23 / 04 / 2024

Türk Akımı inşaatı

Türk Akımı inşaatı

Rus enerji şirketi Gazprom'un, Türk Akımı projesinde deniz kısmı için boru hattı inşaatının başladığını açıkladı.

Türk Akımı'nda inşaat önümüzdeki günlerde başlıyor!

Gazprom'un Türk Akımı'nda inşaat için çalışmalarını tamamladığı, inşaata önümüzdeki günlerde başlanabileceği açıklandı.

Türk Akımı'nın inşaatı 2020'ye kadar bitecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Atlantik Konseyi İstanbul Zirvesi'nde konuştu. Albayrak, Türk Akımı Projesi'nin 2020'ye kadar biteceği müjdesini verdi.

Türk Akımı inşaatı yılın ikinci yarısında başlıyor!

Gazprom Yönetim Kurulu Üyesi Oleg Aksyutin, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinin inşaatının ikinci yarısında başlayacağını açıkladı.

Gazprom, Türk Akımı'nın ikinci hattı için Allseas ile anlaştı!

Rus enerji şirketi Gazprom ile İsviçreli Allseas şirketi arasında, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinde ikinci hattın inşa edilmesi için anlaşma sağlandı.

Putin'den Türk Akımı projesi anlaşmasına onay!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesine ilişkin anlaşmayı onayladı.

Türk Akımı’nda taşeron belli oldu!

TÜRK Akımı doğalgaz boru hattı projesinin TBMM tarafından onayı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasından dört gün sonra Rus Gazprom şirketi tarafından yüklenici firma belirlendi.

Türk Akımı inşaatı 2017'nin ikinci yarısında başlayabilir!

Gazprom İcra Komitesi Başkanı Miller: "Türk Akımı'nın deniz kesiminin inşaatının 2017'nin ikinci yarısında başlayabileceğini ifade ediyoruz" dedi.

Türk Akımı'nın inşaatı için izin alındı!

Rus enerji şirketi Gazprom, Türk Akımı doğalgaz boru hattının denizden geçecek bölümünün inşası için diplomatik kanallar vasıtasıyla Türkiye'den ilk iznin alındığını duyurdu.

Türk Akımı tam gaz ilerliyor, gözler inşaatta!

Rusya Enerji Güvenliği Fonu Başkan Yardımcısı Grivach, "Türk Akımı ilerliyor. İlk hattın anlaşması kısa sürede tamamlanarak, inşaat başlayabilir" dedi.

Türk Akımı'na iki hat!

Rus gazını Avrupa’ya taşıyacak Türk Akımı için iki inşaat izni gerektiğini söyleyen Rusya Enerji Bakanı Alexander Novak, “Biri Türkiye, diğeri Avrupa’da olacak” diye konuştu.

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Somali’de Türk inşaat şantiyesine saldırı!

Somali’de Türk şirketinin yol inşaatı şantiyesine yapılan intihar saldırısında iki Türk vatandaşı hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yaptı.

Türk Citizen Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türk Citizen Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Özbek tarafından kuruldu. 

Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı projesi 2019 sonuna kadar tamamlanacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus doğal gazını Türkiye’ye ulaştıracak Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı çalışmalarında sona yaklaşıldığının haberini vererek "İnşallah bir aksilik olmazsa bu yıl sonuna kadar projeyi bitirmiş olacağız" açıklamasını yaptı...

Türk iş ve inşaat makinelerine Çin'de büyük ilgi!

Türk iş ve inşaat makineleri sektörü, İMDER tarafından Çin'de hayata geçirilen 15. BICES Pekin Uluslararası İş, İnşaat ve Madencilik Makineleri Fuarı'na katılım gösterdi.

Türk şirketler Etiyopya inşaat fuarına damga vurdu!

Türk şirketler, Etiyopya'da başlayan inşaat, enerji ve gıda sektörlerindeki fuarlarda ürünlerini görücüye çıkardı.

Türköz Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Ve Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türköz Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Ve Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Keskintaş tarafından kuruldu.

Hebo Yapı, Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden olan Hebo Yapı, 4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı.

Türk Akımı'nın inşası için ortak girişim!

Gazprom ve BOTAŞ’ın, Türk Akımı doğal gaz boru hattının Avrupa’ya uzanacak kısmının inşası için ortak girişim kurulacak. 21 Eylül'de TürkAkım Gaz Taşıma A.Ş. adı verilen ortak girişimde yer alıp almama konusunu görüşülecek.

Türk Akımı için 340 milyon euroluk anlaşma!

İngiliz enerji şirketi Petrofac ile Gazprom'un iştiraki South Stream Transport BV arasında Türk Akımı doğalgaz boru hattının geliştirmesi amacıyla 340 milyon euroluk yatırım sözleşmesi imzalandı

Türk Akımı'nda inşaat başladı!

Rus enerji şirketi Gazprom'un, Türk Akımı projesinde deniz kısmı için boru hattı inşaatının başladığını açıkladı.

Türk Akımı'nda inşaat önümüzdeki günlerde başlıyor!

Gazprom'un Türk Akımı'nda inşaat için çalışmalarını tamamladığı, inşaata önümüzdeki günlerde başlanabileceği açıklandı.

Türk Akımı'nın inşaatı 2020'ye kadar bitecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Atlantik Konseyi İstanbul Zirvesi'nde konuştu. Albayrak, Türk Akımı Projesi'nin 2020'ye kadar biteceği müjdesini verdi.

Türk Akımı inşaatı Haberi

Türk Akımı inşaatı

Rus enerji şirketi Gazprom'un, Türk Akımı projesinde deniz kısmı için boru hattı inşaatına başlanıldığını söyledi.


Gazprom'dan yapılan açıklamaya göre, Türk Akımı projesinde Karadeniz'den geçecek boru hattının inşaatı takvim doğrultusunda başladı.


Karadeniz'in daha derin kısımlarında boru hattı inşaatının Pioneering Spirit adlı gemiyle yürütüleceğini söyleyen Gazprom, şu anki inşaatın AllSeas şirketine ait Audacia adlı gemiyle yürütüldüğü açıkladı. 


Her biri yılda 15,75 milyar metreküp kapasiteli iki boru hattının inşa edilmesi planlanan projede imzalar Ekim ayında...