18 / 04 / 2024

türkiye kolombiya anlaşma 2015

türkiye kolombiya anlaşma 2015

Kolombiyalı işadamlarına yatırım için kolaylık sağlayacaklarını belirten Erdoğan, “Biz önünüzü açacağız siz de yürüyeceksiniz” dedi. Öncelikli hedef karşılıklı ticareti 5 milyar dolara çıkarmak..

Türkiye'ye petrol ihracatı için tarih verildi

Irak Petrol Bakanı Hayyan Abdulgani, Irak’tan Türkiye’ye petrol ihracatının yeniden yapılması için Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), petrol firmaları ve Türkiye ile anlaşma sağlanacağını duyurdu. İşte haberin ayrıntıları...

Son dakika Türkiye ve Irak arasında petrol anlaşması sağlandı!

Son dakika haberi... Irak Petrol Bakanı Hayyan AbdulganiIrak, Kuzey petrolünün ihracının devamı için Türkiye ile anlaştıklarını söyledi.

Türkiye’de çalışma ve ikamet iznine sahip yabancı sayısı belli oldu! İşte Suriyeliler hariç o rakam!

Türkiye’nin nüfusu, geçtiğimiz sene 85 milyon 279 bin 553 kişiye ulaştı. TÜİK tarafından açıklanan verilerde Türkiye'de geçerli ikamet veya çalışma iznine sahip yabancıların sayısı da açıklandı. Peki buna göre Türkiye’de ikamet ya da çalışma iznine sahip kaç yabancı var?

Instagram düğmeye bastı! Türkiye'de kullanıma sunuldu!

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, Aile Merkezi özelliğini Türkiye'de kullanıma açtığını açıkladı.

Türkiye ile Pakistan arasında ''Köşe taşı'' niteliğinde anlaşma! Hayallerin ötesinde

Türkiye ile Pakistan arasında Mal Ticaret Anlaşması imzalandı. ''Köşe taşı'' niteliğinde olan bu anlaşma Pakistan ile Türkiye'nin kapasitesinin hayallerin ötesinde olduğuna işaret edildi.

Buğday krizinde son dakika gelişmesi! Türkiye Rusya ve Ukrayna anlaştı

Ukrayna'nın limanlarında bekleyen buğdayın dünya pazarına açılabilmesi için Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasında bir süredir devam eden "tahıl koridoru" açma girişimlerinde sona gelindi. Üç ülke anlaşmaya vardı. İmzalar atılacak. ABD, konuya ilişkin açıklama yaptı

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

So CHIC Türkiye’deki tüm mağazalarını kapattı!

So CHIC, Türkiye’de bulunan mağazalarını 19 Mart 2020 itibariyle geçici bir süreliğine kapatma kararı aldığını duyurdu…

Katarlı QNB'den gayrimenkul yatırımı anlaşması!

QNB, Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen QNB First müşterilerine gayrimenkul yatırım danışmanlığı için Realty World Türkiye ile anlaşma yaptı.

Türkiye Finans'tan yüzde 0.99 faizli konut kredisi kampanyası!

30 Haziran'a kadar devam edecek kampanya kapsamında Türkiye Finans, anlaşmalı toplu konut projelerinden ev almak için başvuruda bulunan müşterilerine 120 aya kadar yüzde 0,99 kar oranı ile konut finansmanı sunuyor.

Piyalepaşa İstanbul, Cinemaximum ve Carrefour ile anlaştı!

Üzerinde bir otelin de bulunduğu Piyalepaşa İstanbul projesinde Cinemaximum ve Carrefour Türkiye ile anlaşma sağlandı...

GUESS Türkiye 5 mağaza açacak!

Türkiye’deki büyümesini devam ettiren GUESS Türkiye 5 yeni mağaza daha açacak. Şirket 2019'da da mağaza açılışlarına devam edecek...

türkiye kolombiya anlaşma 2015 Haberi

türkiye kolombiya anlaşma 2015

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kolombiyalı işadamlarını Türkiye’de yatırım yapmaya çağırarak “bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır’, dolayısıyla fincanların sayısı çok, hatırı da bayağı uzuyor. Unutmak artık mümkün değil. Bu bakımdan aramızdaki bağlar ilişkiler bir muhabbet zinciri olarak geleceğe farklı şekilde yürüyor” dedi. Erdoğan ve Kolombiya Devlet Başkanı Juan Manuel Santos Calderon, Bogota’da düzenlenen Türkiye-Kolombiya İş Forumu’nda iki ülke işadamlarına hitap etti.


‘1.4 milyar $ yetmez’

Calderon’a, “Değerli dostum Santos” diyerek hitap eden Erdoğan, son dönemde ilişkilerde yeni bir dönemin başladığına işaret etti.

Erdoğan, iki ülke arasındaki yaklaşık 1.4 milyarı doları bulan ticaret hacmini yeterli bulmayıp, bu rakamı 2023’e kadar 5 milyar dolara çıkarma kararı aldıklarını söyledi. Türkiye’de hiçbir Kolombiya yatırımı olmadığını da hatırlatan Erdoğan, Kolombiya’da faaliyet gösteren üç Türk firmasının ise 220...