27 / 04 / 2024

Turgutlu İhlas Evleri 1. Etap manisa

Turgutlu İhlas Evleri 1. Etap manisa

Huzurlu İnşaat, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde inşa ettiği İhlas Evleri 1. Etap konutlarında hak sahiplerine anahtar teslim yaptı. 2. etap evler ise inşaat çalışmaları hızla sürüyor.

Kiler GYO-İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi Beylikdüzü projesi feshedildi!

Kiler GYO ve İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nin ile imzalamış olduğu 03.05.2017 tarihli "Düzenleme Şeklinde Kat Karşılığı İnşaat ve Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" "Fesihname ve İbra Sözleşmesi" imzalanarak karşılıklı olarak feshedildi.

Marmara Evleri 4'te 2+1'ler 1 milyon 40 bin TL'ye!

İhlas Yapı imzası ve Kiler GYO güvencesi ile yükselen Marmara Evleri 4'te 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan 2+1'lerin fiyatları 1 milyon 40 bin TL'den başlıyor.  

Turgutlu'da gönüllüler ihtiyaç sahiplerinin evlerini yenilediler! 

Manisa Turgutlu’da bir grup mahalleli, sosyal medyadan kurdukları grupla, evleri kötü durumdaki aileler için harekete geçti. Gönüllüler tarafından imece usulü yenilenen evler, yüzleri güldürdü.

İhlas Kaplıca Evleri'nde aidat isyanı!

Sakarya’nın Akyazı İlçesi’ndeki Kuzuluk Kaplıca Evleri’nde yaşayanlar isyan etti. İhlas’a bağlı bir şirketin, site yönetimini yaptığı Kuzuluk’ta, tek bir devre mülkten 1500 lira aidat aldığı ve 1470 daireden yılda 27 milyon lira kazandığı ortaya çıktı.

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

Marmara Evleri 4 ödeme planı!

Marmara Evleri 4 ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ön satışların başladığı proje İhlas Yapı imzasıyla Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 

Marmara Evleri 4'te vade farksız ön satışlar başladı!

İstanbul Beylikdüzü’nde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri 4 projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

İhlas Marmara Evleri 4 Beylikdüzü iletişim!

İhlas Marmara Evleri 4 projesinin inşaat çalışmaları gelecek Kasım ayında başlayacak. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

İhlas Marmara Evleri 4 teslimleri!

İhlas Marmara Evleri 4 1.249 adet konut halinde İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirildi. İhlas Marmara Evleri 4 teslimleri ne zaman?

Yakuplu İhlas Marmara Evleri 4 ne zaman tamamlanacak?

İhlas Marmara Evleri 4 projesinde Kasım ayında inşaat çalışmaları başlayacak. Peki İhlas Marmara Evleri 4 ne zaman tamamlanacak?

İhlas Marmara Evleri 4 projesi Kasım'da başlıyor!

İhlas Marmara Evleri 4 projesinde inşaat çalışmaları Kasım'da başlıyor. 36 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği İhlas Marmara Evleri 4 projesi İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi tarafından inşa edilecek.

Bizim Evler Ardıçlı iptal edildi, İhlas Marmara Evleri 4 geliyor!

İhlas Gayrimenkul tarafından Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Bizim Evler Ardıçlı projesi iptal edildi. Firma bu projenin yerine Beylikdüzü Yakuplu'da İhlas Marmara Evleri 4 projesine başlıyor. Projede toplam 1.249 adet daire ile 52 adet ticari ünite yer alacak.

İhlas Marmara Evleri 4 projesinin inşaatı Kasım'da başlıyor!

İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi imzası ile Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilecek olan İhlas Marmara Evleri 4 projesinin inşaatı Kasım ayında başlayacak.

Turgutlu İhlas Evleri 1. Etap manisa Haberi

Turgutlu İhlas Evleri 1. Etap manisa

Cazip seçenekler dahilinde insanları huzur içinde yaşayacakları konutlara kavuşturmayı amaçlayan Huzurlu İnşaat, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde inşa ettiği İhlas Evleri 1. Etap konutlarında hak sahiplerine anahtar teslim yaptı. 2. etap evler ise inşaat çalışmaları hızla sürüyor.

2009 yılında kurulmasının ardından Türkiye’nin dört bir yanında insanların rahat ve huzur içinde yaşayabilmeleri amacıyla konutlar yapan Huzurlu İnşaat, Turgutlu’da inşasına başladığı İhlas Evleri 1. Etap konutlarını tamamladı. Turgutlu’nun en güzel bölgelerinden olan Ergenekon Mahallesi’nde

inşa edilen Huzurlu İnşaat İhlas Evleri 1. etap anahtar teslim törenine; Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı İskender Tunç, Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Huzurlu İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz Birpınar, İhlas Pazarlama Ege Bölge Müdürü Naci Koç, Huzurlu İnşaat Turgutlu Satış Koordinatörü Ahmet Bayrak, Proje Sorumlusu Mehmet Ali Yaman...