26 / 04 / 2024

Türkiye-Malezya İş Geliştirme toplantısı

Türkiye-Malezya İş Geliştirme toplantısı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın ev sahipliğinde 8-10 Mart'ta İstanbul'da gerçekleştirilen "Türkiye-Malezya İş Geliştirme Birinci İstişare Toplantısı"nda inşaat ve altyapı, ulaştırma, müşavirlik ve enerji alanlarında iş birlikleri konuşuldu. 

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gündede tarafından kuruldu.

Türkiye'de özelleştirme zamanı!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı ve Taşucu Limanı özelleştirilecek. Çamlıca 1 HES özelleştirmesinde son teklifler 29 Haziran'da alınacak. Yapılan bu özelleştirmelerle Türkiye'de özelleştirme çalışmaların arttığı görülüyor.

Pandemi sonrası Türkiye-Malezya ticari ilişkilerinin gelişeceği düşünülüyor!

Malaya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mohd Nazari İsmail, "İki ülke arasındaki karşılıklı ticaret her zaman devam edecek ve güçlenecektir. Bunu sağlamak içinse güçlü bir Türkiye-Malezya Ticaret Odası kurulmalıdır" dedi.

Vaccizone Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Vaccizone Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 80 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Özeren tarafından kuruldu.

Vision Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Laboratuvar Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vision Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Laboratuvar Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şule Altındağ tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş 2019 finansal raporu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş, 31 Aralık 2019 yılı dönemine ait finansal tablolar denetçi raporunu yayımladı...

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. geçici vergi beyannamesi! 

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme tarafından 1 Ocak 2019 - 31 Aralık 2019 hesap dönemine ilişkin gelir tablosu, 2019 Yılı 4. dönem kurumlar geçici vergi beyannamesi ekinde sunuldu...

Genetech Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genetech Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Topcu tarafından kuruldu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Türk Alman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi kuruldu!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Türk Alman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi 1 milyon TL yatırım bedeliyle kuruldu.

SS Technologies Araştırma ve Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SS Technologies Araştırma ve Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdolalı Khalili Sadaghiani ve Mükerrem İlker Sevgen tarafından kuruldu.

Türkiye’deki konut projeleri Arap dünyasında tanıtılacak!

TÜRAP ve TurabExpo, tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek “Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı”nda bin 500 Arap yatırımcı Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşacak.

Türk Palaca Proje Yönetimi ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Türk Palaca Proje Yönetimi ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Walaa Mostafa Mohamed Abdelwahab tarafından kuruldu.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı faaliyete başlıyor!

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının Teşkilatı’nın Çalışma Esasları Hakkında Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmeliğin yayımlanması ile Ajans'ın fiilen çalışmaları başlamış oldu...

Türkiye-Malezya İş Geliştirme toplantısı Haberi

Türkiye-Malezya İş Geliştirme toplantısı

Türkiye-Malezya Karma Ekonomik Komisyon Eş Bakanlığı vazifesini yürütmekte olan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Malezya Altyapı Bakanı Hacı Fadullah Bin Yusuf'un da iştirak ettiği toplantılara, iki ülkenin kamu ve özel sektörlerinden yaklaşık 110 üst düzey temsilci katılım gösterdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Eroğlu'nun başkanlık ettiği Türk heyeti ile konuk bakanın başkanlığındaki Malezya heyeti arasında ikili görüşmelerin yapıldığı toplantının açılış merasimine, Türk özel sektörünü temsilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Dış Ekonomik İlişkiler Koordinasyon Kurulu (DEİK) katıldı. 

Veysel Eroğlu'nun ve konuk bakanın da konuşma yaptığı toplantının açılışından sonra inşaat ve altyapı, ulaştırma, müşavirlik ve enerji alanlarında muhtelif çalışma grupları oluşturuldu. Bu çalışma gruplarında her iki ülkede potansiyel arz eden konu ve alanlarda...