29 / 03 / 2024

türkerler holding yatırımları

türkerler holding yatırımları

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Manisa Alaşehir'de toplam yatırım bedeli 664 milyon doları bulacak olan yeni jeotermal enerji santralleri (JES) kuracaklarını söyledi.

Türkerler Holding, Dokuz Eylül Üniversitesi sanat galerisine sponsor oldu!

İzmir’e son yılların en büyük yatırımlarını yapan Türkerler Holding, kentin eğitim ve sanat hayatına kalıcı yatırımlarla destek olmaya devam ediyor.

Türkerler Holding'ten 5 milyon dolarlık dev inşaat ve enerji projeleri!

Türkiye ekonomisinin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holdingin devam eden projelerinin toplam yatırım miktarı 5 milyar doları aştı. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, 3 yıl içinde bu rakamı 8 milyara çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.

Türkerler 2020 yılına kadar lisanslı projelerini faaliyete geçirecek!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, sahip oldukları kurum kültürünü ve devreye aldıkları yeni projeleri anlattı.

Bayraklı'da Sağlık Kampüsü inşaatı bu yıl başlayacak!

Ankara, İzmir ve Kocaeli şehir hastaneleri ihalesini Türkerler Holding kazandı. Gayrimenkul, inşaat, enerji ve sağlık sektöründeki faaliyetleri ile tanınan şirket 2015 yılında bu üç alanda 800 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirecek.

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

Otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyadaki otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Turizm sezonu yeni otel açılış haberleriyle start aldı. Kovid-19 salgınında da turizm yatırımları durmadı. Yeni marka ve tesisler hizmete sunulurken, inşaatı devam eden projelerin sayısı da oldukça fazla...

Katar Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Katar, Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor. Fabrika ve şirket alımlarını hızlandıran Katar, Türkiye'de birçok gayrimenkulün ve projenin de sahibi. Peki onlar neler?

İnşaatta stoklar eridi! Yeni yatırımlar hızlandı!

Kovid-19 salgını tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de gölgesinde bıraktı. İnşaat sektöründe salgının etkilerinin azalmasıyla beraber hareketlilik başladı. Sektörde stoklar tükendi, yeni yatırımlar için atağa geçildi.

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Koçarse Yapı Taahhüt Dekorasyon Turizm Yatırımları Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçarse Yapı Taahhüt Dekorasyon Turizm Yatırımları Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Koç tarafından kuruldu.

Ruhsar Pekcan: Türkiye’yi yatırımların merkezi haline getirmeliyiz!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, koronavirüs salgınının uluslararası yatırımların dünyadaki dağılımını derinden etkileyeceğini belirterek, "Fırsatları iyi değerlendirip, Türkiye’yi yatırımların merkezi haline getirmeliyiz." dedi.

Türkerler Holding'ten ekonomiye 6 milyar dolarlık katkı!

Gayrimenkul, enerji ve sağlık alanında hayata geçirdiği yatırımlarıyla Ege’nin öne çıkan şirketlerinden biri olan Türkerler Holding'in Türkiye ekonomisine kazandırdığı yatırımların değeri 6 milyar doları aşıyor.

İnşaat yatırımları 39 çeyreğin dibini gördü!

Türkiye ekonomisinde yatırımlar ikinci çeyrekte yüzde 22,8 küçülürken bu rakam bir önceki çeyrekteki yüzde 12.4'lük daralmanın iki katı bir düşüşe işaret etti. Yatırımlar içinde fabrika ve ofis binaları yatırımlarım anlatan inşaattaki daralma ise yüzde 29’u geçti...

Katar'ın Türkiye'deki yatırımları 20 milyar doları buldu!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Fikret Özer yaptığı açıklamada yabancı yatırım hacmi bakımından Katar'ın Türkiye'de tarım, turizm, bankacılık ve emlak alanlarındaki yatırımlarının 20 milyar doları bulduğunu söyledi.

türkerler holding yatırımları Haberi

türkerler holding yatırımları

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Manisa Alaşehir'de toplam yatırım bedeli 664 milyon doları bulacak olan yeni jeotermal enerji santralleri (JES) kurmaya hazırlandıklarını söyledi. 

Şirket tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kazım Türker Alaşehir Üzüm Festivali'ne katılarak, konuşma gerçekleştirdi.

Şimdiye kadar Manisa Alaşehir'de jeotermal enerjiye 200 milyon dolar yatırım gerçekleştirdiklerini dile getiren Türker, "Manisa Alaşehir'de JES 1 ve JES 2 santrallerini kurarak 48 megavatlık kurulu güç elde ettik, JES 3 santralinin yapımı ise hızla devam ediyor. 30 megavatlık söz konusu santral de 136 milyon dolara mal olacak. JES 1 ve JES 2 santrallerinden yılda 360 milyon kilovatsaat enerji elde ediyoruz. JES 3 santralinin elektrik üretimi de yılda 220 milyon kilovatsaati bulacak." diye konuştu.

Bölgede jeotermal enerji yatırımlarının süreceğini belirten Türker, şöyle konuştu:

"JES...