23 / 04 / 2024

türkiye tünel projeleri

türkiye tünel projeleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli,"Şehirleri geliştirecek ve kalkındıracak olan günlük işlerin yürütülmesiyle ilgili hizmetler değildir büyük projelerdir, mega projelerdir. Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz" dedi...

Türkiye'nin tünel projeleri dünyaya tanıtıldı!

Türkiye’de inşaat sektörü için çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak karayolu, metro, su ve atık su tünellerinin projelendirilmesini gerçekleştiren TÜNELDER çalışmalarını sürdürüyor.

Ahmet Arslan: Senede 50 kilometre tünel yapıyoruz!

Kocaeli-Bursa yolunu da bölünmüş yol haline getirdiklerini aktaran Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Osmangazi Köprüsü ve beraberindeki otoyol projesiyle kentin sanayi alanlarına erişim açısından merkez olduğunu bildirdi.

Türkiye'de 7 yılda 175 tünel faaliyete geçecek!

Türkiye’de 2023 yılına kadar 700 kilometre uzunluğunda 470 tünelin faaliyete geçirilmesi hedefleniyor. Karayolları Genel Müdürlüğü böylece 7 yılda 175 tünelin daha yapımını tamamlamış olacak.

Hedef 7 yılda 470 tüneli faaliyete geçirmek!

Türkiye'de bugüne kadar 306 kilometre uzunluğunda 295 tünel hizmete girerken, 2023 hedefleri kapsamında 700 kilometre uzunluğunda 470 tünelin faaliyete geçirilmesi planlanıyor.

Türkiye genelinde 94 tünelin inşaatı devam ediyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, geçen yıl 57 kilometre uzunluğunda 44 tünel tamamlandı. Türkiye genelinde 272 kilometre uzunluğunda 94 tünelin yapım çalışmalarına devam ediliyor.

106 tünel projesi bittiğinde uzunluk İstanbul-Çankırı mesafesine eş olacak!

Sert ve zorlu arazilerde hem sürücüleri rahatlatacak hem de trafik kazalarını en aza indirecek tünel projeleri gün sayıyor. Mevcut tünellerin uzunluğu İstanbul ile Edirne arasındaki mesafeye eş. 106 proje daha bittiğinde uzunluk, İstanbul-Çankırı kadar ol

İstanbul'a 18 yeni tünel geliyor!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın, seçim projeleri kapsamında D-100 kara yolu ve TEM'e alternatif tünel ağı planlandığı bildirildi.

Türkiye'nin tünel projeleri dünyaya tanıtıldı!

Türkiye’de inşaat sektörü için çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak karayolu, metro, su ve atık su tünellerinin projelendirilmesini gerçekleştiren TÜNELDER çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul'a 16 yeni tünel geliyor!

İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın "Odak Şehir İstanbul" projeleri kapsamında trafiği rahatlatmak için 16 yeni tünel yol inşaatına başlanıyor. Bir tünel yol inşaatı devam ediyor, 11 tünel yolun projelendirme çalışmaları devam ediyor.

Türkiye’nin mega projeleri dünyaya açılıyor!

Petrol gelirleriyle dünyanın en zengin ülkelerinden biri haline gelen Kuveyt, Türkiye’deki dev projeleri mercek altına aldı.

Melih Gökçek'ten Ulus'a tünel projesi müjdesi!

Gençlere kentsel dönüşüm projelerini anlatan Gökçek, eski Osmanlı Bankası’ndan YİBA Çarşısı’na uzanacak tünel yapacaklarını söyledi.

Yozgat Spor Vadisi'ne 320 metrelik tünel!

YOZGAT Spor Vadisi’nin şehirle bağlantısını sağlamaya yönelik başlatılan tünel çalışması devam ediyor.Yozgat Valisi Yazıcı, Yozgat kent merkezi ile Spor Vadisi’ni birbirine doğrudan bağlayacak 320 metrelik tünel yapımına başlandığını belirtti.

Ali Kılıç'tan Kadir Topbaş'a tünel çağrısı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın tünel için İBB Başkanı Kadir Topbaş güzellemeleri şaşırttı. Başkan Kılıç, belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı çağrıda bulundu.

Düden Katlı Kavşak ve Tünel Geçişi'nin inşaatı başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda dev bir projenin daha startını veriyor. Tünel geçişli Düden Katlı Kavşak Projesi bugün başlıyor. Çalışmalar kapsamında Yeşilırmak Caddesi’nin doğu ve batı aksı 60 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Türkiye genelinde 700 kilometrelik 470 tünel yapılacak!

Türkiye'de bugüne kadar 264 kilometre uzunluğunda 271 tünel hizmete girerdi. 2023 hedefleri kapsamında, uç uca eklendiğinde İstanbul ile Antalya mesafesi uzunluğunda 470 tünelin yapılması planlanıyor.

Konya Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattı için kamulaştırma!

“Mavi Tünel (Konya İçmesuyu) Projesi (KOP)" Kapsamındaki Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattının Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Mersin Büyükecel'de 4 tünel bu yıl açılacak!

Mersin-Antalya Akdeniz Sahil Yolu´nda şu anda 32,5 kilometrelik bölümde tünel ve yol çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Elvan, Büyükeceli bölgesinde 4 tüneli bu yıl açacaklarını söyledi.

Muğla Gökova Kavşağı'na viyadük yerine tünel yapılacak!

Gökova Kavşağı'na yapılması düşünülen; Muğla 2 No'lu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun olumsuz kararı üzerine iptal edilen viyadüğün yerine, 200 metre ilerisindeki Akyaka Mahallesi giriş ve çıkışına tünel yapılması için çalışma başlatıldı.

Trabzon Çömlekçi'de 3. tünel çalışması yapılacak!

Trabzon Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, “Çömlekçi’de 3. tünel çalışması yapılacak. Tünele entegre olarak yeni otopark da halı sahanın alt kısmına inşa edilecek” dedi

türkiye tünel projeleri Haberi

türkiye tünel projeleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, partisince Şebinkarahisar ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Eğribel Tüneli'yle ilgili spekülasyon yapıldığını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Nurettin Canikli, tünel inşaatında 2 yılda delme işleminin tamamlandığını ifade ederek, "Bazı arkadaşlarımız bunu eleştiriyorlar, efendim 'geç kaldınız, şunu yaptınız'. Ya mübarek adam, bakkaldan peynir ekmek mi satın alıyorsunuz Allah aşkına?" dedi.

3 kilometrelik Bolu Tüneli'nin 17 yılda tamamlandığına dikkati çeken Canikli, "Onun neredeyse 4 katı uzunluğunda Eğribel Tüneli, 2 yılda delme işlemi bitmiş. Esas sorun zaten delme işleminde, esas yük delme işleminde, tamamlanmış durumda, şu anda bitti. Geriye elektrik, asfalt bunlar yapılacak. Onların da ihalesi şu anda inşallah çalışmalar son aşamada, yakın zamanda ihalesi yapılacak ve hedeflediğimiz tarihte Eğribel Tüneli ve diğer bağlantılarıyla beraber...