29 / 03 / 2024

türkiye şehir hastaneleri

türkiye şehir hastaneleri

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de inşası devam eden şehir hastanelerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Türkiye'nin şehir hastaneleri dünya markası oldu!

Kayseri Şehir Hastanesi ile birlikte 5 bin 115 yatak kapasiteli 4 ayrı şehir hastanesi Türkiye’yi sağlıkta marka olan dünya ülkeleri arasına girmesini sağladı. 

Avrupa'nın en büyük hastaneleri Türkiye'de açılıyor!

Türkiye, sağlık alanında yapılan yenilikler kapsamında şehir hastaneleri hayata geçirmeye devam ediyor. Avrupa'nın en büyük hastaneleri sıra sıra açılıyor. 

Derya Bozovalı: İki şehir hastanesinin finansmanını garantiledik!

TÜRKİYE’de sağlık yatırımları ile büyüme planlayan kadın girişimci Derya Bozovalı, "Türkiye’de iki şehir hastanesinin finansmanını garantiledik. Birini Azerbaycanlı bir yatırımcı yapacak, diğerini bizzat ben kendim yapacağım" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir hastaneleri 14 yıllık hayalimdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir ve Kocaeli şehir hastanelerinin finansman töreninde 14 yıllık rüyasının gerçekleşmek üzere olduğunu belirterek, hastanelerin açılışına gelecek yıldan itibaren başlanacağını, 2019’da ise tümünün tamamlanacağını söyledi.

Yozgat Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İsmail Kurca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, temeli Mart 2015'te atılan şehir hastanesi inşaatının çok hızlı ilerlediğini anlattı.

Mersin Entegre Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Hizmet vermeye başladığında Türkiye'nin hizmete açılan ilk 'Entegre Şehir Hastanesi' olacağı belirtilen 'Mersin Entegre Sağlık Kampüsü' hizmet vermek için gün sayıyor.

Türkiye 3 yılda 95 bin yataklı şehir hastanesine kavuşacak!

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Gümüş, Türkiye'nin önümüzdeki 3 yıllık süreçte toplam 95 bin yataklı şehir hastanelerine kavuşacağını, bunların 41 bininin KÖİ modeliyle yapılacağını ifade etti.

30 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerinin ihale süreçleri tamamlandı!

Kamu-özel işbirliğiyle 30 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerinin ihale süreçlerinin tamamlandığını Müezzinoğlu, sadece kamu kaynakları kullanılarak da 40 bin yatak kapasiteli hastanelerin inşaat ve ihale süreçlerinin devam ettiğini söyledi.

Yeni hastanelerle Ankara sağlığında başkenti olacak!

Müezzinoğlu, 12 Eylül 2013'te Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla 14 şehirde 15 şehir hastanesi yapmak üzere Haliç Kongre Merkezi'nde imza töreni yapıldığını anımsatarak, "Türkiye'nin, hayalleri hayata geçiyor" dedi

Forbes, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı! Bakın ilk üçte hangi şehir var!

Finans, yatırım, endüstri ve pazarlama ağırlıklı konular içeren dünyaca ünlü Forbes dergisi, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı. Bakın ilk üçte hangi şehir var...

Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı! Hangi şehir, kaçıncı sırada?

1 milyonun üzerinde katılımcıyla yapılan bir zeka testinde Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı iddiası sosyal medyada da gündem oldu. Peki hangi şehir, kaçıncı sırada?

2022 bütçesinde şehir hastaneleri için 14.1 milyar TL kira ödeneği ayrıldı!

2022 yılı bütçesinde sağlık için ayrılan kaynakta en büyük payın sahibi şehir hastaneleri oldu. Şehir hastanelerinin kiraları için 14 milyar 91 milyon 904 bin TL ödeme yapılacak. 

Türkiye'deki şehir hastaneleri Rusya'ya ilham oldu!

Koronavirüs salgınında başarılı hizmet veren şehir hastaneleri Rusya'nın dikkatini çekti. Moskova'da 1600 yataklı şehir hastanesi inşa edecek olan Rusya inşaatta Türkiye'yi örnek alacak. 

2021 bütçesinde şehir hastaneleri için 16.4 milyar TL kira ödeneği ayrıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan 2021 yılı bütçe teklifinde şehir hastaneleri için 16 milyar 392 milyon TL kira ve hizmet bedeli ödeneği ayrıldı. 

Mustafa Varank: Türkiye'de OSB'siz şehir kalmadı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, Türkiye'de OSB'siz şehir kalmadığını söyledi.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Şenel Yediyıldız: Şehir hastaneleri Türkiye’yi zirveye taşıdı!

Türkiye’nin sağlık sektöründe yaşadığı gelişmeler ile ilgili konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Türkiye’nin sağlık hizmetlerinde en kolay, en ucuz ve en mükemmel hizmeti veren ülke olduğunu ifade etti...

Şehir hastaneleri kamulaştırılmalı!

TTB ve İTO’nun düzenlediği ‘Şehir Hastaneleri: Yalanlar ve Gerçekler’ sempozyumunda söz alan uzmanlar, yaşlıların ve yoksulların bu hastanelere ulaşamadığını belirterek, “Şehir hastaneleri yapımından bugün itibariyle vazgeçilmeli, olanlar da kamulaştırılmalıdır” dedi...

Schindler Türkiye Ataşehir'de merkez ofis açıyor!

Schindler, Türkiye’ye duyduğu güveni İstanbul Ataşehir’de satın aldığı modern ofisine taşıyor. Ofisin resmi açılışı 20 Temmuz günü gerçekleşecek.

Şehir hastaneleri dünyaya örnek oluyor!

Şehir hastaneler, yabancıların yoğun ilgisi altında. Rus sağlık bakanı ve beraberindeki heyet, hastaneleri incelemek üzere Türkiye’ye geliyor. Heyetin ilk durağı Ankara’daki Bilkent Şehir Hastanesi olacak. 

Tekirdağ Büyükşehir'den Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği Eğitimi!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından Proje Kontrol Birimi personeline yönelik "Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği" eğitimi verildi.

Türkiye Fırat’ın doğusuna sahra hastaneleri kurdu!

Türkiye, Suriye’de Fırat’ın doğusunda terör örgütü PYD/YPG’nin hâkim olduğu sınır hattında sahra hastaneleri kurmaya başladı.

türkiye şehir hastaneleri Haberi

türkiye şehir hastaneleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde partililerle bir araya geldi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; gündeme yönelik değerlendirmeler yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapımı ve ihale süreci devam eden şehir hastaneleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Sağlıktaki kalitenin önemli göstergelerinden olan ambulans başına düşen nüfus sayısını 107 binlerden 14 binlere indirdiklerini dile getiren Erdoğan, "İlkini 2017 yılında Yozgat’ta açtığımız şehir hastanelerimizin sayısını 17'ye, toplam yatak kapasitesini de 22 bin 600'e yükselttik. Halen 9 şehir hastanemizin inşası, 3'ünün ihale süreci, 3'ünün de proje çalışmaları devam ediyor. Bunlar da tamamlandığında, toplamda 43 bin 158 yatak kapasiteli 32 şehir hastanesini ülkemize kazandırmış olacağız." şeklinde konuştu. 

Bangladeş'te bir sahra hastanesinin yandığını anımsatan Erdoğan, "Hemen talimatı verdik, Bangladeş'teki sahra hastanesini biz süratle yapıyoruz...