19 / 04 / 2024

Türkiye Emlak Kredi Bankasının projeleri

Türkiye Emlak Kredi Bankasının projeleri

1958 yılında Emlak Kredi Bankası Ataköy İkinci Kısım inşaatına başlanacakmış. Birinci kısımda daire sahibi olamayan vatandaşlara yönelik yapılacak olan proje, 600 daireyi ihtiva ediyormuş ve inşaata en kısa zamanda başlanacakmış.

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'na kredi ve banka kartı izni verildi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu (BDDK), Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'ye kredi ve banka kartı sistemi kurma izni verdiğini açıkladı. Konu ile ilgili açıklama ve haberin detayları...

Standard & Poor’s’dan Türkiye'ye ilişkin olumlu haber! Türkiye’nin kredi notu yükseltildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’dan (S&P) Türkiye’ye ilişkin güzel bir haber geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu ‘negatif’ten ‘durağan’a yükseltti.

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

Moody's'ten Türkiye'ye pozitif kredi notu!

Dünyanın önde gelen kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notuna yönelik yaptığı değerlendirmede, son zamanlarda geleneksel ekonomi politikalarına dönüşün daha güçlü bir kredi açısından pozitif değerlendirildiğini aktardı.

Türkiye'de kredi kartı kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. 22 Haziran son tarih

Türkiye'de kredi kartı kullanan herkesi yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Kredi kartı kullanan vatandaşların bu tarihi bilmesinde fayda olduğu ifade edildi.

Moody's, Türkiye'nin kredi notunu değiştirmedi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notun ile ilgili güncelleme yapmadığını açıkladı.

CDS 720 puanı gördü! Türkiye temerrüte mi düşüyor?

14 Mayıs seçimleri evvelinde 500 baz puanın altına düşen Türkiye'nin kredi risk primi (CDS) 720 baz puana kadar yükseldi. Tabloda tereddüt etkili oluyor. Seçim evveli son 4 işlem günü süresince oynaklığın yüksek oranlarda devam etmesi bekleniyor.

Türkiye'nin kredi risk primi bugün 720 baz puana yükseldi! Temerrüt riski artıyor! 

Türkiye'nin kredi risk primi (CDS) bugün 720 baz puana ulaştı. Bu durum, Türkiye'nin temerrüt riskinde belirgin yükseliş ve dolar cinsi borçların yüzde 11'in üstünde faizle çevrilmesi anlamını taşıyor. İşte ayrıntılar...

Seçim sonrası Türkiye'nin kredi risk primi fırladı!

Seçim sonrasında piyasalarda ilk fiyatlamalarda risk primi fırladı. Türkiye'nin 5 yıllık risk primi seçim sonrası ilk fiyatlamalarda 600 baz puanın üstünü gördü.

Türkiye'nin kredi risk primi 500 puanın altına indi!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS), günlük 50 puandan fazla düşüş ile 500 baz puanın altına geriledi. İşte detaylar...

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi! Görünümü negatife çevirdi

S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak onaylarken görünümünü ise 'durağan'dan 'negatif'e revize etti. Foreks Haberin araştırmasında ön görü görünüm notun değişmeyeceği şeklinedydi. S&P Global'in dolar öngörüsü ise bu sene bitiminde 24 TL oldu.

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu açıkladı

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "B" görünümü ise "negatif" olarak onayladı. Kredi derecelendirme kuruluşu, zelzelelerin ekonomik faaliyet üzerindeki negatif tesirinin, mayıs seçimleri evvelinde mali ve kredi teşvikiyle kısmen dengelenmesini bekliyor.

Türkiye Emlak Kredi Bankasının projeleri Haberi

Türkiye Emlak Kredi Bankasının projeleri

ATAKÖY İKİNCİ KISIM İNŞAATINA BAŞLANIYOR


  İstanbul'da Ataköy'de inşasına başlanan birinci kısım blok apartmanlarda bir daire edinmek üzere bankamızda hesap açtırmış bulunan müşterilerimiz arasında tevzie esas olacak birinci tasnif yapılarak netice şubelerimize bildirilmiştir.

  Sayın halkımızın Ataköy Sahil Sitesi'ne gösterdiği rağbet ve alaka muvacehesinde yapılan elemede tasnide giremeyen vatandaşların da bir an evvel birer meskene sahip olabilmelerini teminen mudilerimizin tercih ettikleri küçük tipler de nazarı dikkate alınmak suretiyle takriben 600 daireyi ihtiva etmek ve 1. kısım inşaatla birlikte yürütülmek üzere hazırlanacak projesine göre, Ataköy 2. Kısım inşaatına en kısa zamanda başlanacaktır. 

  Ataköy birinci kısım inşaatına ait ilk tasnifte kendisine bir daire tahsis edilemeyen hesap sahiplerine, ikinci kısım inşaatımızda mevcut planları muteber sayılmak suertiyle ruçhaniyetlerinin temini yoluna gidilecektir. 

  Keyfiyet, evvelce hesap açtırmış...