24 / 04 / 2024

Turistik Kurşunlu Kaplıcaları yenilendi

Turistik Kurşunlu Kaplıcaları yenilendi

Manisa’nın Salihli İlçesi’ndeki Kurşunlu Kaplıcaları’na yeni çevre düzenlemesi yapıldı. Salihli Belediyesi'nin çalışmaları kapsamında Kurşunlu Yolu ve bisiklet yolunu aydınlatarak Kurşunlu Kaplıcaları yepyeni bir görünüme kavuşturuldu.

TOKİ Çankırı Kurşunlu’da 2+1 608 bin liraya!

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kurşunlu projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kurşunlu 2022 sosyal konut projesi...

İsveç’te kaplıca köyü 50 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İsveç'in başkenti Stokholm yakınlarındaki Satra Brunn köyü, 7.3 milyon dolara (50 milyon TL) satılıyor. Yaklaşık 340 bin metrekarelik köyde kaplıcalar yer alıyor. Ayrıca Satra Brunn’da, İsveç’in en saf yedi kaynağının birinden çıkan suyunun şişelendiği bir de tesis de mevcut.

Kaplıcalar'da ‘ruhsat’ sorunu!

Türkiye Kaplıca Talasso ve Merkezleri Derneği (TÜRKAP) Başkanı Koksal Köse, iki yıl önce yaptıkları çalıştay ile yönetmelik hazırlandığını ancak hala ruhsat sorunu yaşadıklarını anlattı.

Tarihi Kurşunlu Han Türkiye'nin desteğiyle restore edilecek!

Üsküp’teki en önemli Osmanlı eserleri arasında yer alan Kurşunlu Han’ın kullanım hakkı bugün Yunus Emre Enstitüsüne devredildi. Kurşunlu Han Türkiye’nin desteğiyle restore edilip tarihe kazandırılacak.

Antalya Kurşunlu Cami açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Aksu Kurşunlu’da inşa edilen yeni cami hizmete açıldı.

Antalya Kurşunlu Cami tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aksu Kurşunlu Cami ve Kent Mezarlığı projesini tamamladı.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ başvuruları başlıyor!

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ projesinde yer alan 117 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuru tarihleri!

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap'ta yer alan 136 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Tarihi Kurşunlu Han restore ediliyor!

Geçtiğimiz 2015 yılında terör örgütü FETÖ’ nün elinden alınarak restorasyon karşılığı 25 yıllığına Şehzadeler Belediyesine teslim edilen Tarihi Kurşunlu Han’da yapılan restorasyon çalışmaları sürüyor.

Kurşunlu TOKİ 2. Etap başvuru tarihleri!

Kurşunlu TOKİ 2. Etap son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 182 adet konut bulunuyor.

Bursa Kurşunlu’ya Gençlik ve Aile Danışma Merkezi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ‘Sağlıklı bir Bursa’ hedefiyle sürdürülen çalışmalar kapsamında, Gemlik Kurşunlu'ya ‘Gençlik ve Aile Danışma Merkezi inşa ediyor.

Malatya Kurşunlu eski belediye binası restore edildi!

Malatya'nın Hekimhan ilçesine bağlı Kurşunlu Mahallesi’nin eski belediye binası, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edildi.

Çankırı Kurşunlu İçmesuyu Tesisleri'nde sona doğru!

DSİ Genel Müdürü Murat Acu, Kurşunlu içmesuyu tesisleri işi kapsamında kurşunlu ilçe merkezine 2060 yılına kadar 79 milyon metreküp içmesuyu temin edileceğini belirtti.

Turistik Kurşunlu Kaplıcaları yenilendi Haberi

Turistik Kurşunlu Kaplıcaları yenilendi

Manisa’nın Salihli İlçesi’ndeki Kurşunlu Kaplıcaları’na yeni çevre düzenlemesi yapıldı.


Salihli Belediyesi, yol düzenleme ve genişletme çalışmaları kapsamında Kurşunlu Yolu ve bisiklet yolunu aydınlatarak Kurşunlu Kaplıcaları’nı yepyeni bir görünüme kavuşturdu.


Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı çalışmalar sonucunda, şelaleye kadar olan alana granit taşlarla yürüyüş yolu, piknik masaları, Kurşunlu Çayı üzerine köprü, su değirmeni ve dekoratif çöp kovaları yerleştirildi. Doğal bitki örtüsüne uygun bitkilendirme, kesilen ağaçlardan hazırlanan doğal ağaç saksıları ve oturma grupları ile Kurşunlu Vadisi’nin gece görünen güzelliğini de ortaya çıkarmak için dekoratif ışıklandırma işleri tamamlanarak vatandaşların hizmetine açıldı. 


Hürriyet...