25 / 04 / 2024

türkiyede kuraklık varmı

türkiyede kuraklık varmı

Balıkesir'in Bandırma, Manyas ve Bigadiç ilçelerinde açılışlara katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Şu anda Türkiye'de bir su meselesi yoktur. Bunu söylüyorum. Yani bıyığı kestirmeye niyetim yok" dedi...

Mehdi Eker: İlkbaharda yağış düşmezse Türkiye'ye kuraklık getirebilir!

Mehdi Eker, "İlkbaharda yağış düşmezse bu Türkiye'de bir kuraklık getirebilir. Orta Anadolu'nun bazı bölgelerindeki bitkilerde gelişme geriliği var. Her şey ilkbahar yağışlarına bağlı, ilkbahar yağışları iyi olursa bugüne kadar ki kayıplar giderilebilir"

Trakya'da kuraklık tehdidi, Buğday kuru toprağa ekilecek

Türkiye'nin en önemli hububat üreticilerinden Trakyalı üreticiler, kuraklık sebebi ile geçen sene olduğu gibi bu sene de buğday tohumlarını kuru toprağa ekim yapacak. İşte haberin ayrıntıları...

Avrupa’yı kuraklık vurdu Türk çiftçisine fırsat doğdu!

Zeytin ve zeytinyağında bu yıl Akdeniz ülkelerinde yaşanan kuraklık Türkiye'nin çok önemli rakipleri olan ülkeleri ithalatçı konumuna getirecek. Bu durumun yurtiçinde de zeytin ve zeytinyağı fiyatlarını artırması bekleniyor.

Çiftçiler müjde! Kuraklık destek ödemeleri başladı!

Binlerce çiftçi 22 Aralık kuraklık destek ödemeleri yattı mı? Ne zaman yatacak? sorularının cevaplarını araştırırken söz konusu destek ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı...

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş kuruldu!

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş Hüseyin Ekşi, Kenan Ayaz, Yavuz Sultan Ekşi ve Yusuf Ayaz ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Atayurt İnşaat Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Kırtasiye Paz. Tic ve San. Ltd. Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Atayurt İnşaat Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Kırtasiye Paz. Tic ve San. Ltd. Şti. İstanbul Şubesi 500 bin TL sermaye ile 14 Kasım'da açıldı.

Atatürk İnşaat Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Kırtasiye Paz. Tic. ve San. Ltd Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Atatürk İnşaat Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Kırtasiye Paz. Tic. ve San. Ltd Şti. İstanbul Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı. 

Ege İzyapı İnşaat Taahhüt Makina Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege İzyapı İnşaat Taahhüt Makina Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ünal Er tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sabuncubeli Tünelleri'nde ışık göründü!

Başbakan Binali Yıldırım, Sabuncubeli Tünelleri'nin "ışık gördü" törenine katıldı. Başbakan Yıldırım, "İzmir ile Manisa'yı birbirine yakınlaştıran, trafik konforunu artıran, can kayıplarını azaltan, yakıt tasarrufu sağlayan büyük projeyi hayata geçiriyoruz." dedi.

Türkiye Varlık Fonu ile Katar Devlet Fonu ortak oluyor!

THY, Milli Piyango, Ziraat Bankası, Halk Bankası gibi Türkiye’nin dev şirketlerini portföyünde bulunduran Türkiye Varlık Fonu ile Katar Devlet Fonu ortak oluyor. İşte Para Dergisi’ndeki o haber...

Beyazköprü İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazköprü İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi dün Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından kuruldu.

Uşaklı Yapı İnşaat Hizmetleri Hafriyat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uşaklı Yapı İnşaat Hizmetleri Hafriyat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Mehmet Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adana İnşaat Fuarı Türkiye ve Kıbrıs'ı bir araya getirdi!

TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından düzenlenen Adana İnşaat ve Yapıda Yenilikler Fuarı Türk ve Kıbrıs heyetlerini bir araya topladı.

Nasoğlu İnşaat Taahhüt Mahrukatçılık Gıda Toplu Temizlik Nakliye Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

Nasoğlu İnşaat Taahhüt Mahrukatçılık Gıda Toplu Temizlik Nakliye Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Doğan kuy ve Msa Kuy ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

türkiyede kuraklık varmı Haberi

türkiyede kuraklık varmı


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Şu anda Türkiye'de bir su meselesi yoktur. Bunu söylüyorum. Yani bıyığı kestirmeye niyetim yok" dedi.


Balıkesir'in Bandırma, Manyas ve Bigadiç ilçelerinde açılışlara katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Edremit'teki toplu temel atma töreni öncesi Balıkesir Valiliği'ni ziyaret etti. Ardından Valilik Toplantı Salonu’nda Vali Ahmet Turhan, AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur'un da katılımıyla basın toplantısı düzenleyen Bakan Eroğlu, Balıkesir’e yapılacak 327 milyon lira değerinde sulama, ormancılık, meteoroloji çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Bakan Eroğlu, "31 Ağustos 2013 tarihinde geldiğimizde Balıkesir'e 36 müjde vermiştik. Bugün için de 9 müjde hazırladık. Böylece son 8 ayda Balıkesirlilere 562 milyon liralık 45 müjde verdik" dedi.


BIYIĞI KESTİRMEYE NİYETİM YOK


Basın mensuplarının...