20 / 04 / 2024

türkiye havaalanı kiralama ihalesi

türkiye havaalanı kiralama ihalesi

Dalaman, Milas-Bodrum, Samsun Çarşamba ve Nevşehir-Kapadokya havalimanlarının 'kirala-devret' modeli ile işletme hakkı devirleri için bu yıl bitmeden ihaleye çıkma kararı alındı. Bodrum ve Dalaman kesin iki ayrı ihale olacak...

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

Borsa İstanbul’dan Coca Cola, Ülker ve Türkiye Sigorta kararı

BİST, VİOP'ta işlem görmekte olan Ülker, Coca Cola İçecek, İş Finansal Kiralama, Alkim Kimya ve Türkiye Sigorta pay vadeli işlem sözleşmelerinde yeni vade aylarının işleme açılmaması yönünde karar verildi. Öte yandan BIST 100 endeksi toplam işlemleri hacmi 72,5 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

Türkiye 10 ülkeden arazi kiralayacak!

Türkiye, tarımsal üretimin yetersizliğinin önümüzdeki dönemin en önemli sorunları arasında yer alması nedeniyle ‘tarım arazisi kiralama’ planını genişletmek için düğmeye bastı.

Türkiye Petrolleri, Lüleburgaz'daki akaryakıt istasyonunu kiraya verecek!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Kırklareli Lüleburgaz Dere Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor.

Türkiye, Kabil Havaalanı'nın onarımı için Katar'la ortak çalışıyor!

Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman el-Sani, ülkesinin, Afganistan'ın başkenti Kabil'deki havaalanının yeniden uygun hale getirilmesi amacıyla Türkiye ile çalıştığını belirtti. 

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

Tiny house Türkiye kiralama 2021!

Küçük ev akımı batı ülkelerinden sonra Türkiye'de de yaygınlaştı.  Peki tiny maliyeti nasıl hazırlanır? Tiny house Türkiye kiralama 2021 fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2020 yıl sonu raporu!

Cushman & Wakefield "Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2020 Yıl Sonu" raporuna göre, 2020 son çeyrekte kiralama anlaşmaları bir önceki çeyreğe ve yıla göre düşüş eğilimine gösterirken, yapı izinlerinde yaklaşık iki katı olarak belirgin bir artış kaydedildi.

Konut kiralama platformları Türkiye'de kiraları yükseltecek! 

Koronavirüs salgınına kadar Beyoğlu'nda kiralama platformları aracılığıyla kiraya verilen evlerde rekor kırılmıştı. Peki konut kiralama platformları Türkiye'de kiraları nasıl etkiler? 

Fundaroma Alışveriş Merkezi'nin kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet!

FUNDAROMA alışveriş merkezinin kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet. Projenin 2021 yılının 3. çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

Türkiye Finans'tan 450 milyon liralık kira sertifikası halka arzı!

Türkiye Finans'ın iştiraki TF Varlık Kiralama AŞ'nin 450 milyon TL tutarındaki kira sertifikası halka arzı, 28 Ekim 2019 tarihinde 88 gün vadeli olarak yurt içi piyasaya sunuldu

Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü'ndeki büfe kiraya veriliyor!

Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü kampüsü içerisinde yer alan büfe kiraya verilecek. Kiralama işi “Kapalı Teklif Usulü” ve “Pazarlık Usulü” ile ihale edilecek. 

türkiye havaalanı kiralama ihalesi Haberi

türkiye havaalanı kiralama ihalesi

İç-dış hat seferleri gerçekleştirilen dört havalimanından; Dalaman ve Milas-Bodrum'un dış hat işletmeciliği 2015 sonuna kadar özel sektörde, diğer iki havalimanın dış hat ve tamamının iç hat işletmeciliği DHMİ'de bulunduğunu ifade eden Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, Dalaman'ın 8 milyon, Bodrum'un 7.6 milyon, Samsun'un 2 milyon ve Nevşehir'in 700 bin yıllık yolcu kapasitesi bulunduğunu söyledi. 


İKİ FİRMA BİR ARADA 

Reuters'a konuşan Orhan Birdal, işletme hakkı devir sürelerinin ne kadar olacağı konusunda çalışmaların devam ettiğini belirtti. Birdal, "İhalelerle ilgili fizibilite çalışmalarımız sürüyor. Bodrum ve Dalaman kesin iki ayrı ihale olacak. Nevşehir ve Samsun'un tek grup olarak birleştirilmesi için çalışıyoruz. 


Tüm ihalelere ciddi talep olacağını düşünüyoruz" dedi. Bodrum ve Dalaman havalimanları dış hatlarının şu anda YİD modeliyle görevlendirilen özel şirketler tarafından...