25 / 04 / 2024

Türker Süleyman kimdir

Türker Süleyman kimdir

The Sunday Times gazetesinin yayınladığı 2015 Zenginler Listesi’nde 150 milyon sterlin servetiyle Kıbrıslı Türk işadamı Türker Süleyman (61) 637. sırada yer aldı..

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Recep Süleyman Özdil kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Recep Süleyman Özdil kimdir? Recep Süleyman Özdil kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Süleyman Savaş Erdem Kimdir?

Süleyman Savaş Erdem kimdir? Süleyman Savaş Erdem’in mesleği nedir? Süleyman Savaş Erdem hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Prof. Dr. Süleyman Pampal: Türkiye Deprem Tehlike Haritası güncellenmeli!

Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal yaptığı açıklamada 'Türkiye Deprem Tehlike Haritası'nın güncellenmesi gerektiğini dile getirdi.

Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan yer yok! Prof. Dr. Süleyman Pampal tek tek açıkladı: Şimdi buralara dikkat edilsin!

Meydana gelen büyük depremler sonrasında ülke genelinde resmen göç başladı. Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan yer yok! Prof. Dr. Süleyman Pampal tek tek açıkladı: Şimdi buralara dikkat edilsin!

Türker Proje Gayrimenkul 2020 yılı sürdürülebilirlik ilkeleri uyum raporu!

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2020 yılında SPK'nın Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi'nde yer alan ilkelere uyum derecelerini gösteren sürdürülebilirlik ilkeleri uyum raporu yayınlandı.

Süleyman Pampal: Türkiye'nin her yeri için alarm zilleri çalıyor!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, Elazığ'da yaşanan depremlere ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Pampal, depremle ilgili olarak "Bu Türkiye'de yerleşim yerlerinin içinden geçen çok önemli ve çok büyük depremler olmuş bir fay" dedi. 

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Türker Proje'nin 2019 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi.

Türker Proje'nin olağan genel kurul toplantısı iptal edildi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş.'nin 25 Mart 2020 tarihinde yapılacak olan 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı koronavirüs sebebiyle iptal edildi...

Türker Proje 2019 olağan genel kurul toplantısı 25 Mart'ta!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin 2019 yılı hesap ve işlemlerine ait olağan genel kurul toplantısı 25 Mart 2020 tarihinde yapılacak...

Türker Proje'den Kartal arazisi imar süreci açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal Aarazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Türker Süleyman kimdir Haberi

Türker Süleyman kimdir

Stajyer muhasebeci olarak iş hayatına başladığında haftada 5.5 sterlin kazanan yatırımcı işadamının Türkiye, Bulgaristan ve Gürcistan’da elbise fabrikalarının olduğu ve Marks and Spencer gibi mağazalara satış yaptığına dikkat çekilirken 2013 yılında üç şirketinin 5 milyon kar yaptığı kaydedildi. Üç şirketindeki 43 milyon mal varlığının şimdi en az 75 milyon edeceği ileri sürüldü.


Son aylarda Dagon Den TV programının yatırımcı jürisinde yer alacağı için İngiliz basınında sayfa sayfa röportajları yayınlanan Türker Süleyman, sitesinde kendisini şöyle tanıttı:


"1953’de Kıbrıs’ta doğdum. 5 yaşındayken ailemle İngiltere’ye geldim. Camberwell evim oldu. Babam burada lokanta açtı. Boş vakitlerimi aile lokantamızda geçirirdim. Babamın iş disiplininden çok şey öğrendim: sıkı çalışma, kararlılık ve her zaman aileye zaman ayırmak. İngiltere’ye geldiğimde İngilizce bilmiyordum. Okulu 8 iyi derece O-Level ile bitirmeyi...