24 / 04 / 2024

turizm haftası etkinlikleri

turizm haftası etkinlikleri

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği (ETİK), İzmir Kültür ve Turizm Müdürlüğü katkılarıyla 15- 22 Nisan tarihleri arasında ve bu yıl 39'uncusu düzenlenen Turizm Haftası kapsamında etkinlik düzenlediler.

Turizm Haftası başladı!

Türkiye'de kutlanacak 39. Turizm Haftası 'nda izmir 'de çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Türkçe ve Yunanca konserler verilecek, çocuklar müzeleri gezecek.

Çeşme'de turizm haftası etkinlikleri düzenlendi!

Çeşme'de turizm haftası etkinlikleri düzenlendi. 15 - 22 Nisan Turizm Haftası kutlamaları etkinlikleri kapsamında Çeşme Sıdıka Kelami Ertan Lisesi önünde toplanan kortejin yürüyüşü ile başladı.

Kaş turizm haftasına hazırlanıyor!

Cumhuriyet Alanı'nda yapılacak kutlamalarda halk oyunları gösterileri, el sanatları ve resim sergileri açılışı, denize tekne indirilmesi, keşkek dövülmesi gibi organizasyonlar yer alacak, akşam da müzik dinletisi sunulacak.

Adana'da Turizm Haftası Ömer Çelik'in katılımıyla başladı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile 81 ilin valilikleri tarafından turizmin önemini vurgulamak amacıyla 15-22 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen ve tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanan Turizm Haftası, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in katılımıyla Ada

Mimarlık basittir, zor olan basiti yapmaktır!

YEM'de gerçekleştirilen Mimarlık Haftası etkinlikleri kapsamında mimarlık konusu mercek altına alınıyor. Mimarlık Haftası etkinlikleri 6 Ekim'e kadar devam edecek.

İzmirli turizmciler Marina istedi!

41. Turizm Haftası'nın açılışı gerçekleştirildi. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler Turizm Haftası'nda açıklamalar yaptı.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Ataşehir Belediyesi'nden Temel Afet Bilinci eğitimi!

Ataşehir AKOM ve Ataşehir Belediyesi AKUT Enstitüsü işbirliğiyle 1-7 Mart “Deprem Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, ilçe sınırlarındaki 5 bin 368 ilköğretim ve lise öğrencisine “Temel Afet Bilinci” eğitimleri verildi.

Ahmet Kara konutlara deprem sigortası yapılması konusunda uyardı!

Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 1-7 Mart günleri arasında kutlanan "Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında bir takım etkinlikler düzenledi. Çorum Valisi Ahmet Kara etkinlikte açıklamalarda bulundu.

Dönüşümün amacı deprem zararlarını en aza indirmek!

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü Sivil Savunma Amirliği tarafından Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında temel eğitim bilincini hedef alan bir eğitim programı düzenlendi

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

MERTİD 39. Turizm Haftası Balosu yapıldı!

Mersin Turizm İşletmecileri Derneği ( MERTİD ) tarafından bu yıl 39'uncusu düzenlenen geleneksel Turizm Haftası Balosu görkemli geçti.

Haluk Beceren: Bursa'da turistlerin kalış süreci daha fazla olmalı!

Turizm Kokteyli Güney Marmara Turistik Otelciler ve işletmeciler Birliği Derneği ile Bursa Skal Kulübü'nün düzenlediği Turizm Haftası' kokteylinde konuşan Başkan Haluk Beceren, turistlerin Bursa'da kalış süresinin kısa olduğunu belirtti.

İzmir’de en iyi resort otel ödülü Boyalık Beach’e verildi!

Turizm Haftası kapsamında İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen İzmir Turizm Ödülleri’nde en iyi resort otel ödülü Özkardeş Grubu’na ait Boyalık Beach Otel’e verildi.

Münir Karaloğlu: Bursa'da turizm daha da gelişecek!

TURİZM haftası etkinlikleri kapsamında Turizm Kokteyl'i Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) ve Bursa Skal Kulübü katkıları ile Sheraton Otel'de gerçekleştirildi.

7'nci Turizm Ödülleri sahiplerini buldu!

Her yıl 15 - 22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen ve bu yıl 39'uncusu kutlanan Turizm Haftası kapsamında İzmir'deki başarılı turizmciler ödüllendirildi. 2015 yılı 7'nci Turizm Ödülleri organizasyonunda 11 kişi ve kuruluş sektöre yaptıkları katkılar nede

turizm haftası etkinlikleri Haberi

turizm haftası etkinlikleri

Turizm Haftası'nın açılışı ise tarih, inanç gibi birçok kültürü içinde barındıran Selçuk oldu. Selçuk etkinlikleri öncesinde Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasının ardından Kökler Çocuk Dans Grubu ortaya koyduğu görsel şovla alanı dolduran katılımcılara neşeli dakikalar yaşattılar. Selçuk ilçesinde yapılan etkinliğe İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, ETİK ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler,Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Sırrı Aydoğan gibi önemli isimler katıldı. Öte yandan 2 tanesi Atina Müşavirliği, 8'i de Sakız Adası Otelciler Birliği Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere 10 kişilik Yunan ekibi ETİK'in misafiri olarak Selçuk'a geldiler. Protokol grubu,...