19 / 04 / 2024

türk mütahitler

türk mütahitler

Çalık Grubu şirketlerinden Gap İnşaat, İnşaat sektörünün en önemli yayınları arasında yer alan Engineering News-Record (ENR) dergisi tarafından 2007 yılının en iyi 121. müteahhit firması seçildi.

Türk müteahhitlere Irak'tan yatırım çağrısı!

Pyramids Grup Fuarcılık’ın Mayıs ayında düzenleyeceği, 62 ülkeden 2 bin alım heyetinin katılacağı Antalya Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı öncesinde fuara katılacak Iraklı üst düzey yetkililer ile Türk müteahhit ve işadamları bir araya geldi. I

Iraklı yöneticiler Türk müteahhitlerden memnun!

Iraklı diplomatlar ile bir araya gelen Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, "Coğrafi nedenlerden dolayı Irakta Türk Müteahhitler birinci sırada yer alıyor" d

Türk müteahhitlere Brezilya projelerinden davet!

Brezilya’da düzenlenen “Altyapı ve Kamu-Özel Sektör İşbirliği (PPP)” başlıklı toplantısında, Brezilya Planlama Bakanı Nelson BARBOSA, Türk müteahhitlik firmalarını Brezilya'daki projelere davet etti.

Türk müteahhitler yurtdışında zorlanıyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği Raporu’na göre, Türk müteahhitler 2014 yılında yurtdışında 23.8 milyar ABD Doları değerinde 285 yeni proje üstlendi. Irak ve Libya pazarlarındaki daralma 2014’te sektördeki faaliyeti olumsuz yönde etkiledi..

Türk müteahhitler Afrika'da pazar arıyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği Raporu'na göre, Türk müteahhitler 2014 yılında yurtdışında 23.8 milyar ABD Doları değerinde 285 yeni proje üstlendi.

Damdin Tsogbaatar: Türk müteahhitlerini Moğolistan'da görmek istiyoruz!

Moğolistan nüfusunun yüzde 67'sini 2021 yılına kadar nitelikli konutlara yerleştirmek istediklerini söyleyen Moğolistan İnşaat ve Kentsel Kalkınma Bakanı Damdin Tsogbaatar, "Türk müteahhitlik sektörünü Moğolistan'da görmek istiyoruz" dedi.

'Türk müteahhitleri Moğolistan'a bekliyoruz'

Moğolistan nüfusunun yüzde 67'sini 2021'e kadar nitelikli konutlara yerleştirmek istediklerini söyleyen İnşaat ve Kentsel Kalkınma Bakanı Damdin Tsogbaatar, "Türk müteahhitlik sektörünü Moğolistan'da görmek istiyoruz" dedi.

Türk müteahhitler Rusya Dünya Kupası'na göz dikti!

Rusya Federasyonu'nda gerçekleştirilecek FIFA 2018 Dünya Kupası'na yönelik yaklaşık 50 milyar dolarlık yatırım, Türk müteahhitlerin ilgisini Rusya'ya yöneltti.

Türk müteahhitler yurtdışında rotayı değiştirdi!

2023 yılında, yurtdışında üstlendikleri iş hacminin yılda 100 milyar dolar olmasını hedefleyen Türk müteahhitleri, mevcut pazarlarının yanı sıra rotayı, Etiyopya, Ekvator Ginesi ve Güney Sudan’a çeviriyor.

Türk müteahhitler rotayı Sahra Altı Afrika'ya çevirdi!

Türk müteahhitleri, mevcut pazarlarının yanı sıra rotayı, Etiyopya, Ekvator Ginesi ve Güney Sudan’a çeviriyor. Türk müteahhitleri yurtdışında, 2014 yılında 255 yeni proje ile yaklaşık 22,5 milyar dolar iş hacmi gerçekleştirdi.

Türk müteahhitlerin yurt dışında üstlendiği proje sayısı 7 bin 684’e ulaştı!

Türk müteahhitleri yurtdışında, 2014 yılında 255 yeni proje ile yaklaşık 22,5 milyar dolar iş hacmi gerçekleştirdi. Türk müteahhitler 2023 yılında, yurtdışında üstlendikleri iş hacminin yılda 100 milyar dolar olmasını hedefliyor..

Arap ülkelerinde Türk müteahhitler önemli rol oynuyor!

UNS GROUP Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Osman Ünsal Arap coğrafyasında özellikle inşaat sektöründe Türk müteahhitlerin önemli rolü olduğunu söyledi.

Türk müteahhitler 2014'te toplam 88 milyon dolarlık proje üstlendi!

Türk müteahhitlik şirketlerinin yurt dışında gerçekleştirdiği projelerin ortalama bedeli 2014 sonu itibarıyla 88 milyon dolara yükseldi. Bu, sektörün tarihindeki en yüksek yıllık ortalama proje bedeli rakamı oldu.

türk mütahitler Haberi

türk mütahitler
Gap İnşaat ile birlikte 22 Türk firmasının daha yer aldığı listede, Türkiye, Amerika ve Çin'in ardından üçüncü ülke konumuna sahip oldu.

Gap İnşaat, halen Türkmenistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Sudan, Libya ve Suudi Arabistan gibi bir çok ülkede faaliyet gösteriyor. Gap İnşaat'ın önemli projeleri arasında, Türkmenistan'da 330 bin m2'lik alana inşa edilen Türkmen Destanı Konulu Park ve Eğlence Parkı Projesi, Suudi Arabistan'da Natpet (Ulusal Petrokimya Şirketi) Yönetim Binası, Sudan'da 137 metre yüksekliğinde ve 27.000 metrekarelik alana sahip Sudan Ulusal Telekomünikasyon Binası yer alıyor.

Yeni...