19 / 04 / 2024

Turhan Şimşek balıkesir

Turhan Şimşek balıkesir

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek kimdir? Turhan Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turhan Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turhan Şimşek...

Balıkesir'de 250 yıllık manastır yıkıldı!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Cunda Adası'nın ilk yerleşim yeri olarak kabul edilen yel değirmenleri yakınında bulunan Ai Dimitri Manastırı'nın ardından içindeki 250 yıllık şapel defineci kazıları nedeniyle yıkıldı.

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

Balıkesir'de büyük değişim başladı!

Balıkesir'de bu yıl yüzlerce proje başlayacak.  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, şehrin çehresini değiştirecek projeleri tanıttı.

Faruk Özlü Balıkesir'de fabrika açılışlarına katıldı!

Faruk Özlü, Balıkesir Sanayi Odasında düzenlenen ortak törenle 10 bin kişinin çalışacağı Alimar Jeneratör, Eko Sinerji, TRIMline fabrikaları ile BEST A.Ş.'nin ek fabrikasının açılışına katılarak konuşma yaptı.

Balıkesir Atatürk Kayaları'nda yerleşim izi var!

Balıkesir'in Gömeç İlçesi'nde Atatürk Kayaları adı verilen Kocadağ'da, Helenistik Dönem'e kadar inen yerleşim izlerine rastlandı.

Balıkesir Dursunbey Belediyesi'nden kırsal bölgelere tip proje desteği!

Balıkesir'in Dursunbey Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen ve imar planı bulunmayan yerleşim yerlerinde uygulanmak üzere İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ücretsiz “ Tip Ev Proje “ hizmetini başlattı.

Laguna Thermal Resort Balıkesir iletişim!

Balıkesir Sındırgı'da hayata geçen Laguna Thermal Tesisleri 102 bin metrekarelik araziler yer alıyor. Çaygören Köyü'nde inşa edilen tesis 220 oda kapasiteli termal otel projesi de yer alacak.

Edip Uğur: Balıkesir Türkiye'nin lokomotif kenti!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türkiye Bilişim Derneği ve Kadir Has Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen “Akıllı Şehirler” temalı 9. İstanbul Bilişim Kongresi’ne katıldı.

Balıkesir Bandırma'da eski binalar yok oluyor!

Balıkesir'in eski ve tarihi yerleşim yerlerinden biri olan Haydarçavuş Mahallesi, sivil mimari örneği eski evlerini bir bir kaybediyor. Eski tarihi evler günümüz şartları altında dayanamayıp yıkılıyor.

Balıkesir Karesi ve Altıeylül'de dönüşüm çalışmaları başladı!

Balıkesir'de yeni yerleşim alanlarını, zemini sağlam bölgelere taşıdıklarını belirten Uğur "Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Karesi ve Altıeylül'de çalışmalar başladı" dedi.

Balıkesir Üniversitesi'nin inşaatı göçtü!

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ek bina inşaatının çatısı çöktü. 6 işçi tonlarca demir yığının altında kaldı.

Balıkesir'de hastane inşaatında göçük!

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi ek bina inşaatının çatısı bugün saat 14.30 sıralarında çöktü, 6 işçi göçük altında kaldı.

Turhan Şimşek kimdir?

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek kimdir? Turhan Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turhan Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turhan Şimşek...

Turhan Şimşek balıkesir Haberi

Turhan Şimşek balıkesir

Turhan Şimşek kimdir?

Turhan Şimşek, 1961′de Balıkesir, Savaştepe ilçesine bağlı Çamurlu köyünde doğdu. İlk öğretim hayatını memleketinde tamamlayan Şimşek, Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun oldu.


Şimşek, Savaştepe Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda sınıf öğretmenliği yaptı.


30 Mart 2014 yerel seçiminde Ak Parti’den Balıkesir, Savaştepe Belediye Başkanı seçildi.


Şimşek, evli ve iki çocuk...