29 / 03 / 2024

TurkeyBuild İzmir orge

TurkeyBuild İzmir orge

Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük yapı fuarı olan 22. Yapı Fuarı – TurkeyBuild İzmir’e ilk defa katılan ORGE Mutfak - Banyo – Kapı, fuarda en çok ziyaret edilen firma olarak Aydın’ın gururu oldu.

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul'un 3'üncü gününde neler konuşuldu?

İnşaat sektöründeki trendlerin değerlendirildiği, en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergilendiği Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 3'üncü gününde Türkiye’de yapı sektörünün nabzını tuttu. 

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul, Yapı sektöründe çevik dönüşümü konuşuyor!

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul’un ikinci gününde “Yapı Sektöründe Sürdürülebilir Büyümenin Sırrı: Çevik Dönüşüm” konusu masaya yatırıldı...

Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul’da yapı sektörü masaya yatırıldı!

Bu sene 43. kez gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un kapılarını 06 Nisan Salı günü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açtı. 

Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul kapılarını yarın açıyor!

Merakla beklenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un yarın kapılarını 43. kez açıyor.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul 240 satın almacıyı yerli üreticiler ile buluşturuyor!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul 240 satın almacıyı yerli üreticiler ile buluşturuyor...

Yapı Fuarı - TurkeyBuild Istanbul'da usta mimarlarla buluşma imkanı!

6 – 9 Nisan tarihlerinde 43. defa kapılarını açacak olan Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, yeni nesil yaklaşımları sektörle buluşturmak için sahip olduğu öncü platform özelliğini güçlendiriyor.

43. Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul ne zaman?

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, katılımcılardan gelen yoğun taleplerle hafta içine alınarak 06 Nisan - 09 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 6-9 Nisan 2021'de!

01 – 04 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 06 - 09 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Turkeybuild İstanbul’un inşaat sektörüne katkıları!

Yapı Fuarı Direktörü Banu Keskin, TurkeyBuild İstanbul ve İnşaat Sektörü ile ilgili soruları yanıtladı. İşte Keskin'in o röportajı...

Yapı Fuarı – TurkeyBuild 1-4 Nisan arası düzenlenecek!

Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika'dan alıcıları cezbeden, sektörün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle ve ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul, sektöre ivme kazandıracak girişimcilere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul 1 Nisan 2021'de kapılarını açacak!

1 Nisan ile 4 Nisan 2021’de kapılarını açmaya hazırlanan Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul, 43 yıldır sektöre katkı sunmaya, sektörün uluslararası rekabetçiliğinin geliştirilmesine fırsat sağlıyor.

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 1 Nisan'da başlıyor!

İnşaat sektörünün trendlerinin anlatılacağı ve en yeni yapı teknolojileri ve yapı ürünlerinin sergileneceği 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Fuarı, 01 – 04 Nisan 2021 tarihlerinde düzenlenecek.

TurkeyBuild İzmir orge Haberi

TurkeyBuild İzmir orge


Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük yapı fuarı olan 22. Yapı Fuarı – TurkeyBuild İzmir’e ilk defa katılan ORGE Mutfak - Banyo – Kapı, fuarda en çok ziyaret edilen firma olarak Aydın’ın gururu oldu.


3 – 6 Kasım tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleşen ve Türk yapı sektörünün son teknoloji, ürün ve hizmetlerinin sergilendiği Fuar’a 23.525 ziyaretçi katıldı. 19.000 m²’lik alanda düzenlenen fuarda 350 firma arasında ORGE Mutfak – Banyo – Kapı yoğun ilgi gördü.


Altın Mıknatıs Ödülü ORGE’nin


Yapı Fuarı – Turkeybuild’in geleneksel “Altın Mıknatıs Stand Tasarım Ödülleri”de fuar kapsamında sahiplerini buldu. Standlar Yrd. Doç. Dr. Burkay Pasin, Doç. Dr. Şeniz Çıkış, İnş Müh.Yusuf Kılınç, Mimar Yenal Akgün ve İç Mimar Yelda Erantgil’den oluşan seçici kurul tarafından değerlendirildi. Değerlendirme sonucunda ORGE Mutfak...