26 / 04 / 2024

Türkiye yatırım

Türkiye yatırım

Londra'daki temaslarının son günü gerçekleşti. Başbakan Binali Yıldırım, yabancı yatırımcılarla buluştu. Yıldırım, yabancı yatırımcıları Türkiye'ye yatırım yapmaya davet etti.

Türkiye, yatırım yapılabilir ilk 3 ülke arasında!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Okan Müderrisoğlu bugünkü yazısında, Türkiye'nin ekonomisi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte o haber...

İbrahim Kalın: Çin'de yatırım hazırlığındayız!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın toplantısı düzenledi. Kalın, "Çin ile çok önemli bir anlaşmanın hazırlığını yapıyoruz, Türkiye'de ekonomik yatırımlar açısından önemli bir imkan sağlayacak" diye konuştu.

Türkiye'nin yatırım giderleri 68.3 milyar liraya çıktı!

Türkiye'nin geçen yıl ki faiz giderinin bütçe içerisindeki payı yüzde 8,6'ya indi. Yatırım giderlerinin tutarı ise 4,1 milyar liradan 68,3 milyar liraya yükseldi.

Türkiye’de en yüksek getiriyi konut yatırımı sağladı!

Habertürk Gazetesi Köşe Yazarı Abdurrahman Yıldırım bugünkü köşesinde "Az dolar, çok konut her vade için umut" başlıklı yazıya yer verdi. İşte detaylar...

Ahmet Erdem: Türkiye'ye yatırımlar devam edecek!

YASED Yönetim Kurulu Başkanı Erdem, son dönemde yaşanan gelişmelerin piyasaya olumsuz etki etmesine rağmen Türkiye'ye yatırımın süreceğini söyledi.

Ömer Faruk Çelik: Türkiye’den korkmayın ve yatırıma gelin!

Türkiye’de yaşanan terör saldırılarına rağmen yabancılar yatırım planlarını ertelemiyor. KONUTDER, Körfez bölgesinden 47 firmanın katıldığı etkinlikte yatırımcıya ‘Korkmayın gelin’ mesajı verirken, firmalar da bölgede en çok Türkiye’ye güvendiklerini vurg

Türkiye'ye en fazla yatırım Rusya'dan geldi!

Türkiye’ye bu yılın ilk yarısında toplam 4 milyar 356 milyon dolarlık uluslararası sermaye girişi gerçekleşirken, Rusya 752 milyon dolarlık rakamla bu alanda ilk sırada yer aldı.

Orta Doğu ülkeleri yatırım için Türkiye'ye geliyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı ‘CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’, 3. kez CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.

Türkiye yatırımda en yüksek getiri sağlayan 10 islami ülkeden biri!

Büyüyen İslami Pazarlar Yatırım Görünümü Raporu’na göre yatırım fırsatları açısından İslam ülkelerinde en yüksek getiri potansiyeli taşıyan ilk 10 ülkeden biri Türkiye..

Körfez ülkelerinin Türkiye'ye ilgisi arttı!

Mütekabiliyet yasasının 2012'de değişmesinin ardından, yabancıların Türkiye'den gayrimenkul edinimi hızla artıyor. Özellikle Körfez ülkelerinin Türkiye'ye ilgisi dikkat çekiyor. Satın alma yapan kişi sayısı yüzde 202 yükseldi.

Fikri Işık: Türkiye'nin her yerine yatırım yapılıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde çeşitli ziyaret ve açılış törenlerine katıldı. Işık, "Türkiye büyüyor, gelişiyor, kalkınıyor. İstikrar sayesinde Türkiye'nin her tarafına yatırımlar yapılıyor" dedi.

Türkiye'ye 12 ayda 12,7 milyar dolarlık yatırım geldi!

Ekonomi Bakanlığı, 2013 yılı Ocak - Aralık dönemine ilişkin ' 'Uluslararası Doğrudan Yatırım Verileri '' bültenini yayımladı. Türkiye'ye 12 ayda 12,7 milyar dolarlık yatırım geldi...

Türkiye'den en çok gayrimenkulü Ruslar aldı!

Türkiye'de yılın 10 ayında yaklaşık 15 bin yabancı, toplam 21 bin 691 taşınmaz satın aldı. Türkiye'den en çok mülk edinenler ise sırasıyla Rusya Federasyonu, Almanya ve İngiltere vatandaşları oldu...

Fransız enerji devi 8 milyar euroluk yatırım yapacak!

Türkiye petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına hız verdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, arama çalışmalarının devam ettiğini belirterek Fransa temaslarından önemli bir şirketin Karadeniz'de yeniden petrol arayacağını açıkladı...

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

Türk Yatırım Fonu anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türk Devletleri Teşkilatı tarafından hayata geçirilecek olan yatırım aracı Türk Yatırım Fonu anlaşmasının kabul edilmesinin uygun bulunduğuna yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ayça Gökalp kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? İnfo Yatırım’da hangi görevi yürütüyor?

Ayça Gökalp ne zaman ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici pozisyonunda görev aldı? İnfo Yatırım’da hangi alanda çalışıyor? İşte Ayça Gökalp ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Av. Sanlı Baş kimdir? İngilizce biliyor mu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Av. Sanlı Baş hangi üniversiteden mezun oldu? Sermaye Piyasası Kurulu’nda hangi alanda çalıştı? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor? İşte Av. Sanlı Baş ile ilgili tüm detaylar...

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Ne altın ne dolar... Yatırım için herkesin ilk tercihi bu oldu! Nisan ayında rekor kırdı!

İnsanlar paralarını enflasyona korumak için yatırım araçlarına yöneldi. Özellikle otomobil bütün yatırım araçlarını geride bırakarak yurttaşların ilk seçeneği oldu. 14 Mayıs öncesi 'fiyatlar artacak' endişesi araç satışlarını artırırken, nisan ayında rekor üstüne rekor kırdı.

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Köroğlu tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı yapmanın ucuz yolu

Hatırı sayılır bir birikiminiz yoksa ya da piyangodan ikramiye çıkmadıysa yatırım amacıyla konut ya da arsa satın almanız bir hayli zor. Ancak enflasyonun hızlı yükseldiği bir ekonomide tasarrufunuz erimesin istiyorsanız sektörün getirisinden faydalanmak için küçük bütçelerle yatırım mümkün.

Türkiye yatırım cenneti haline geliyor! Dev şirketler bir bir yatırım planlarını açıklıyor!

Dünya çapında yaşanan kriz ortamında devler rotasını Türkiye’ye çevirdi. Milyar dolarlık dev yatırımlarla ülkemize gelen dünyaca ünlü firmalar açtıkları yeni işletmeler ile binlerce kişiye iş kapısı aralayacak.

Tplus Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Tplus Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de Nejdet Telsaç tarafından kuruldu!

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Anzhelıka M. Salakhoca tarafından kuruldu.

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Anzhelika M. Salakhova tarafından kuruldu.

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi Beyoğlu'nda 205 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Albuda ve Tarık Aksoy ortaklığında açıldı.

Türkiye yatırım Haberi

Türkiye yatırım

Başbakan Binali Yıldırım, "Türkiye, turizm açısından herhangi bir Batı ülkesi kadar güvenlidir. Çünkü terör küresel bir olaydır hiçbir ülke 'Bizde terör olmaz' diye bir şey söyleyemez. Onun için terörle mücadelede küresel iş birliği önem kazanmaktadır." dedi.


Yıldırım, İngiltere'nin başkenti Londra'daki temaslarının son gününde, yabancı yatırımcılarla bir araya geldi.


Programda yatırımcılara hitap eden Yıldırım, Türkiye'nin, insan odaklı dış politikasında önemli yeri bulunan Somali'nin ele alındığı konferans için Londra'da olduğunu söyledi.


Türkiye'deki gelişmeleri yakından takip eden, Türkiye'nin sunduğu iş ve yatırım imkanlarına ilgi duyanlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım, toplantıya katılanlara teşekkür etti.


Türkiye'nin sınamalarla dolu bir dönemi geride bıraktığını belirten Yıldırım, bir yandan küresel ekonomide halen etkisini hissettiren dalgalanmalar ve belirsizliklere maruz kalırken, diğer yandan da yakın coğrafyayı etkisi altına alan...