25 / 04 / 2024

Turizm toplantısı

Turizm toplantısı

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy'un ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya yurt dışından İstanbul'a yönelik büyük tur kafileleri getiren 90 farklı acenteden 200 üzerinde turizmci katıldı.

Turizmde en geniş katılımlı toplantı gerçekleşti!

Turizm sektöründe Rusya kaynaklı sıkıntının ardından, geniş katılımlı bir toplantı yapıldı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde Turizm Meclisi kuruldu.

Şekerlisoy Topluluğu basın toplantısı yarın!

Sağlık, turizm, gayrimenkul ve girişim olarak dört ana grupta faaliyet gösteren Şekerlisoy Topluluğu, yatırımları, Türkiye ekonomisindeki yeri ve yeni dönemdeki hedefleri yarın gerçekleştirilecek basın toplantısında masaya yatıracak...

Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da!

Sunduğu özgün konsept ile turizm ve devre mülk alanında faaliyette bulunacak olan projeleri barındıran Kızılbük GYO halka arz ediliyor. Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da yapılacak.

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

Utopya Turizm İnşaat'ın genel kurul toplantısı tescillendi!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret'in 16 Aralık'ta gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi...

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Utopya Turizm İnşaat'ın olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret'in 14 Ocak'ta gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi...

Tek-Art İnşaat 2018 yılı Genel Kurul Toplantısı sonucu!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar Anonim Şirketi 2018 Genel Kurul Toplantısı sonucunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. 

Utopya Turizm İnşaat 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 5 Aralık'ta!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 5 Aralık'ta şirket merkezinde yapılacak...

Tek-Art İnşaat 2017 yılı olağan genel kurul toplantısı 26 Ekim'de!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.'nin  2017 yılı olağan genel kurul toplantısı 26 Ekim Cuma günü yapılacak...

23. Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı yarın!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 23'ncüsü yarın yapılacak. 

19. Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı yarın!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 19'ncusu yarın gerçekleştirilecek.

Utopya Turizm İnşaat genel kurul toplantısı 13 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat genel kurul toplantısı 13 Aralık'ta yapılacak. 

19. Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı 28 Kasım'da!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 19'ncusu 28 Kasım'da yapılacak. 

Turizm toplantısı Haberi

Turizm toplantısı

Türkiye'nin en büyük alışveriş, yaşam ve eğlence merkezi Mail of İstanbul, turizm sektörünün en önemli temsilcilerini buluşturdu. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy'un ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya yurt dışından İstanbul'a yönelik büyük tur kafileleri getiren 90 farklı acenteden 200 üzerinde turizmci katıldı.Mall of İstanbul Aldar Restauranfa düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, İstanbul'un doğal ve tarihi zenginliklerinin yanı sıra alışveriş turizmi açısından gelirlerini daha üst seviyeye taşıyabilecek potansiyeli olduğunun altını çizdi. Torun şunları söyledi: 'Türkiye'nin turizm gelirlerini artırmak ve gelen turistlerin ülkemizden mudu ve güzel anılarla ayrılmalarını sağlamak için perakende sektörüne büyük görev düşüyor. 

Doğal ve tarihi zenginliklerimizin yanı sıra alışveriş turizmi ülkemizin önemli gelir kaynaklarından biri olarak...