektörü ve ülkemizin içinde bulunduğu duruma dair görüşlerini aktaran Turgut Uyar “ Yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen, ülkemiz her türlü zorluğun üstesinden geldi. Bombalar, terör, darbe girişimi derken, 2016’yı da kazasız, belasız atlattık. Birlik, beraberlikle biz yatırımcılar pes etmedik. Ülkemize ve ekonomisine güvendik. Yatırımlarımıza devam ettik. Terörün ülkemizdeki olumsuzluklarından korkmadık. İnşaat, girdi fiyatlarımız %20 oranında arttı. Döviz %20 oranında arttı. Yani maliyetlerimiz %40 oranında artmasına rağmen, TL olan satış fiyatlarına bunu yansıtmadık” ifadelerini kullandı.


Referandum sonrası fiyatlar yükselecek


İçinde bulunduğumuz zaman diliminin yatırım için uygun olduğunun önemle altını çizen Uyar “Aslında...