24 / 04 / 2024

Türkiye Inovasyon Haftası

Türkiye Inovasyon Haftası

Şehirlerde kentsel dönüşümün parça parça yapılması gerektiğini savunan Fuksas, "Bina demek anı demek" diye konuştu...

Türkiye İMSAD'tan Deprem Haftası açıklaması: Bilinç seferberliği oluşturmalıyız!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, güvenli bina için güçlü denetim vurgusu yaparak, "Deprem konusunda bilinç seferberliği oluşturmalıyız" dedi.

Türkiye’den tarihi inovasyon atağı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden (TİM) yaptığı açıklamada, 2022 Küresel İnovasyon Endeksi bugün açıklandı. Türkiye’de bu endekste de yer aldı.

Türkiye İMSAD’dan 1-7 Mart Deprem Haftası açıklaması!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) '1-7 Mart Deprem Haftası'na ilişkin açıklama yaptı. 

Tayfun Küçükoğlu: Türkiye'nin inşaat malzemelerini karşılayacak kapasitesi var!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği  ‘Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle açıklama yaptı. İşte İMSAD'ın o açıklaması...

Türkiye'de her 5 konuttan 1'i yangın yönetmeliğine uygun!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Başkanı Emrullah Eruslu, Yangından Korunma Haftası (25 Eylül-1 Ekim) sebebiyle açıklamalar yaptı. Emrullah Eruslu, Türkiye'de her konuttan yalnızca 5'inin yangın yönetmeliğine uygun şekilde yapıldığını belirtti.

Türkiye’deki inşaatlarda yerli ürünler kullanılmalı!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütü Türkiye İMSAD, ‘Yerli Malı Haftası’ olarak bilinen ‘Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’ dolayısıyla bir açıklama yayınladı.

RE/MAX Türkiye Ekibi en çok ofis açan ülke oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını döneminde gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği birçok inovasyon ile ses getiren RE/MAX Türkiye Ofisi 43 ülke arasında en hızlı büyümeyi gösteren ülke olarak Avrupa 1.si oldu.

Türkiye'de konutların yüzde 55’i sigortalı!

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli, 1 ve 7 Mart deprem haftası kapsamında açıklamalarda bulundu. Atilla Benli, "Güvenli yarınlar için Zorunlu Deprem Sigortası yanında, eşya ve konut sigortası, iş yeri sigortası ve kaskonun da depreme karşı teminat sağladığını unutmayalım"dedi...

Seranit Grup, Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Türkiye Tasarım Haftası’nda Seranit Grup imzası!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Akçansa, Türkiye’nin ilk online çimento marketini tanıttı!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 3-5 Aralık 2015 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Türkiye İnovasyon Haftası’na katıldı.

Türkiye İnovasyonla Geleceğe Koşuyor etkinliği 4-6 Aralık'ta!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Ekonomi Bakanlığı desteğinde, Arçelik, Sabancı Holding, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Türk Hava Yolları (THY) stratejik ortaklığında Türkiye İnovasyon Haftası’nın bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek.

Türkiye Hilton Worldwide çalışanları sosyal sorumluluk çalışması yaptı!

Türkiye'deki Hilton Worldwide otellerinin çalışanları, üçüncüsü gerçekleştirilen Küresel Hizmet Haftası'nda sosyal sorumluluk çalışmaları yaptı. Ekim ayında 16 Hilton Worldwide otelinden 200 çalışan, 5 bine yakın kişiye yardım etti.

Türkiye Inovasyon Haftası Haberi

Türkiye Inovasyon Haftası

Türkiye Inovasyon Haftası, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenleniyor. dünya çağında inovatif eserlei ile ses getiren konukların ağırlandığı Inovasyon Haftası'na Armani Mağazaları, Milano Ticaret Fuarı, Roma Kongre Binası gibi yapıları tasarlayan dünyaca ünlü mimar Massimiliano Fuksas, İstanbul'daki kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu. 


Ayasofya'ya aşık olduğunu belirten Fuksas, harika camilerin olduğunu söyledi. Master planlarına inanmadığını vurgulayan Fuksas, "Şehirlerde kentsel dönüşüm yapılacaksa, bunun parça parça yapılması yapılması gerekiyor. En önemlisi anılara saygı duymak gerekiyor. Bina demek anı demek. İnsanların evlilikleri, doğumları, ölümleri o binalarda oluyor ve onlara saygı duymak gerekiyor" şeklinde...