28 / 03 / 2024

Türk Ytong yetkili satıcılar toplantısı

Türk Ytong yetkili satıcılar toplantısı

Türk inşaat sektörünün lider kuruluşlarından Türk Ytong, Türkiye’nin dört bir yanında gelen yetkili satıcıları ile Kıbrıs’ta düzenlenen 43. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi...

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

Amerika'dan Türk kamu bankalarına yaptırım tehdidi!

ABD'li üst düzey bir yetkili, Türk kamu bankalarına yaptırım uygulayabileceklerini açıkladı.

Türk Ytong 2021 hedeflerini açıkladı!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Türk Ytong, 50. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nı online canlı olarak gerçekleştirdi.. “Dünden Yarına Daima Yan Yana” temasıyla yapılan toplantıda 2021 yılı için belirlenen hedefler paylaşıldı...

Türk Ytong 10 yılda bin 200 mimarlık öğrencisine ulaştı!

Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong, Gazbeton Dersleri ile 10 yılda bin 200 mimarlık öğrencisine ulaştı.

Türk Ytong 2019 hedeflerini açıkladı!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşu Türk Ytong, 48’inci Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı'nda 2019 yılı için belirledikleri hedeflerini paylaştı.

Türk Ytong 55. yılını kutladı!

Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong, kuruluşunun 55. yıldönümünü gerçekleşen törenle kutladı. Törende, şirket kurucuları, ortakları, yönetici ve çalışanları bir araya geldi.

Türkiye, Ytong üretiminde dünya lideri konumunda!

"İnsan ulaştığı bir hedefi bir diğer hedefe ulaşmak için basamak olarak kullanmalı" diyen Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, kendisi için prensip haline getirdiği bu anlayışı Dilovası'ndaki fabrikayı gezerken bize bir dipnot olarak aktarıyor...

Türk Ytong, dünyanın en büyük ytong tesisini kurdu!

Son üç yılda 80 milyon Euro'luk yatırım yapan Türk Ytong, son olarak 29 Ekim'de Dilovası tesisini açtı. Bu, dünyanın en büyük ytong tesisi oldu. 2,5 milyon metreküplük ytong üretim kapasitesine sahip olan şirket, bu yıl 400 milyon TL ciro hedefliyor.

İnşaat Yüksek Mühendisi Kemal Türkün vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Kemal Türkün vefat etti. Türkün'ün ailesi, Türk Ytong Sanayi A.Ş. ve İTÜ İnşaat Fakültesi Mezunları taziye ilanı yayınladı. 

Türk Ytong'tan mimarlık öğrencilerine ders!

Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong, mimarlık öğrencilerine gazbeton dersi verdi. Türk Ytong, 9 yılda 1.000’in üzerinde öğrenciyi eğitti.

Türk Ytong’tan genç mimarlara sanat dolu yarışma ödülü!

Türk Ytong'un düzenlediği “Şehirden Uzak” konulu Mimari Fikir Yarışması’nı kazanan genç mimarlar ödül olarak, 16. Uluslararası Venedik Bienali’ni ziyaret etti...

Türk Ytong ürünleri, Yapı İstanbul Fuarı'nda sergilendi!

-8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 41’inci Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong yer aldı.

47. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı gerçekleştirildi!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşu Türk Ytong, KKTC’de 47. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi. 

Türk Ytong yetkili satıcılar toplantısı Haberi

Türk Ytong yetkili satıcılar toplantısı

“Birlikte Varız” konsepti ile 10-12 Ocak 2014 tarihlerinde Kıbrıs Merit Park Hotel’de gerçekleştirilen 43. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’na Türk Ytong Yetkili Satıcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm satış ekibi katıldı. Açılış konuşmasını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Özdil Nami’nin yaptığı toplantıda 2013 yılı değerlendirmesinin yanı sıra 2014 yılı için yeni hedefler de ortaya kondu.

Açılış konuşmasında, yıllar önce KKTC’ne Ytong’u getiren ilk Türk Ytong Yetkili Satıcısı olan babasından bahseden Bakan Nami, öğrencilik yıllarında edindiği Türk Ytong çalışma disiplinini şu andaki iş hayatında da kullandığını ve kendisini bu ailenin bir parçası olarak gördüğünü dile getirdi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin dış politikasına da değinen Nami yakın gelecekte Türkiye ile iş birliği içerisinde gerçekleştirilecek projelerin öneminden bahsederek konuşmasını sonlandırdı.

Yeni Hedeflere Yine Birlikte


43....