20 / 04 / 2024

Türkiye Seyahat Acenteleri Biriliği

Türkiye Seyahat Acenteleri Biriliği

Gaziemir'deki yeni fuar alanın da düzenlenecek Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'na İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Biriliği'nin(TURSAB) yanı sıra İzmir Ticaret Odası destek verecek.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nden indirim çağrısı: Yüzde 40'a varan indirimler iç pazarda uygulanmalı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, fiyatların makul seviyeye düşmesiyle daha çok vatandaşın yurt içinde tatile çıkma imkanı yakalayacağına dikkat çekti. İşte Bağlıkaya'nın açıklamaları...

Tüm Türkiye'de geçerli, 31 yaşından küçük herkes ücretsiz yararlanabilecek! 1 Eylül son gün

Türkiye'de gençlerin seyahat etmesini desteklemek amacıyla başlatılan "KYK yurdunda ücretsiz kalma" projesi, 31 yaşından küçük herkes katılabiliyor. Ancak 1 Eylül'den önce gidip kalmanız gerekiyor.

Kardeş(!) Suudilerden Türkiye'ye büyük şok! Yasak geldi

Uzun süren gergin ilişkilerin ardından ekonomik durumun da etkisiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaret ettiği Suudi Arabistan, Türkiye’ye beklenmedik bir hamle yaptı. İlişkilerin düzelmesi çabasıyla yapılan ziyaret hamlesine Suudiler seyahat yasağı ile karşılık verdi.

Ruslar gayrimenkul yatırımında Türkiye'den vazgeçmiyor!

Uluslararası seyahat kısıtlamasının kalkmasının ardından Rusya vatandaşları yurt dışında gayrimenkul yatırımı yapmaya başladı. Ülke vatandaşları en çok Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapıyor. 

Türkiye Gastronomi Köyü Projesi hayata geçiriliyor!

Sarıyer Bahçeköy Lifepark'da yaklaşık yüz dönüm arazide hayata geçirilecek Türkiye Gastronomi Köyü, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ile entegre çalışacak

Türkiye'nin ilk emlak acenteleri kooperatifi ISTEB kuruldu!

İstanbul'un farklı bölgelerinde faaliyet gösteren emlakçılar 'Hedef Saygın Emlakçılık' sloganı altında bir araya gelerek Türkiye'nin ilk emlak acenteleri kooperatifini İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü (ISTEB) adıyla kurdular.

TURSAB Şanlıurfa'da otel yapımına başladı!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Şanlıurfa Göbeklitepe’de yeni bir otel yapımına başladıklarını açıkladı. Bağlıkaya, "2019'da 1 milyona yakın turist bekliyoruz'' diye konuştu.

Katarlılar, Türkiye'den emlak alıyor!

Bu yaz Katarlıların Türkiye'ye yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Hüseyin Kırk, sadece turizm amaçlı değil emlak satın almak ve yatırım yapmak için gelenlerin de hayli çok olduğunu belirtti...

Türkiye genelinde 120 lüks otel açılacak!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği İkinci Başkanı Hasan Erdem, otel yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 120 yeni otelin bu yıl hizmete gireceğini ifade eden Erdem, otel sayısının 627'ye yükseleceğini belirtti.

Diyarbakır'daki Ziya Gökalp Müzesi restore edildi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) arasında imzalanan protokol kapsamındaki çalışmalar sonucunda, Ziya Gökalp Mahallesi Gökalp Sokak'ta bulunan 2 katlı müze restore edildi.

Giresun turizmin gözdesi olacak!

Kısa adı TURSAB olan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Giresun’da yaşanan turizm hareketliliğini mercek altına aldı. Bölge Başkanı Suat Gürkök, Giresun Valisi Hasan Karahan’ı makamında kabul etti.

İran ambargosunun kalkması Alanya'ya yarayacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu, Avrupa ve NATO ile ilişkilerden dolayı İran'a ambargo konulduğunu, ilişkilerin düzelmesinden dolayı ambargoların kalkmasını olumlu bulduğunu söyledi.

Hilton Worldwide, Türkiye'de 5 otel açtı!

Hilton Worldwide, eylül ayından bu yana Türkiye’de dört Hilton Garden Inn ve bir Hampton by Hilton oteli açtı. Hilton’un Türkiye’nin seyahat ve turizm endüstrisine olan güveninin ve bağlılığının göstergesi.

Türkiye Seyahat Acenteleri Biriliği Haberi

Türkiye Seyahat Acenteleri Biriliği

Gaziemir'deki yeni fuar alanın da düzenlenecek Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'na İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Biriliği'nin(TURSAB) yanı sıra İzmir Ticaret Odası destek verecek. TURSAK Başkanı Başaran Ulusoy. İzmir'in turizm potansiyeline çok inandıklarını belirterek, "Bu nedenle yapılan çalışmalara destek veriyoruz. Bu yıl yeni fuaı alanında düzenlenecek olan Travel Turkey 2015 Fuan'na büyük önem veriyoruz" diye konuştu. 


İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Dernirtaş da Tıavel Turkey'e her zamankinden daha kaliteli bir katılımın olmasını istediklerini söyledi. Demirtaş, "Daha çok profesyonel ziyaretçi gelmeli, davul-zuınalı stantlar ile profesyoneller birbirinden ayrılmalı İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile TURSAB'ın bu konudaki işbirliğine biz de destek vereceğiz. Bu işbirliği. Travel Turkey'in seviyesini yükseltecektir" dedi. 

Demirtaş. Travel Turkey 2015"te özellikle gastronomi turizminin on plana çıkması ve bir...