23 / 04 / 2024

Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri fuarı ne zaman

Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri fuarı ne zaman

TÜRK - Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nce bu yıl ilk kez düzenlenen Türk-Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, 28 - 30 Nisan' da İzmir'de gerçekleşecek...

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

2.Türk-Arap İş Zirvesi ertelendi! 

Türkiye'de yerleşik olarak iş ve yatırım yapan Arap iş insanlarının katılımıyla 14 Mart'ta gerçekleştirileceği açıklanan 2.Türk-Arap İş Zirvesi ertelendi...

Türk- Arap Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ülkelerinden yoğun ilgi!

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo'nun bu yıl 3’üncü kez gerçekleşen Türk- Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı İstanbul’da düzenlendi. 

Türk inşaatçılar Arap yatırımcılarla bir araya gelecek!

Türk Arap Ülkeleri İş birliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo, bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği ‘Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı’nda, bin 500 Arap yatırımcıyı Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşturacak...

Hasanoğlu Türk-Arap İş Zirvesi’nde dört projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) tarafından gerçekleşecek 1. Türk-Arap İş Zirvesi’ne katılacak. Zirvede, bu yıl hayata geçirilecek dört yeni proje ve Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin tanıtımı yapılacak.

Sur Yapı projeleriyle Arap Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Özel sektörün en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı, 23 – 24 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da düzenlenecek olan ‘13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılıyor.

Senegal Dakar-Diamniadio Tren Hattı projesine Türk imzası!

Senegal'in başkenti Dakar'da 2019 yılında hizmete girecek Dakar-Diamniadio tren hattını, Fransız şirketi EIFFAGE ile Türk şirketi Yapı Merkezi inşa ediyor.

13. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi 23 Mart'ta!

12 senedir düzenlenen Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi'nin 13'üncüsü 23 Mart ve 24 Mart  tarihleri arasında düzenlenecek. 13. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi Hilton Convention Center'de yapılacak. 

12'nci Gayrimenkul Fuarı Ve Arap-Türk Zirvesi İstanbul'da yapılacak!

Körfez ülkeleri başta olmak üzere farklı ülkelerden 500’den fazla yabancı yatırımcının katılım göstereceği 12’inci Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. 

Türk prefabrik yapı sektörü Amerika kıtasında ihracatını arttırdı!

Türk prefabrik yapı sektörü temsilcilerinden Karmod CEO'su Mehmet Çankaya, 2018 yılının ilk iki ayında söz konusu kıtaya ihraç edilen yapı adetinin 47’yi bulduğunu söyledi..

12. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi 28 Nisan'da!

11 senedir düzenlenen Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi'nin 12'ncisi 28 Nisan ve 29 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek.12. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi Hilton Convention Center'de yapılacak. 

Hebo Yapı, Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden olan Hebo Yapı, 4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı.

GOP Plevne 4. Türk-Arap Zirvesine damga vurdu!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi GOP Plevne 4. Türk-Arap Zirvesine damga vurdu..

Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri fuarı ne zaman Haberi

Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri fuarı ne zaman

TÜRK-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nce bu yıl ilk kez düzenlenen Türk-Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, 28-30 Nisan'da İzmir'de gerçekleşecek. Çeşme Sheıaton Otel'de yapılacak zirvede önemli yatırımların önünü açabilmek üzere değişik Arap ülkelerinden katılacak 500'ün üzerinde firma ile Türkiye'den 150 şirketin katılımıyla işbirliği anlaşmaları ve ortak çalışmaların yapılması amaçlanıyor. 


Arapların ilgisi büyük 


Türk-Aıap Ülkeleri İşadamlaıı Derneği Başkanı Sabuhi Attar, fuann en önemli hedefinin Türk ve Aıap ülkeleri arasındaki yapı-inşaat sektöründe ithalat ve ihracatı artırmak olduğunu söyledi. Zirvenin Türk Arap ülkeleri arasındaki ekonomik ortaklıklaıı geliştireceğini de kaydeden Attar, Türk gayrimenkul sektöründeki Körfez ülkelerinin toplam ya tü unlarının 7 milyaı doları geçtiğini, 2014 hedefinin 17 milyar dolaı olacağı tahmininde bulundu. Fuara bakan, büyükelçi ve ticaret odası başkanları düzeyinde katılım olacak. Attaı, Aıap ülkeleriyle...