29 / 03 / 2024

Türk Ekonomi Bankası konut kredisi faiz oranları

Türk Ekonomi Bankası konut kredisi faiz oranları

Türk Ekonomi Bankası (TEB), konut kredisi için yeni bir kampanya başlattı. “Yaza Veda, Yeni Eve Merhaba” kampanyası kapsamında TEB, konut kredi faizlerini yüzde 0,85’e kadar düşürdü...

TEB’ten son çağrı! Bu parayı hemen almanız istendi!

Giyim, akaryakıt ve market gibi sektörlere yönelik düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin adeta sevgisini kazanan Türk Ekonomi Bankası (TEB) şimdi de e-ticaret alışverişlerine yönelik yeni kampanyasını duyurdu. TEB, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin 250 TL kazanacağını aktardı.

TEB az önce resmen duyurdu! TEB müşterileri bu parayı geri ödemesiz alacak!

Türk Ekonomi Bankası, (TEB) akaryakıt fiyatlarının yüksek olması nedeniyle müşterilerinin akaryakıt alışverişlerinde kazançlı çıkması için bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Kampanya şartlarına uyanların hesabına 110 TL yatırılacağını paylaşan TEB, kampanyanın detaylarını paylaştı.

TEB müşterilerinin başına talih kuşu kondu! TEB hesaplara para yatıracak!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) market alışverişlerine yönelik büyük bir kampanya başlattı. TEB, kampanyaya katılım sağlayan müşterilere 250 TL hediye edeceğini duyurdu.

Türkiye'nin en eski bankalarından Türk Ticaret Bankası 455 milyon TL'ye devredildi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Türkiye'nin en eski bankalarından biri olan Türk Ticaret Bankası'nı 455 milyon TL'ye devretti.

TEB'den emeklilere müjdeli haber! Tam 100.000 TL'yi 3 ay ertelemeli veriyor!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), emekli maaşını bankadan alanlara özel bir kampanya başlattı. Kampanya imkanlarından faydalanmak isteyen emekliler için TEB emekli kredisi şartları ve başvuru detayları hakkında bilgiler verildi.

Türk Ticaret Bankası satışa çıkıyor!

TMSF, Türk Ticaret Bankası'nın yüzde 98,49 oranındaki payını 380 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkardığını duyurdu. İşte detaylar...

Merkez Bankası az önce duyurdu! Türk lirası için yeni hamle!

Türkiye’de mevduat sahiplerini Türk lirasına yönlendirmek için teşvik edici adımlar peş peşe atılıyor. İşte bunlardan biri daha Merkez Bankası’nın yaptığı duyuru ile hayata geçiyor. Bu kapsamda 3 aydan daha uzun Türk lirası mevduatlar için zorunlu karşılık oranlarında yeni bir düzenleme yapıldı.

ABD’den 4 Türk bankasına inceleme! İşte detaylar!

ABD Hazine Bakanlığının, 4 Türk özel bankası için inceleme başlattığına dair bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar!

Merkez Bankası resmen duyurdu! Dijital Türk Lirası ile ilk ödeme gerçekleştirildi!

Merkez Bankası, birinci faz çalışmaları çerçevesinde Dijital Türk Lirası ile ilk ödemenin başarılı bir şekilde yapıldığını duyurdu. İşte Dijital Türk Lirası ile ilk ödemenin ayrıntıları...

Merkez Bankası’ndan Türk Lirası için büyük hamle! Son iki ay kaldı! Düğmeye basılacak

Merkez Bankası Dijital Türk Lirası Araştırma Geliştirme Projesi ikinci faz pilot bulguları neticesinde dijital Türk Lirası’nın ödemeler için kullanımı testlerine önümüzdeki sene başlanacak.​​​​​​​ İşte detaylar…

Ziraat Bankası ve Türk Telekom el ele verdi! Bu fırsat kaçmaz!

Ziraat Bankası ve Türk Telekom kampanyası çok konuşulacak. Ziraat Bankası otomatik ödeme talimatı kampanyası başlattı. İşte detaylar!

TEB’den dev kampanya! Herkes faydalanabilecek! İndirimli araç kiralama ve uçak bileti fırsatı!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), kullanıcılarına özel başlattığı yeni kampanyasını duyurdu. Günlük araç kiralama, uçak bileti ve otel rezervasyonunu kapsayan bu kampanyanın detayları nelerdir?

TEB’ten dev kampanya! CEPTETEB’li olana 300 TL nakit iade!

Türk Ekonomi Bankası’ndan banka müşterisi olacaklara kampanya haberi geldi. Şimdi CEPTETEBLİ olanlar kazanacak. İşte kampanyanın detayları…

Türk Ekonomi Bankası konut kredisi faiz oranları Haberi

Türk Ekonomi Bankası konut kredisi faiz oranları

Türk Ekonomi Bankası (TEB), konut kredisi için yeni bir kampanya başlattı. “Yaza Veda, Yeni Eve Merhaba” kampanyası kapsamında TEB, konut kredi faizlerini yüzde 0,85’e kadar düşürdü. Böylece TEB, konut kredilerinde en uygun fiyatlama ile kredi veren bankalardan biri haline geldi

Türk Ekonomi Bankası (TEB), başlattığı kampanya ile ev sahibi olmak ya da konuta yatırım yapmak isteyenler için kredi faiz oranını %0,85’e kadar düşürdü. “Yaza Veda, Yeni Eve Merhaba” kampanyası kapsamında; TEB konut kredilerini 36 ay vade için yüzde 0,85’e, 120 ay vade içinse yüzde 0,87’e indirdi. Bu yeni konut kredisi faiz oranları ile TEB, konut kredilerinde en uygun fiyatlama ile kredi veren bankalardan biri haline geldi.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, şunları söyledi: “Yaza Veda, Yeni...