18 / 04 / 2024

turizm projeleri ne durumda

turizm projeleri ne durumda

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik ' Bu sene de etrafımızda çeşitli krizler var. Rusya'ya uygulanan birtakım yaptırımlar var. Bunların sonucunda almamız gereken tedbirler var ' dedi.

Barış ve huzur turizmin en büyük sermayesi!

Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye’ de turizmin kalbi sayılacak, Sultanahmet’teki gibi saldırıların, İstanbul gibi kimlikli kentlere seyahatlerde tedirginlik yaratabileceğine dikkat çekti.

Türk turizmi nelerden etkileniyor?

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği açıklamasına göre, Ortadoğu' daki karışıklıklar, Türkiye genelinde yaşanan toplumsal olaylar gibi gelişmeler, Türkiye genelinde otel doluluklarını da olumsuz etkiledi.

Turizmde 600 bin kişi işbaşı yaptı!

Turistik tesisler, yeni turizm sezonu için hazırlıklarını tamamlamaya çalışırken, sektörde kış dönemi nedeni ile açığa alınan yaklaşık 600 bin civarında kişinin iş başı yaptığı belirtiliyor.

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

Çeşme Turizm Projesi'nde son durum ne? Mimarlar Odası: Çeşme'deki planlamalar yapı yapmak için olmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Uğur Yıldırım, Çeşme'deki planlamalar ile Çeşme Turizm Projesi'ne değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Çeşme'deki planlamaların yapı yapmak için olmaması gerektiğini vurguladı. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi branştan personel alacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023 yılında personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi braştan personel alacak? İşte detaylar...

TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ sosyal konut başvuruları nasıl yapılacak?

TOKİ vasıtasıyla 81 ilde yapılması planlanan sosyal konut projelerine dair detaylar araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi, vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihine dair detaylar!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

Gürsel Turizm borsada ne zaman işlem görecek? Gürsel Turizm halka arz sonuçları açıklandı!

Gürsel Turizm’in borsada işlem göreceği tarih merak konusu oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz başvurusu onaylanan Gürsel Turizm, halka arz ediliyor. İnfo Yatırım aracılığında 3-4 Mart tarihlerinde Borsa'da Satış-Sabit Fiyatla Talep Toplama yöntemiyle gerçekleşti.

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Hakan Çetin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nabeel    Azeez tarafından kuruldu.

turizm projeleri ne durumda Haberi

turizm projeleri ne durumda

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, bu sene de Türkiye'nin etrafında çeşitli krizler yaşandığını belirterek, "Rusya'ya uygulanan birtakım yaptırımlar var. Bunların sonucunda almamız gereken tedbirler var. Hem bakanlığımızdan yüksek bir heyet hem de turizm sektörünün temsilcilerinin yakında Rusya ziyaretleri olacak" dedi.


Çelik, turizm sektörü temsilcileriyle Etiler'deki Le Meridien Otel'de bir araya geldi.


Toplantıda konuşan Çelik, 2015 itibarıyla turizmle ilgili değerlendirme toplantılarına devam ettiklerini belirterek, bugün de sektörün önde gelenleriyle birlikte olduklarını söyledi.


Çelik, turizmin pek çok şeyden olumlu ya da olumsuz etkilendiğini ifade ederek, "Etrafımızda ciddi siyasi krizler var. Geçen sene de bazı krizler vardı ama buna rağmen turizmi sektörle birlikte el ele gerekli ivmesini koruyacak şekilde ayakta tuttuk. Dünya ortalamasının üstünde daha da büyük bir gelişme sağladık. Bu sene de etrafımızda...