25 / 04 / 2024

Türkiye Finans ağrı

Türkiye Finans ağrı

Hayata Katılım Bankası stratejisi ile büyümesine devam eden Türkiye Finans, Ağrı'da hizmete soktuğu ilk şubesini açtı.

Emeklilerin hesabına anında 15 bin TL yatıyor! Türkiye Finans emekli promosyon 2024 kaç TL?

Emekli maaşlarına uygulanan Ocak zammının ardından özel bankalar müşteri kapmak amacıyla resmen yarışa başladı. Peki Türkiye Finans emekli promosyon 2024 kaç TL? İşte o rakam...

Türkiye Finans yeni emekli paketini açıkladı, 15 bin TL müjdesini duyan inanamadı!

Bankaların emekli promosyon yarışı hız kesmeden devam ederken, Türkiye Finans da emekli vatandaşlar için yeni paketini açıkladı. İşte Türkiye Finans'ın emekli kampanyası ile ilgili detaylar...

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Türkiye Finans'dan kampanya gibi kampanya! 20 bin TL almak için 30 TL vermek yeterli!

Türkiye Finans Katılım Bankası, bireysel finansal ürünlerini nakitte ulaşmada zorluk yaşayan tüketiciler için yeniden tasarladığını duyurdu ve finansal ürünlerinde başlangıç faiz oranını %1,79 olarak açıkladı.

Hollanda'ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'de yıkım neden fazla? 

Uzun süredir doğalgaz aramaları sebebiyle ülkenin kuzeyinde sürekli deprem meydana gelen Hollanda, dayanıklı yapı sorununu Türkiye’den çağrılan uzmanlar sayesinde çözüme kavuşturmuş. Peki Hollanda’ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'nin bu kadar fazla yıkım yaşamasının sebebi ne?

Türkiye Kömür İşletmeleri Ankara'da 1 milyon TL'ye iş yeri satacak! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerinin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türkiye Finans Bank ne kadar promosyon veriyor?

Türkiye Finans Bank promosyon miktarı emekliler tarafından araştırılmaktadır. Peki Türkiye Finans Bank ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar!

Tayvan motorsiklet markası KYMCO’dan Türkiye’ye yatırım hamlesi! "Avrupa için motor üretecekler"

Tayvan merkezli motosiklet devi KYMCO’NUN CEO’su İstanbul’da katıldığı lansmanda Türkiye’ye yatırım yapmayı düşündüklerini açıkladı. KYMCO markasının yeni çıkan CV3 modelinin tanıtıldığı lansmandan müjdeli haberler geldi.

Türkiye Kömür İşletmeleri, İzmir'in göbeğindeki o arsayı satışa çıkardı! İşte ihale tarihi!

Türkiye Kömür İşletmeleri İzmir'deki arsasını satışa çıkardı. Taşınmaz İzmir'in Konak ilçesinde Halkapınar Mahallesi'nde konumlanıyor. 

Otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyadaki otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Turizm sezonu yeni otel açılış haberleriyle start aldı. Kovid-19 salgınında da turizm yatırımları durmadı. Yeni marka ve tesisler hizmete sunulurken, inşaatı devam eden projelerin sayısı da oldukça fazla...

Türkiye Finans, 65 yaş ve üzeri vatandaşların konut kredisi ödemelerini 2 ay erteliyor! 

Türkiye Finans koronavirüs önlemleri kapsamında hayata geçirdiği özel destek paketlerine bir yenisini ekledi. Sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üstü müşteriler için hazırlanan özel pakette, konut finansmanlarına ait mevcut ödeme planlarının, 2 ay ertelenmesi de bulunuyor...

Türkiye Finans konut finansmanı oranları arttı!

Türkiye Finans Bankası sıfır haricindeki konutlar için en düşük oranı sunan banka konumundayken finansman oranlarını arttırdı. Konut kredisi faizleri yeniden mi yükselecek?

Türkiye Finans Katılım Bankası kira sertifikası ihraç büyüklüğü yüzde 97 arttı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, 11 Şubat 2020 tarihinde KAP'a yaptığı yazılı açıklamada yatırım enstrümanlarından biri olan kira sertifikası ihraç büyüklüğünü yüzde 97 arttırdığını bildirdi...

Türkiye Finans ağrı Haberi

Türkiye Finans ağrı

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Hayata Katılım Bankası stratejisi ile büyümesine devam eden Türkiye Finans, Ağrı'da hizmete soktuğu ilk şubesinin açılışını yaptı.

Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Necati Özdeniz ve bankanın üst düzey yöneticilerinin de katılım gösterdiği kent merkezindeki şubenin açılışına Ağrı il protokolünden temsilciler de katıldı.

Hayata Katılım Bankası stratejisi ile kurum kimliğini yenileyen Türkiye Finans, bu stratejiyi yeni şubeler, yenilikçi ürün ve hizmetlerle de destekliyor.

Kasım sonu itibarıyla tüm Türkiye'deki şube sayısını 301'e çıkaran Türkiye Finans'ın, Ağrı'daki ilk şubesiyle Türkiye genelindeki şube sayısı da 302'ye çıktı.

Türkiye Finans, sene sonuna kadar hem ticari ve hem de perakende şube ağına tüm Türkiye genelinde 4 yeni şube daha ekleyecek.

Açılışta konuşan Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Necati...