28 / 03 / 2024

Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık

Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Beton Fuarı İstanbul Fuar Merkezi'nde başladı!

TÜRKİYE Hazır Beton Birliği, sektörün en önemli buluşması olan Beton Fuarı'nın yedincisini hayata geçirdi. Beton 2015 Fuarı, 19 -21 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Türkiye Hazır Beton Birliği açıkladı! İnşaat sektörü yön arıyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), her ay merakla beklenen inşaat ile bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri gösteren “Hazır Beton Endeksi” 2024 Şubat Ayı Raporu’nu açıkladı.

Çimento ve hazır beton sektörü mercek altında: Rekabet Kurumu 370 milyon TL ceza kesti! 

Rekabet Kurumu çimento ve hazır beton sektörlerine ilişkin son dönemde açtıkları soruşturmalarda 370 milyon TL tutarında idari para cezası kestiklerinin altını çizen Birol Küle, denetimlerin sürdüğüne dikkat çekti. İşte o açıklama...

Türkiye Hazır Beton Birliği duyurdu: İnşaat faaliyetlerindeki düşüş devam ediyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Hazır Beton Endeksi 2024 Ocak Ayı Raporu açıklandı. Rapora göre, inşaat faaliyetlerindeki yavaşlamanın devam ettiği belirtildi.

Türkiye Hazır Beton Birliği açıkladı! Hazır beton fiyatlarında indirim uygulanacak...

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), enflasyonla mücadele kapsamında hazır beton satış rakamında yüzde 5 oranında indirim uygulayacağını açıkladı. İşte haberin merak edilen detayları...

Türkiye Hazır Beton Birliğinden indirim kampanyasına destek! Birliye üye kuruluşlar yüzde 5 indirim yapacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) yaptığı son dakika açıklamasında "Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına destek verdiğini açıkladı.

Türkiye Hazır Beton Birliği “THBB Çevre Ödülleri” kapsamında 12 şirkete ödül verdi!

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) üyesi olan şirketlerin çevreye uyumlu üretim yapmalarını teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği “THBB Çevre Ödülleri” 12 şirkete verildi.

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Yılın en önemli sektörel buluşması: İnşaat, hazır beton ve çimento sektörleri tek çatı altında toplanıyor!

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri 'Hazır Beton Kongresi ve Fuarı'nda' buluşmaya hazırlanıyor.

Hazır Beton Endeksi verileri açıklandı! İnşaat sektörü son 5 aydır iyi performans sergiliyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından ''Hazır Beton Endeksi” 2023 Eylül Ayı Raporu açıklandı. Raporda inşat sektörünün son 5 aydır iyi performans sergilediği belirtildi.

Türkiye hazır beton üretiminde Avrupa’da lider!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sunan hazır beton sektörünü 2022 yılı özelinde kapsamlı olarak analiz eden “Hazır Beton Sektör Raporu”nu yayımladı. Rapora göre Türkiye hazır beton üretiminde Avrupa’da lider!

Depreme karşı en etkili çözüm riskli binaların dönüştürülmesi!

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 ve 13.24’te merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi olan 7,6 büyüklüğündeki depremlerle ilgili konuşan Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, Depreme karşı en etkili çözüm riskli binaların dönüştürülmesi olduğunu söyledi.

Riskli binalar acilen yenilenerek dönüştürülmeli! 

Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, riskli binalar, kentsel dönüşüm ve beton kullanımı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektörü geçtiğimiz yıla göre durgunlaştı! 

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından hazırlanan “Hazır Beton Endeksi” 2022 Ekim Ayı Raporu'ndaki veriler dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık Haberi

Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık

Türkiye Hazır Beton Birliğinin (THBB)  34. Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Haziran'da mega kent İstanbul'da gerçekleştirilri. Genel Kurulda önemli açıklamalar yapan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, “Ülkemizin en köklü sektörel kuruluşlarından biri olan Birliğimiz, 33 yıldır sektörün gelişimi için var gücüyle çalışıyor.” diye konuştu.

2020 yılını masaya yatıran Yavuz Işık, “Hazır beton sektöründeki son durumu gösteren 2 veriden biri TÜİK tarafından açıklanan sanayi üretimi, biri de THBB tarafından gerçekleştirilen ve sektörün öncü göstergesi olan Hazır Beton Endeksi’dir. Sanayi üretimi rakamlarından en son nisan ayını, THBB Hazır Beton Endeksi’nden ise mayıs ayındaki sektörün durumunu görebiliyoruz. Sanayi Üretimi Endeksi’ne göre pandeminin başladığı 2020 nisan ayında sanayi üretimimiz 50 parametreli rakamlara geriledikten sonra temmuz ayında 89 parametre değeri ile son...