20 / 04 / 2024

Turizm Çalışanları konutları

Turizm Çalışanları konutları

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 606 TL taksitle turizm çalışanlarına ev imkanı sunduğu ‘Turizm Çalışanları Toplu Konutları’ başvuru süresi 31 Ekim tarihine kadar uzadı. 

Konut kira artışları turizm çalışanlarını da vurdu! Lojman sorunları gittikçe büyüyor!

Ev kiralarının yüksek olması nedeniyle, barınma sorunu yaşayan turizm çalışanları, çalışmak istedikleri tesisin ilk olarak lojmanı olup olmadığını soruyor. 

Ünlü turizm firması iflas bayrağını çekti! Tüm çalışanları işten çıkarıldı

Dünya genelinde yayılan işten çıkarma ve iflas haberlerine bir yenisi daha eklendi. Konaklama, tur, uçak bileti ve VIP transfer hizmetleri sunan ünlü turizm şirketinin konkordato ilan ettiği ve bütün çalışanlarını işten çıkardığı açıklandı.

Gayrimenkul sektöründe Rus hareketliliği başladı! Şirketler çalışanları için ev arıyor! 

Rusya merkezli birçok ambargodan etkilenmemek amacıyla ofislerini Türkiye’ye taşıyor. Aynı zamanda otel satın alarak turizm sektörüne de adım atmaya başlayan Rus şirketler, beyaz yakalı çalışanları için de ev arayışında. 

KİPTAŞ 3.Etap konutları sağlık çalışanlarına teslim edildi!

5 Şubat tarihinde sağlık çalışanları için satışa sunulan  KİPTAŞ 3. Etap Silivri konutlarında tüm daireler satıldı. Konutları satın alan sağlık çalışanları dairelerine yerleştirildi.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıktı!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar sağlık çalışanları için önceki gün satışa çıktı.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar yarın sağlık çalışanları için satışa çıkıyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Silivri 3. Etap projesindeki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıkıyor...

Zingat, sağlık çalışanları için konut buluyor!

Zingat, sağlık çalışanlarına konutlarını tahsis etmek isteyen mülk sahipleri ile beraber sağlık sektörü çalışanlarının ev arayışlarına özel hizmet veriyor.

Orman çalışanlarına prefabrik ev müjdesi!

3. Türkiye Tarım Orman Şurası'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Orman çalışanlarının, maliyetinin yüzde 20’si hibe, kalan kısmı faizsiz kredi şeklinde olmak üzere prefabrik evler edinmelerini sağlayacağız" diye konuştu...

Kamu çalışanlarının mal beyanı için otomatik takip sistemi kurulacak!

Yolsuzlukla mücadele kapsamında kamu çalışanlarının mal beyanlarının doğruluğunu araştırmak için dijital takip sistemi kurulacak...

Gerçek vergi şampiyonu bordrolu çalışanlar oldu!

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, "2018'de çalışanlardan ve işverenlerden alınan vergiler kıyaslandığında gerçek vergi şampiyonunun bordrolu çalışanlar olduğu görülüyor." dedi.

Eminönü'nde balık-ekmek teknesi çalışanlarından mahkeme kararına tepki!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), Eminönü’nde balık-ekmek satışı yapan teknelerin sözleşmelerin yenilenmeyeceğini bildirmesi üzerine tekne sahiplerinin açtığı dava reddedildi, bukarara balık-ekmek teknesi çalışanları tepki gösterdi. 

Akça Holding çalışanları için site inşa etti!

Akça Holding çalışanları ev sahibi olması için bir proje geliştirdi. Holding Denizli'de siteler kurdu. Çalışanlar aylık 1000, bin 500 TL ödeyerek siteler ev satın aldılar.

Turizm Çalışanları konutları Haberi

Turizm Çalışanları konutları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in seçim vaadi olan ve inşaatı hızla yükselen Turizm Çalışanları Toplu Konutları'nda başvuru için süre uzadı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre belirlenen şartları karşılayan turizm çalışanları 31 Ekim tarihine kadar Antalya Büyükşehir Belediyesine başvuru gerçekleştirebilecekler. Turizm çalışanları 606 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek.

Taksitler 606 TL’den başlıyor

TOKİ ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol ile hayata geçirilen ve ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayan turizm sektörü emekçilerine büyük bir fırsat sağlayan proje 2 bin 200 daireden meydana gelecek. 

Konutların tamamı turizm çalışanlarına tahsis edilecek ve başvuru şartlarını karşılayan turizm çalışanları kira bedeli öder gibi bütçelerini zorlamadan ev sahibi olacak. 31 Ekim’de sona erecek başvuruların ardından projenin ilk etabında 583 ev için kurayla belirlenecek hak sahipleriyle sözleşme...