24 / 04 / 2024

Türker Süleyman kim

Türker Süleyman kim

The Sunday Times gazetesinin yayınladığı 2015 Zenginler Listesi’nde 150 milyon sterlin servetiyle Kıbrıslı Türk işadamı Türker Süleyman (61) 637. sırada yer aldı..

Prof. Dr. Süleyman Pampal: Türkiye Deprem Tehlike Haritası güncellenmeli!

Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal yaptığı açıklamada 'Türkiye Deprem Tehlike Haritası'nın güncellenmesi gerektiğini dile getirdi.

Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan yer yok! Prof. Dr. Süleyman Pampal tek tek açıkladı: Şimdi buralara dikkat edilsin!

Meydana gelen büyük depremler sonrasında ülke genelinde resmen göç başladı. Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan yer yok! Prof. Dr. Süleyman Pampal tek tek açıkladı: Şimdi buralara dikkat edilsin!

Türker Proje Gayrimenkul 2020 yılı sürdürülebilirlik ilkeleri uyum raporu!

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2020 yılında SPK'nın Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi'nde yer alan ilkelere uyum derecelerini gösteren sürdürülebilirlik ilkeleri uyum raporu yayınlandı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları mecliste!

Türker Proje'nin Kartal arazilerinin de yer aldığı söz konusu alt bölgelere ilişkin, gündemdeki İmar Komisyonu raporlarının tadilen İmar Komisyonunda kalmasına Melis tarafından karar verildi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu görüşüldü!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı raporu yayınlandı.

Süleyman Pampal: Türkiye'nin her yeri için alarm zilleri çalıyor!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, Elazığ'da yaşanan depremlere ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Pampal, depremle ilgili olarak "Bu Türkiye'de yerleşim yerlerinin içinden geçen çok önemli ve çok büyük depremler olmuş bir fay" dedi. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar notları görüşüldü!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 57 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesiyle ilgili açıklama yapıldı.

Süleyman Soylu: İstanbul depremi beka sorunu yaratır!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul depremine ilişkin açıklamalarda bulundu. “Türkiye'nin ulusal bağımsızlığını 2 şey tehdit eder: Biri büyük bir savaş, diğeri 7.5 büyüklüğünde depremdir” diyen Soylu, İstanbul depreminin beka sorunu yaratacağını belirtti...

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje Gayrimenkul'ün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 46 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili raporu kabul edildi.

Türker Proje'nin Kartal arazisini imar durumuyla ilgili son durum!

Türker Proje Gayrimenkul'ün arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 46 Nolu İmar Komisyonu Raporu görüşüldü. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje'nin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 35 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 34 Nolu İmar Komisyonu Raporu onaylandı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar notları görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul'ün arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 35 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi kararı verildi.

Süleyman Soylu: 7,5'lik depremdeki son senaryo düzeltmemizi ortaya koyacağız!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "2021 yılını Türkiye'de Afet Eğitim Yılı ilan edeceğiz. İki ağırlığımız olacak. Yeni doğan çocuktan en yaşlımıza kadar büyük bir seferberlikle 2021 yılında herkese dokunacağız." diye konuşt.

Türker Süleyman kim Haberi

Türker Süleyman kim

Stajyer muhasebeci olarak iş hayatına başladığında haftada 5.5 sterlin kazanan yatırımcı işadamının Türkiye, Bulgaristan ve Gürcistan’da elbise fabrikalarının olduğu ve Marks and Spencer gibi mağazalara satış yaptığına dikkat çekilirken 2013 yılında üç şirketinin 5 milyon kar yaptığı kaydedildi. Üç şirketindeki 43 milyon mal varlığının şimdi en az 75 milyon edeceği ileri sürüldü.


Son aylarda Dagon Den TV programının yatırımcı jürisinde yer alacağı için İngiliz basınında sayfa sayfa röportajları yayınlanan Türker Süleyman, sitesinde kendisini şöyle tanıttı:


"1953’de Kıbrıs’ta doğdum. 5 yaşındayken ailemle İngiltere’ye geldim. Camberwell evim oldu. Babam burada lokanta açtı. Boş vakitlerimi aile lokantamızda geçirirdim. Babamın iş disiplininden çok şey öğrendim: sıkı çalışma, kararlılık ve her zaman aileye zaman ayırmak. İngiltere’ye geldiğimde İngilizce bilmiyordum. Okulu 8 iyi derece O-Level ile bitirmeyi...